Ben de Çarşamba bıraktım ilaçları bana hemşire 15 gün içinde olursun yoğun olabilir bu adetin olmazsan 15 gün içinde haber et demişti. Benim dünden beri inanılmaz şekilde kaşık karın bel ağrım var sanırım adet olucam ama bu kadar ağrı normal mi anlamadım4+3 olacaktı dün gebelik devam etseydi. Benim 9 a düştü betam. İlaçları bıraktım. Doktor kanaman başlar bir kaç güne dedi de. Başlamadı. Leke geldi sadece.
Bende ağrı yok. Ara ara kramp giriyor karnıma. Rahim normale dönüyor ya ona yordum ben.Canlar benim Çarşamba test günümdü
Ben de Çarşamba bıraktım ilaçları bana hemşire 15 gün içinde olursun yoğun olabilir bu adetin olmazsan 15 gün içinde haber et demişti. Benim dünden beri inanılmaz şekilde kaşık karın bel ağrım var sanırım adet olucam ama bu kadar ağrı normal mi anlamadım
Evet canım haklısın o kadar ilac kullandık hemşire bana bu adetin çok yoğun ve pelteli olacak endişelenme dediBende ağrı yok. Ara ara kramp giriyor karnıma. Rahim normale dönüyor ya ona yordum ben.
Normal olabilir. Yine de doktoruna danış istersen canım. Yanlış yönlendirmeyelim seni.Canlar benim Çarşamba test günümdü
Ben de Çarşamba bıraktım ilaçları bana hemşire 15 gün içinde olursun yoğun olabilir bu adetin olmazsan 15 gün içinde haber et demişti. Benim dünden beri inanılmaz şekilde kaşık karın bel ağrım var sanırım adet olucam ama bu kadar ağrı normal mi anlamadım
Evet yazdım canım sabah yeni mesaj yazmış hemşire normal yazmış bu adetin yoğun ve pelteli de olacaktır endişelenme yazmışNormal olabilir. Yine de doktoruna danış istersen canım. Yanlış yönlendirmeyelim seni.
Afiyet olsun balımBen kocaman bir bardak kahve içmiştim
Kuzum adaçayının içine bi tatlı kaşığı keten tohumunu ez iç. Rahatlatır. Normal çünkü rahmimiz kalınlaştı. Vücudumuza göre iki haftadır gebeydik. Hormonlar o değerlerdeydi. Şimdi biraz ağrı sızı olur. Çok dayanamazsan doktora danış. Ben de daha olmadım. Kasık ağrım varCanlar benim Çarşamba test günümdü
Doğal yöntemlerden yanasınız galiba...Ben hemen parol veya daha iyi ağrı kesici alıyorum. Bir dakika bile çekmek istemiyorum ağrı..Çikolata kisti o kadar hayatımdan bezdirmiş ki azıcık ağrıya dayanamıyorum...Herkese iyi geceler..Yarın güzel bir gün diliyorum...Kuzum adaçayının içine bi tatlı kaşığı keten tohumunu ez iç. Rahatlatır. Normal çünkü rahmimiz kalınlaştı. Vücudumuza göre iki haftadır gebeydik. Hormonlar o değerlerdeydi. Şimdi biraz ağrı sızı olur. Çok dayanamazsan doktora danış. Ben de daha olmadım. Kasık ağrım var
Benımde perşembe kan günümdü lan vermeye zaten adet sancısıyla gittim kanı verdım 1 saat sonra adet olmaya başladım ilaç olarak sadece iğne var bende perşembe sabahta iğneyi vurmuştumCanlar benim Çarşamba test günümdü
Kuzum majezik, buscopan içebilirsin. Onun dışında diğeri rahatça olabil diyeDoğal yöntemlerden yanasınız galiba...Ben hemen parol veya daha iyi ağrı kesici alıyorum. Bir dakika bile çekmek istemiyorum ağrı..Çikolata kisti o kadar hayatımdan bezdirmiş ki azıcık ağrıya dayanamıyorum...Herkese iyi geceler..Yarın güzel bir gün diliyorum...
Çok sağol canım yaptım dediğini sanırım o işe yaradı hafif sökmeye başladı biraz da rahatlattı Allah razı olsunKuzum adaçayının içine bi tatlı kaşığı keten tohumunu ez iç. Rahatlatır. Normal çünkü rahmimiz kalınlaştı. Vücudumuza göre iki haftadır gebeydik. Hormonlar o değerlerdeydi. Şimdi biraz ağrı sızı olur. Çok dayanamazsan doktora danış. Ben de daha olmadım. Kasık ağrım var
Evet canım ben de aynısını düşünmüştüm. Gülizali ban yedi bu arada giremiyorArtık çok sessiz topik..sonuçlar gelince sessizleşti…
Nasıl gidiyor hamilelik?Evet canım ben de aynısını düşünmüştüm. Gülizali ban yedi bu arada giremiyor
Ay onu da çok merak ediyordum.Evet canım ben de aynısını düşünmüştüm. Gülizali ban yedi bu arada giremiyor
Evet canım ben de aynısını düşünmüştüm. Gülizali ban yedi bu arada giremiyorArtık çok sessiz topik..sonuçlar gelince sessizleşti…
Sen ne zaman lan vereceksin canım? Bende lekelenme olmadı. Keseye daha var. Her şey yolunda ilerliyorsa şuan daha 4. Haftalığım. 7. Haftada giderim doktora galiba. Kese ve kalp atışı içinNasıl gidiyor hamilelik?Kese ne zaman görülecek? Bir de sende lekelenme olmuş muydu?
Yarın vereyim diyorum...O zaman lekelenme bir belirti değil...Bak tutmayan herkes leke gördü, sen görmemişsin ve sen pozitifsin...Evet canım ben de aynısını düşünmüştüm. Gülizali ban yedi bu arada giremiyor
Sen ne zaman lan vereceksin canım? Bende lekelenme olmadı. Keseye daha var. Her şey yolunda ilerliyorsa şuan daha 4. Haftalığım. 7. Haftada giderim doktora galiba. Kese ve kalp atışı için
Henüz kan vermedim...Yarın vereyim diyorum...Ay onu da çok merak ediyordum.Dilhun1 sen ne yaptın?
Ben yaşadım canım 7 yi 8 ci güne bağlayan gece çok çok açık renk minicik bir pembe akıntı ertesi günde 1/2 kere koyu kahve siyah arası leke geldi . Şükür pozitif ,yerleşme kanaması deniliyor herkeste olmuyor 30%da oluyormuşYarın vereyim diyorum...O zaman lekelenme bir belirti değil...Bak tutmayan herkes leke gördü, sen görmemişsin ve sen pozitifsin...
Peki adet olacak gibi his ve ağrın oldu mu ve olduysa kaç gün sürdü?Ben yaşadım canım 7 yi 8 ci güne bağlayan gece çok çok açık renk minicik bir pembe akıntı ertesi günde 1/2 kere koyu kahve siyah arası leke geldi . Şükür pozitif ,yerleşme kanaması deniliyor herkeste olmuyor 30%da oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?