OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Günaydın bugün benim de 7. Günüm ablamın ısrarı üzerine test yaptık normal test olmasına rağmen silik çıktı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve diğer arkadaşlara da nasip etsin

Eklentiler

• IMG_0256.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 78
Maşallah cnm gözün aydın çok sevindim darısı bizlerin başına yarın veya öbür gün tekrarla testi çizginin koyulastigini göreceksin inşallah

Hayirli olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
Tek mi cift mi embriyo koydurdunuz?

Yaa maşallah böyle sizinkileri görünce hem çok mutlu oluyorum hemde umutlanıyorum allahım hepimize güzel günler göstersin

Hayırlı olsunnnnnnn çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah buradaki herkes pozitif görsün inşallah canımm

Herkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Bende bu ay olacağım ve sadece reglinin ikinci günü gel dediler ne olacak bende çok merak ediyorum ama regli olmadım 46. Gündeyim

Daha onceki transferimde 6. Gun cikmamisti 8. Gun cikmisti ciftti bide bu sefer bekleyecegim belirtileriniz var mi?
Cift embriyo transferimi oldunuz
Hayır hiç belirti yok sadece göğüslerim çok hassas, tek embriyom 5. Gün 5A kalitede. 8. Günüm bugün, erken gebelik testi yaptım çok çok silik ikinci çizgi var ama bu testler çok yanıltıcı oluyor

Nasıl ya mi hangi gün topluyorlar yumurtayı nasıl anladınız çatladığını bende yaptıracağım ve hiç birşey bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…