OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

İlk denemenizmi ?
Hayır. Eşimde sprem yok denilecek kadar az. Benim de genetik sıkıntım var Ngsten sağlıklı gelirse trasnfer oluyorum 6 defa opu oldum ama 2 defa trasnfer oldum. İlki pozitifti ama genetik sıkıntımı bilmediğim için kalbi durdu. 2. Transferi geçen ay yaptım negatifti. İlk defa 2 tane trasnfer olucam bu ay :)

Hadi inşallah pozitif görürsün canm ngs ne kadar ödedeiniz

Bugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.
merhaba siz 4aa ve early mi transfer ettirdiniz tek seferde?

Caniim daha test yapmadim onceki gebeligimden bahsetmistim inşallah vardir.ve yine hayirli olsun dersiniz yok canim sadece goguslerde sızı var belirti olarak
Olmuş olabilir o zaman canım burda bir arkadaşında böyle idi hiçbir belirtisi yokken sadece göğüslerinde sizi vardı sonuç pozitifti

Ben 4AA dondurulmuş embriyo transferi oldum genel yorumlar kalite olarak iç dış hücresini belirliyor önemli olan tutunması bunlar bir terim tabiki ne zaman transfer olucaksınız
merhaba adetin kaçıncı günü transfer oldunuz?

adetiniz ne zamandı ki? adetten kaç gün sonra transfer yapiyorlar
Herkesin süreci farklıdır canım opu sonrası zaten düzen değişiyor o yüzden transfer öncesi zaten son kontrol vs oluyor doktorunuz ne zaman uygun görürse ayarlıyor
6 Kasımda opu oldum sonra 10u gibi mesela regli oldum belki ara kanamaydı sonra asıl rengi döngüm önceki aylar 25 gibiydi pek şaşmazdı sonra Aralık reglimde 5 gibi geldi ama az oldu mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…