OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Ah duydum kızlar diğer miniğimi de🥹🥰 ay moral bozulmasın diye yazıyorum birini 7+6 birini 8+ 5 te duydum. Normal bir gebelik e göre bi tık geç. İkiz ve tüpte olabilirmiş böyle. 7+6 da birini duyduğumda diğeri için çok da olumlu konuşulmamıştı aslında. Çok şükür 🙏

Ah duydum kızlar diğer miniğimi de🥹🥰 ay moral bozulmasın diye yazıyorum birini 7+6 birini 8+ 5 te duydum. Normal bir gebelik e göre bi tık geç. İkiz ve tüpte olabilirmiş böyle. 7+6 da birini duyduğumda diğeri için çok da olumlu konuşulmamıştı aslında. Çok şükür 🙏
Ya hayırlı olsun çok sevindim valla insan bir panik oluyor ama gerçekten çok sevindim 😍 Ben de yarın duyarım inşallah 🙏

Canımm binlerce MaşaAllah Allah'ım korusun kollasın sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah 🤲🥰,🧿
Amin ecmainn canımm🤲🏻 dilerim RABBİM hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, çok bekletmeden sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hep beraber aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🌸

Amin ecmainn canımm🤲🏻 dilerim RABBİM hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, çok bekletmeden sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hep beraber aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🌸
Amin inşallah son durumun nasıl bebişler iyidir inşallah kaç haftalık oldunuz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🤲🫶🏻

Canımm binlerce MaşaAllah Allah'ım korusun kollasın sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah 🤲🥰,🧿
Amin inşallah son durumun nasıl bebişler iyidir inşallah kaç haftalık oldunuz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🤲🫶🏻
Amin canım RABBiM hepimizede kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻🥹 7+2 olduk canım bugün 🥹

Amin canım RABBiM hepimizede kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻🥹 7+2 olduk canım bugün 🥹
Amin amin maşallah 🧿 sübhanallah dilerim sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin sağlıcakla gelsinler minnoşlar inşallah :emir_bebek: :KK200:

Eşim istemiyor. Çocuksuz olmayı tercih ediyor evlat edinmektense. Yalnız evlat edinme sürecini az çok biliyorum. Çok sıra var ve evlat edinilecek çocuk çok çok az. Genelde koruyucu aile olmamız öneriliyor. Ben bu tür kurumlarda bir süre çalıştım. Yaşınız ilerledikçe evlat edineceğiniz çocuğun yaşı büyüyor. Yani şöyle diyeyim: yaş 42 ise en küçük atıyorum 8 yaşında çocuk evlat edinebilirsiniz. Bebek olmaz bu kısaca. Çünkü ömrümüzle orantılı kanunda çocuk yaşı büyüyor.
abimde yengemde bu yaşın üstünde 3 yaş kız çocuğu evlat edindiler sıra geç geldi başvuru 2022 deydi yeni sonuçlandı

abimde yengemde bu yaşın üstünde 3 yaş kız çocuğu evlat edindiler sıra geç geldi başvuru 2022 deydi yeni sonuçlandı
Ben örnek olarak söyledim...Belki kanunlar, yönetmelikler değişmiş de olabilir...Ancak yenidoğan verilmiyor belli yaşın üstüne onu demek istedim...

Kızlar bir derdim var. 🥹 prednol kullanan var mı? Ben yeni kutu açıcam derken prednolü almayı unutmuşum 😕 nerden baksanız 4-5 gün garanti içmedim. Kalbe kadar kullanıp yarıma indirerek bırakmam gerekiyordu kortizon aşamalı bırakılıyor ya. Şimdi başlasam kendi başıma olmaz. Tedavi hemşiresi de 6 ya kadar alıyor mesaj. Bu akşam alırsam sıfırdan başlamış olacağım geri 😣
Merhaba yorumunuzu gördüm
Prednolu ne zaman bıraktınız ya da hala devam ediyor musunuz

Back
X