• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Evet ya şeyden dolayı merak ettim aceba nasıl koyulukta çıkardı .. bunu çok merak ediyorum canım o yüzden sordum .. artık yapmıssın evde varsa yapsan bir örnek olarak 🥹
Hiç test almadım eve maalesef. Zaten 6+3 üm artık baya bi koyu çıkar.
Ben hatıra amaçlı ilk fırsatta çıktığım da dışarı kaset alacağım zaten ama aklımda unutmazsam inşallah

Ay umut vermekten de korkuyorum ama sen yarın bir daha yap 🙈 ben 115 beta çıktığım gün soluk pembe çıktı prodoctor. Yarım saat sonra diğer çizginin rengini aldı. Yani aslında varı gösteriyo sonradan belirginleşiyor.
Günaydın Kimyasal galiba benim. Sabah yaptım yarım saat oldu resim çektim hemen. dünden daha silik çıktı iki resimde ekliyorum. Gerçi dünki resim 1 saat sonrası. 10. Gün 3. Gün embriyosu. İlk resim bu sabah, 2. Resim dün sabahın.

Eklentiler

• IMG_5792.webp
    IMG_5792.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_5753.webp
    IMG_5753.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın Kimyasal galiba benim. Sabah yaptım yarım saat oldu resim çektim hemen. dünden daha silik çıktı iki resimde ekliyorum. Gerçi dünki resim 1 saat sonrası. 10. Gün 3. Gün embriyosu. İlk resim bu sabah, 2. Resim dün sabahın.

Canım benim gebelik olan transferim de senin bu yaşadığın gibi olmuştu ben de acabadaydim ama kan verince sonra değer katlaninca sorun olmadığını gördük. Keşke sonuna kadar da devam etseydi ama olmadı maalesef 😢

Canım benim gebelik olan transferim de senin bu yaşadığın gibi olmuştu ben de acabadaydim ama kan verince sonra değer katlaninca sorun olmadığını gördük. Keşke sonuna kadar da devam etseydi ama olmadı maalesef 😢
Aynen vardır bunda da bir hayr. Kan günüm Salı. Daha dondurulmuş 3 tane var. Onları denerim. Diğer aylarda. Bu ilk transferimdi 🙄

Aynen vardır bunda da bir hayr. Kan günüm Salı. Daha dondurulmuş 3 tane var. Onları denerim. Diğer aylarda. Bu ilk transferimdi 🙄
Ya kızlar aynısını ben yaşıyorum benimkide aşırı silik çıktı ama farklı marka yaptım ondan olabilirmi

Ya kızlar aynısını ben yaşıyorum benimkide aşırı silik çıktı ama farklı marka yaptım ondan olabilirmi

Canım ben gebelik olan transferim de 7. gün test yaptım silikti 8. Gün yaptım hemen hemen ayniydı ,9. Gün daha silik gibiydi ben testler bozuk heralde dedim gün gün koyulaşma bekledigim için 11. gün test gününde değerim 65.59 çıkmıştı.

Günaydın herkese
Güzel haberler gelir inşallah. Hepimiz müjdeli haberler alırız.
Ben dün duştan sonra koyu kıvamda sarı renkli bir akıntı gördüm. Sizce bu tutmadığının göstergesi olabilir mi? Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Fitil kullanmıyorum bu arada.

Günaydın herkese
Güzel haberler gelir inşallah. Hepimiz müjdeli haberler alırız.
Ben dün duştan sonra koyu kıvamda sarı renkli bir akıntı gördüm. Sizce bu tutmadığının göstergesi olabilir mi? Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Fitil kullanmıyorum bu arada.
Akıntıları fitiller yapıyor canım

Kızlar hiç
Belirtim yok diye üzülmeyin bende 23 ocakda transfer olmuşdum bugün 9 günüm sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı dün doktora yazdım yarın gel test ver demişdi sabah verdim geldim pozitif erken verdiğin için böyle dedi pazartesi tekrar gideceğim normal tahlil günüm de 3 şubattı zaten belirtim yok diye üzülmeyin asla allahım herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah şuanki korkumda sağlıklı olacakmı 😂🙏🏻 hatta geçen testimi buraya atmışdım bende de silik çıkmışdı
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 9.günün değerin kaç çıktı acaba

Sağol allah razı olsun allahımm isteyen herkese nasip etsin inşallah 5 gündü 2 transfer etti doktor ilk denemem birinden biri tutsun diye öyle yaptı sürekli yatmadım ben hafif ev işlerimi yapıyordum progestan dex vuruluyorum fitil kullanıyorum etrofem coraspin ve folik asit ani hareketler etmemeye çalış hemşireye sordum hiç bir belirtim yok diye olmasını beklemeyin çok normal dedi değerim 57 çıkdı pazartesi tekrar vereceğim her aşaması korku ve heyecanla dolu transfer sonrası bekleme süreci sonuç heyecanı stresi sonrası zorlu bir süreç
Canım hayırlı olsun. Kaçıncı gün 57 çıktı

Canım hepsinde var. Koyuluk içilen sıvıya göre azalabiliyor. En güzeli kan ver

Kızlar hiç
Belirtim yok diye üzülmeyin bende 23 ocakda transfer olmuşdum bugün 9 günüm sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı dün doktora yazdım yarın gel test ver demişdi sabah verdim geldim pozitif erken verdiğin için böyle dedi pazartesi tekrar gideceğim normal tahlil günüm de 3 şubattı zaten belirtim yok diye üzülmeyin asla allahım herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah şuanki korkumda sağlıklı olacakmı 😂🙏🏻 hatta geçen testimi buraya atmışdım bende de silik çıkmışdı
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 9.günün değerin kaç çıktı acaba

Canım hepsinde var. Koyuluk içilen sıvıya göre azalabiliyor. En güzeli kan ver
Öyle yapayım bari. Ama günümü bekleyim. Bunlar hep sabahın ilk idrarı ile yapılan testler. Tesellimiz 3. Gün embriyosu olması bugün 10. Gün. Salıya az kaldı #direniyorum 🫢

Back
X