- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Amin canım inşallahCanım benim gözlerim doldu inşallah kalbinden geçen olur, bizi de şaşırtt.. Kutlayalım buradan.Ama olmazsa da üzülme lütfen, yaşın genç, daha sonra tekrar denersin, bir evladın var Allah sana bağışlasın... . Dualarım seninle...
Bu işin psikolojisi çok farklı. Bizim yaşadığımız şeyi bizden başka kimse anlayamaz. Ama rabbimden gelen her şeye şükür. Aslında reglim başlayacak. Ama kahverengi leke gelince beynim hala şey diyor. Acaba geç mi yerleştiYa benimde sabah verdiğim kan hala çıkmadı sağlık ocağında verdim güya akşam çıkar diye. Çıkmadığı için iğnemi fitilimi oldumhayır sonuç neyse bilsem bari. Göğsüm sızlıyor artık ilaçlardan . Ayaklarım da elektrik çarpmış gibi yapıyor arada . Çok ilaç yüklendik tabi. Estrofem de devam
Erken canım. Transfer gününü saymadan 9. gün yap.7. Gün erken idrar testi yaptım negatif çıktı ama erken dedi arkadaşlar
Ben şimdi kan verdim. 7. Gün negatifti. İnşallah pozitif olur. Sana da umut olurumDördüncü son bebişimizi 5.gün embriyosu 28inde transfer oldum bugün kan verdim 0.6 ama doktorum benim için 12.gün değer önemli dedi iğne ilaçlarına devam et dedi bu değer 3günde yükselir miben olumsuz diye hazırlanmıştım böyle demesi umutlandırdı
Çıktı mı canım sonuç. Hayırlı haberler verBen şimdi kan verdim. 7. Gün negatifti. İnşallah pozitif olur. Sana da umut olurum
Maalesef canım negatifÇıktı mı canım sonuç. Hayırlı haberler ver
Canım çok üzüldüm ne olursa olsun son ana kadar bir umut ile bekliyoruz böyle olunca sonucu bilsek de insanın içi başka oluyorMaalesef canım negatif
Aminnn canımCanım çok üzüldüm ne olursa olsun son ana kadar bir umut ile bekliyoruz böyle olunca sonucu bilsek de insanın içi başka oluyorAllah'ım kırılan gönlümüze öyle güzellikler versin ki unutulalim bütün bu çektiklerimizi inşaAllah Rabbim en tez vakit kolaylıkla hayırlısı ile nasip etsin
Sağlık olsun. Ben hep söylüyorum. Rabbimin bir bildiği var. Üzüleceğiz ama sonra devam edeceğizMaalesef canım negatif
Kesinlikle. Demek ki sağlıklı değilmiş. Vakti saati gelmemişSağlık olsun. Ben hep söylüyorum. Rabbimin bir bildiği var. Üzüleceğiz ama sonra devam edeceğiz
Kaçın gündü dün ve kahverengi leke geldiBu işin psikolojisi çok farklı. Bizim yaşadığımız şeyi bizden başka kimse anlayamaz. Ama rabbimden gelen her şeye şükür. Aslında reglim başlayacak. Ama kahverengi leke gelince beynim hala şey diyor. Acaba geç mi yerleştiBir umut. Ama aslında ne olduğunu ve sonucu biliyorsun. Yine de umutlanmak istiyorsun. Bir mucize gerçekleşir diye
Çok doğru…tutunup sonrasında düşük geçirmek de var..inşallah en kısa sürede emek veren bizlerin sağlıklı bebişleri olurKesinlikle. Demek ki sağlıklı değilmiş. Vakti saati gelmemiş
Amin canımÇok doğru…tutunup sonrasında düşük geçirmek de var..inşallah en kısa sürede emek veren bizlerin sağlıklı bebişleri olur
4+3 olacaktı dün gebelik devam etseydi. Benim 9 a düştü betam. İlaçları bıraktım. Doktor kanaman başlar bir kaç güne dedi de. Başlamadı. Leke geldi sadece.Kaçın gündü dün ve kahverengi leke geldi
Ben kocaman bir bardak kahve içmiştimAmin canımbugün gezicem, çikolatamı yiyip hayatıma devam edeceğim
Benimde düştü sonucum çıktı az önce bende bıraktım ilaçları diğer aya nasip diyelim inşallah4+3 olacaktı dün gebelik devam etseydi. Benim 9 a düştü betam. İlaçları bıraktım. Doktor kanaman başlar bir kaç güne dedi de. Başlamadı. Leke geldi sadece.
İnsan özgürlüğüne kavuşmuş gibi hissediyor değil mi?Ben kocaman bir bardak kahve içmiştim
Doktor tutmama sebebi için birşey dedi mi? Sizin tepkiniz nasıl oldu doktora?4+3 olacaktı dün gebelik devam etseydi. Benim 9 a düştü betam. İlaçları bıraktım. Doktor kanaman başlar bir kaç güne dedi de. Başlamadı. Leke geldi sadece.
Ben henüz gitmedim. Hazır hissettiğinizde gelin dedi. Ben de hazır hissetmedim. Aslında doktorum iyiydi. Süreç güzel ilerledi. Çünkü eşimin sperm azlığından dolayı gittik biz. Başka problemimiz yok. Hatta doktor ne tüp bebeği. Gidin biraz daha deneyin öyle gelin dedi. Biz hemen olsun istedik. Doğal gebeliğimde olan düşüğümde kürtaj yapan doktorum şey demişti. Bazen de rabbimiz istemez. Nedene gerek yok demişti. Profesördü. Kendi kızının çocuğu olmuyordu. O kadar gücüm olsa kendi kızımı evlat sahibi yapardım dedi. 9 kez düşük yapmış kızı ve bir nedeni yok.Doktor tutmama sebebi için birşey dedi mi? Sizin tepkiniz nasıl oldu doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?