OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Bu işin psikolojisi çok farklı. Bizim yaşadığımız şeyi bizden başka kimse anlayamaz. Ama rabbimden gelen her şeye şükür. Aslında reglim başlayacak. Ama kahverengi leke gelince beynim hala şey diyor. Acaba geç mi yerleşti Bir umut. Ama aslında ne olduğunu ve sonucu biliyorsun. Yine de umutlanmak istiyorsun. Bir mucize gerçekleşir diye

Dördüncü son bebişimizi 5.gün embriyosu 28inde transfer oldum bugün kan verdim 0.6 ama doktorum benim için 12.gün değer önemli dedi iğne ilaçlarına devam et dedi bu değer 3günde yükselir mi ben olumsuz diye hazırlanmıştım böyle demesi umutlandırdı

Ben şimdi kan verdim. 7. Gün negatifti. İnşallah pozitif olur. Sana da umut olurum

Maalesef canım negatif
Canım çok üzüldüm ne olursa olsun son ana kadar bir umut ile bekliyoruz böyle olunca sonucu bilsek de insanın içi başka oluyor Allah'ım kırılan gönlümüze öyle güzellikler versin ki unutulalim bütün bu çektiklerimizi inşaAllah Rabbim en tez vakit kolaylıkla hayırlısı ile nasip etsin

Aminnn canım

Kaçın gündü dün ve kahverengi leke geldi

4+3 olacaktı dün gebelik devam etseydi. Benim 9 a düştü betam. İlaçları bıraktım. Doktor kanaman başlar bir kaç güne dedi de. Başlamadı. Leke geldi sadece.
Benimde düştü sonucum çıktı az önce bende bıraktım ilaçları diğer aya nasip diyelim inşallah

Ben kocaman bir bardak kahve içmiştim
İnsan özgürlüğüne kavuşmuş gibi hissediyor değil mi?. Kahve tutkunları için çok zor uzak durmak. Benim için iyi yanı şekerden uzak olmak oldu. Şimdi canım ne çikolata ne pasta kek istemiyor. Gerçi kek belki isteyebilir (ev yapımı).

4+3 olacaktı dün gebelik devam etseydi. Benim 9 a düştü betam. İlaçları bıraktım. Doktor kanaman başlar bir kaç güne dedi de. Başlamadı. Leke geldi sadece.
Doktor tutmama sebebi için birşey dedi mi? Sizin tepkiniz nasıl oldu doktora?

Doktor tutmama sebebi için birşey dedi mi? Sizin tepkiniz nasıl oldu doktora?
Ben henüz gitmedim. Hazır hissettiğinizde gelin dedi. Ben de hazır hissetmedim. Aslında doktorum iyiydi. Süreç güzel ilerledi. Çünkü eşimin sperm azlığından dolayı gittik biz. Başka problemimiz yok. Hatta doktor ne tüp bebeği. Gidin biraz daha deneyin öyle gelin dedi. Biz hemen olsun istedik. Doğal gebeliğimde olan düşüğümde kürtaj yapan doktorum şey demişti. Bazen de rabbimiz istemez. Nedene gerek yok demişti. Profesördü. Kendi kızının çocuğu olmuyordu. O kadar gücüm olsa kendi kızımı evlat sahibi yapardım dedi. 9 kez düşük yapmış kızı ve bir nedeni yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…