İnşallahMerhaba
Benim de bugün transfer oldu kuzucuklarım
İnşallah tutunurlar
GünaydınEvet canımçok teşekkür ederim doktorum 7.gün için çok güzel dedi cumartesi asıl test günüm yine vericem 3gün beklemiş olucam güzel bi artık bekliyorum inşallah adet ağrısı gibi iki gündür yoğun Bi ağrım var ve bugün kahverengi akıntı oldu inşallah her şey yolundadır
Maşallah cnm gözün aydın çok sevindim darısı bizlerin başına yarın veya öbür gün tekrarla testi çizginin koyulastigini göreceksin inşallahGünaydınbugün benim de 7. Günüm ablamın ısrarı üzerine test yaptık normal test olmasına rağmen silik çıktı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve diğer arkadaşlara da nasip etsin
AminMaşallah cnm gözün aydın çok sevindim darısı bizlerin başına yarın veya öbür gün tekrarla testi çizginin koyulastigini göreceksin inşallah
Hayirli olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.Günaydınbugün benim de 7. Günüm ablamın ısrarı üzerine test yaptık normal test olmasına rağmen silik çıktı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve diğer arkadaşlara da nasip etsin
Tek canım benim rabbim size de nasip etsin inşallahHayirli olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
Tek mi cift mi embriyo koydurdunuz?
Yaa maşallahGünaydınbugün benim de 7. Günüm ablamın ısrarı üzerine test yaptık normal test olmasına rağmen silik çıktı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve diğer arkadaşlara da nasip etsin
4 ocakta oldum ama yapmadim daha erken diye3 ocak 4 ocak transfer olanlar test yaptınız mı acaba?
İyi akşamlar son durumunuz ne sizinde 7. Gün sanırım bugünDoktorumla şimdi konuştum bu değerlerin yüksek olması gerekiyormuş zaten embriyo nun tutunabilmesi için ve kullanılan ilaçlarında etkisi var dedi kısaca sorun yok
Ben de 3 ocakta transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptım ama 2. Çizgi yok gibi, çok zor şeçiliyor4 ocakta oldum ama yapmadim daha erken diye
4ocakta oldum ama hala yapmadım pazartesi test günüm3 ocak 4 ocak transfer olanlar test yaptınız mı acaba?
Hayırlı olsunnnnnnn çok sevindimGünaydınbugün benim de 7. Günüm ablamın ısrarı üzerine test yaptık normal test olmasına rağmen silik çıktı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve diğer arkadaşlara da nasip etsin
Amindualarım hep
Bende 3 ocakta oldum ama yapmadım paztaesi test gunu4ocakta oldum ama hala yapmadım pazartesi test günüm
Daha onceki transferimde 6. Gun cikmamisti 8. Gun cikmisti ciftti bide bu sefer bekleyecegim belirtileriniz var mi?Ben de 3 ocakta transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptım ama 2. Çizgi yok gibi, çok zor şeçiliyor
Bende bu ay olacağım ve sadece reglinin ikinci günü gel dediler ne olacak bende çok merak ediyorumHerkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Hayır hiç belirti yok sadece göğüslerim çok hassas, tek embriyom 5. Gün 5A kalitede. 8. Günüm bugün, erken gebelik testi yaptım çok çok silik ikinci çizgi var ama bu testler çok yanıltıcı oluyorDaha onceki transferimde 6. Gun cikmamisti 8. Gun cikmisti ciftti bide bu sefer bekleyecegim belirtileriniz var mi?
Cift embriyo transferimi oldunuz
Nasıl ya mi hangi gün topluyorlar yumurtayı nasıl anladınız çatladığını6 tane sadece toplayabilmisler devlette yaptırdım doktorum beni hiç dinlemedi ağrım çok çatlayacak dedim anlamadı bundan sonra tüp bebek için özele giderim bu riski göze almam halinden anlamalı doktor herkes ilgili değil ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?