• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çay kahve sigara alkol dedi benim doktor 😇 çay ve sigara kısmı biraz can sıkıcı 😇
Aynen canım saglikli olmasi için şart😘🤗Dikkat etmek lazım Allah'tan bende onlar yok günde sadece 1 defa kahve içiyorum o kadar .Annelik böyle bişey istiyorsan katlanicaksan sonra oh diceksin işte bende 2 aydır hatta daha fazla evden dışarı çıkmıyorum bişey olmasın diye

Aynen canım saglikli olmasi için şart😘🤗Dikkat etmek lazım Allah'tan bende onlar yok günde sadece 1 defa kahve içiyorum o kadar .Annelik böyle bişey istiyorsan katlanicaksan sonra oh diceksin işte bende 2 aydır hatta daha fazla evden dışarı çıkmıyorum bişey olmasın diye
Nasıl dayanıyorsun canım ben 8 gündür evdeyim ölücem valla 😃😃

Aman olsunlarda yeterki çayda içmrm sigara da. Benim çay tiryakiliğim fazla günde 20 bardak içerdim en az 😇

Nasıl dayanıyorsun canım ben 8 gündür evdeyim ölücem valla 😃😃
Ay çok. Zor kuzum ya dayanamıyorum ama bebeğimin sağlıklı tutunması için dikkat etmem gerektigini düşünüyorum.İlk 3 ay önemliymiş 😘🤗Henüz doktorla konuşmadım cikabilirmiyim yürüyüş falan yapabilirmiyim diye az zaman kaldı şu 3 ayı bir atlatim da bol bol cikicam artık vala ♥️♥️

Ay çok. Zor kuzum ya dayanamıyorum ama bebeğimin sağlıklı tutunması için dikkat etmem gerektigini düşünüyorum.İlk 3 ay önemliymiş 😘🤗Henüz doktorla konuşmadım cikabilirmiyim yürüyüş falan yapabilirmiyim diye az zaman kaldı şu 3 ayı bir atlatim da bol bol cikicam artık vala ♥️♥️
Önemli ama düşük riskin yoksa çıkarsın ufak ufak bence ama yine de için nasıl rahat ediyorsa 😊😊

Kullanıyorum kuzum.Progestan hem iğne hem fitil kullaniyorum.Fitil günde 3 defa vajinal İğne günde bir defa birde oksapar kullanıyorum.Estrofem günde 3 e düşürdü bu sefer ağızdan yaptı.daha demir hapı falan vermedi vitamin falan sadece levantron imom omega aliyorum.Bir de kan sulandırıcı kullanıyorum.
Estrofem ne zaman kesilcek bana kalp atışı duyunca dedi doktor canım
Göbekten yapıyorsun ben göbekten iki tane oksapar vuruyorum o da yetiyo gobegime 😂kalçadan olan fena amacım:) aynen iyi olsunda herşey nabalim
Kalçadan çok yakıyomuş ya öteki de cebimizi yakıyor 😂😂

Back
X