İlk denemenizmi ?Kızlar merhaba. Bende ocak sonu trasnfer olucam çift embriyo transferi
Hayır. Eşimde sprem yok denilecek kadar az. Benim de genetik sıkıntım var Ngsten sağlıklı gelirse trasnfer oluyorum 6 defa opu oldum ama 2 defa trasnfer oldum. İlki pozitifti ama genetik sıkıntımı bilmediğim için kalbi durdu. 2. Transferi geçen ay yaptım negatifti. İlk defa 2 tane trasnfer olucam bu ay :)İlk denemenizmi ?
Hadi inşallah pozitif görürsün canmHayır. Eşimde sprem yok denilecek kadar az. Benim de genetik sıkıntım var Ngsten sağlıklı gelirse trasnfer oluyorum 6 defa opu oldum ama 2 defa trasnfer oldum. İlki pozitifti ama genetik sıkıntımı bilmediğim için kalbi durdu. 2. Transferi geçen ay yaptım negatifti. İlk defa 2 tane trasnfer olucam bu ay :)
merhaba siz 4aa ve early mi transfer ettirdiniz tek seferde?Bugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.
Henüz transfer zamanı gelmedi. Embriyolog bu şekilde dondurmuş ve böyle transfer edilmesini uygun görüyormerhaba siz 4aa ve early mi transfer ettirdiniz tek seferde?
early ile ilgili bende bilgi bulamadım da. hayırlısı olsun hakkında.Henüz transfer zamanı gelmedi. Embriyolog bu şekilde dondurmuş ve böyle transfer edilmesini uygun görüyor
Sizin durumunuz nedir?early ile ilgili bende bilgi bulamadım da. hayırlısı olsun hakkında.
Amin canım inşallahHadi inşallah pozitif görürsün canmngs ne kadar ödedeiniz
Olmuş olabilir o zaman canım burda bir arkadaşında böyle idi hiçbir belirtisi yokken sadece göğüslerinde sizi vardı sonuç pozitiftiCaniim daha test yapmadim onceki gebeligimden bahsetmistim inşallah vardir.ve yine hayirli olsun dersinizyok canim sadece goguslerde sızı var belirti olarak
merhaba adetin kaçıncı günü transfer oldunuz?Ben 4AA dondurulmuş embriyo transferi oldum genel yorumlar kalite olarak iç dış hücresini belirliyor önemli olan tutunması bunlar bir terim tabikine zaman transfer olucaksınız
30 Aralık transfer olucaktım ama doktor şehir dışına çıktı 3 ocakta oldum 3-5 gün var yoktu arasımerhaba adetin kaçıncı günü transfer oldunuz?
Herkesin süreci farklıdır canım opu sonrası zaten düzen değişiyor o yüzden transfer öncesi zaten son kontrol vs oluyor doktorunuz ne zaman uygun görürse ayarlıyoradetiniz ne zamandı ki? adetten kaç gün sonra transfer yapiyorlar
Olur canım. Göğüslerde şişlik, kasıklarda batma, bulantı. İçinde gebelik hormonu var .Kizlar tüp bebek transferden once ovitrella igne yapilan var mi?
Varsa adet agrisi gibi agri oluyor mu?
Olur canım beta hcg içeriyor normalKizlar tüp bebek transferden once ovitrella igne yapilan var mi?
Varsa adet agrisi gibi agri oluyor mu?
Ben ikinci transferim için hazırlık aşamasındayım. İkisinde de femara ile transfere hazırlandım. Öncesinde iki başarısız aşılamamda da Femara kullandım. Hiç kanamam olmadı benim.Kızlar femara kullanırken kanamanız oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?