• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Canım ben 3. gün embriyosunda 5. 6. 7. gün test yaptım. Çıkmadı. Dün 8. gündü. Hayalet gibi çıktı. Bugünde çıktı. Çok çok silik ama bak koyuyorum. Beklemek aslında en iyisi de sabırsızız.
İnşallah olur…bize de haber ver lütfen sonucu :).

Arkadaşkar konudan bağımsız birşey soracapum yumurta toplamadan sonra eğer taze transferse 5 6 gün sonra transfer olunuyorya o arada iğne ilaç kullanılıyormu
Birkaç sene önce transferim taze idi ama bir ilaç kullanmadım ya da ben hatırlamıyorum. progestan almışımdır muhakkak

Merhaba canım, peki kaç olması gerekiyormuş progesteron 5.günde? Benim progesteron biraz yüksekti adetimin 14.gününde ve transferi iptal etmek istemişlerdi 🙄 ben yinede transfer olmak istemiştim 😕 şimdi transferimin 5.günümdeyim
Trasnferden 5. Gün önce zaten düşük olması lazım keşke trasnfer olmasaydın çünkü hamileyken en fazla salgılaman gereken hormon. Bu sefer tutunmasını engeller. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutar tabi♥️ 20-25 arası isteniyor

IMG_1432.webp
testimde böyleydi sabah kızlar bunu görünce umutlanıp gidip beta verdim 11.3 😔

Ay canım benim bu olayı inan hepimiz yaşıyoruz benim kendi annem babam kız kardeşim eşim biliyor sadece başka hiç kimse bilmiyor sürekli insanlara yalan söylemekten yoruldum bu süreçte. 😂 Sen de iyi ki varsın canım dert ortağı olduk inşallah dermanımızı Rabbim verir 🙏

Canımsın amin inan her namazimda duamdasiniz tek kendim değil hepimize dua ediyorum. Rabbim çabamızı görüp biliyor çektiklerimizi mükâfatını da nasip etsin. Elimizden duadan gayrısı gelmiyor 🥰🤗

Trasnferden 5. Gün önce zaten düşük olması lazım keşke trasnfer olmasaydın çünkü hamileyken en fazla salgılaman gereken hormon. Bu sefer tutunmasını engeller. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutar tabi♥️ 20-25 arası isteniyor
Transferden 6 gun önce 1.98 di transfere 3 gun kalasi 16 olmustu

Merhaba arkadaşlar ben dün transfer oldum Ankara’da. Şu an yoldayım eve gidiyorum. Yolculuğum 3-4 saat sürecek. Sizce erken mi çıktım yola? Sizler ne yaptınız? Yollarda iniş çıkış, çukur oluyor sarsılıyorum ister istemez bu etkiler mi sizce tutunmayı? Doktorum transfer sonrası şöyle bir uyarıda bulundu. Ani hareket etme, ağır kaldırma, bağırsaklarına iyi bak vs vs. Sizler de biliyorsunuz. Mesane çok dolu olmadan tuvalete git ani sıkışık gidersen rahim kasılır dedi. Bunu duyunca sinirlerim bozuldu. Çünkü transferde idrara sıkışığız ve bir süre bekledim. E haliyle mesane rahime baskı yaptı. Bu arada önümüzdeki günlerde işe başlayacağım sizler çalışıyor musunuz? Laptop kaldırmak zarar verir mi?

Tutmazmi yani simdi? 🫤🫤

Evet canim cok uzun süredir ugrasiyoruz tüp bebekle, olmayinca en son yumurta donasyonuna basvurduk, bu son denememiz diyerek.. transferden bir ay önce histeroskopi yaptirdim polipler temizlendi rahime cizik atildi ve perdeler kaldirildi, buda normalde sansi biraz arttirir demislerdi 🫤 simdi tek korkum progesteron

Evet canim cok uzun süredir ugrasiyoruz tüp bebekle, olmayinca en son yumurta donasyonuna basvurduk, bu son denememiz diyerek.. transferden bir ay önce histeroskopi yaptirdim polipler temizlendi rahime cizik atildi ve perdeler kaldirildi, buda normalde sansi biraz arttirir demislerdi 🫤 simdi tek korkum progesteron
Kötü düşünme Allah’ın izniyle herşey yoluna girer bebişlerin de seninle olur ❤️ donasyonda genelde en iyi embriyolar oluşuyor tutma ihtimali daha yüksek oluyor

Tutmazmi yani simdi? 🫤🫤
Canım tutar Allah'ın izniyle benim diğer transferim de 1.91 di transfer günü ve hamile kaldım. Kalbi durdu ama onu da bir sebebe baglayamadilar. Yani yeter ki Rabbim nasip etsin 🤲 ben sen gibi diğer transferim de kafaya takmıştım ama sonucu alınca boşa strese girmişim dedim . Ben çok inaniyorum senin pozitif olacak 🤲🥰

Canım tutar Allah'ın izniyle benim diğer transferim de 1.91 di transfer günü ve hamile kaldım. Kalbi durdu ama onu da bir sebebe baglayamadilar. Yani yeter ki Rabbim nasip etsin 🤲 ben sen gibi diğer transferim de kafaya takmıştım ama sonucu alınca boşa strese girmişim dedim . Ben çok inaniyorum senin pozitif olacak 🤲🥰
Ayyy inşaALLAH canım yaaa😍😍 dilerim hepimiz pozitifi görüp sağ salim kucağımıza alırız bebelerimizi 🫠🫠 aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸❤️

Benim 11 yumurtam toplandı Aralıkta. 2 adet iyi kalite 3 gün embriyom oldu. Rahmi dinlendirdik. Ocak 22 de transfer oldum. İlk tedavim. 38 yaşındayım. Bugün 9. gün. Dün idrar testinde hayalet gibi çıktı. Bugün farklı 2 marka ile de yaptım. Ben çok silikte olsa görüyorum. Sizce var mı? Pazar gece kan testi vereceğim. Pazartesi istedi doktorum testi. Hiç belirtim yok.
Siyah yapıp atıyorlar ya canım öyle atar mısın

Ayyy inşaALLAH canım yaaa😍😍 dilerim hepimiz pozitifi görüp sağ salim kucağımıza alırız bebelerimizi 🫠🫠 aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸❤️
Edecek inşallah güzel düşün 🥰
İnşaALLAHhhh hepimizinde tutar canım🤲🏻🤲🏻☺️ adak adadımm üstüne çoluk çocuk sevindircem diye söz verdim ALLAHa 😃 keşke tutsada seve seve yapcam hepsinide inşaALLAH 🫠🫠🥹🌸

Back
X