OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Canlar benim Çarşamba test günümdü
4+3 olacaktı dün gebelik devam etseydi. Benim 9 a düştü betam. İlaçları bıraktım. Doktor kanaman başlar bir kaç güne dedi de. Başlamadı. Leke geldi sadece.
Ben de Çarşamba bıraktım ilaçları bana hemşire 15 gün içinde olursun yoğun olabilir bu adetin olmazsan 15 gün içinde haber et demişti. Benim dünden beri inanılmaz şekilde kaşık karın bel ağrım var sanırım adet olucam ama bu kadar ağrı normal mi anlamadım

Bende ağrı yok. Ara ara kramp giriyor karnıma. Rahim normale dönüyor ya ona yordum ben.

Normal olabilir. Yine de doktoruna danış istersen canım. Yanlış yönlendirmeyelim seni.

Kuzum adaçayının içine bi tatlı kaşığı keten tohumunu ez iç. Rahatlatır. Normal çünkü rahmimiz kalınlaştı. Vücudumuza göre iki haftadır gebeydik. Hormonlar o değerlerdeydi. Şimdi biraz ağrı sızı olur. Çok dayanamazsan doktora danış. Ben de daha olmadım. Kasık ağrım var

Doğal yöntemlerden yanasınız galiba...Ben hemen parol veya daha iyi ağrı kesici alıyorum. Bir dakika bile çekmek istemiyorum ağrı..Çikolata kisti o kadar hayatımdan bezdirmiş ki azıcık ağrıya dayanamıyorum...Herkese iyi geceler..Yarın güzel bir gün diliyorum...

Benımde perşembe kan günümdü lan vermeye zaten adet sancısıyla gittim kanı verdım 1 saat sonra adet olmaya başladım ilaç olarak sadece iğne var bende perşembe sabahta iğneyi vurmuştum

Kuzum majezik, buscopan içebilirsin. Onun dışında diğeri rahatça olabil diye

Çok sağol canım yaptım dediğini sanırım o işe yaradı hafif sökmeye başladı biraz da rahatlattı Allah razı olsun

Artık çok sessiz topik..sonuçlar gelince sessizleşti…
Evet canım ben de aynısını düşünmüştüm. Gülizali ban yedi bu arada giremiyor
Nasıl gidiyor hamilelik? Kese ne zaman görülecek? Bir de sende lekelenme olmuş muydu?
Sen ne zaman lan vereceksin canım? Bende lekelenme olmadı. Keseye daha var. Her şey yolunda ilerliyorsa şuan daha 4. Haftalığım. 7. Haftada giderim doktora galiba. Kese ve kalp atışı için

Yarın vereyim diyorum...O zaman lekelenme bir belirti değil...Bak tutmayan herkes leke gördü, sen görmemişsin ve sen pozitifsin...

Yarın vereyim diyorum...O zaman lekelenme bir belirti değil...Bak tutmayan herkes leke gördü, sen görmemişsin ve sen pozitifsin...
Ben yaşadım canım 7 yi 8 ci güne bağlayan gece çok çok açık renk minicik bir pembe akıntı ertesi günde 1/2 kere koyu kahve siyah arası leke geldi . Şükür pozitif ,yerleşme kanaması deniliyor herkeste olmuyor 30%da oluyormuş

Peki adet olacak gibi his ve ağrın oldu mu ve olduysa kaç gün sürdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…