Ocak altı sorunu

efzt

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
178
9
318
35
İstanbul
Merhaba kızlar. Kiraladığımız evde ocağın altı boş yani fırın yeri bırakmışlar ama ben büyük fırın almak istemiyorum. Tezgah da kesilmiş yani buzdolabı yeri gibi. Mecburen ocağın altına dolap ya da masa gibi bişey koymam gerekiyor. Hiç fikrim de yok nasıl bişey koyulur diye.

Ayaklı masa koyup altına kare fırın koysam kötü mü olur?

tavsiye bekliyorum...

:)

Merhaba kızlar. Kiraladığımız evde ocağın altı boş yani fırın yeri bırakmışlar ama ben büyük fırın almak istemiyorum. Tezgah da kesilmiş yani buzdolabı yeri gibi. Mecburen ocağın altına dolap ya da masa gibi bişey koymam gerekiyor. Hiç fikrim de yok nasıl bişey koyulur diye.

Ayaklı masa koyup altına kare fırın koysam kötü mü olur?

tavsiye bekliyorum...

:)

Merhaba canim bende de ayni sorun vardi 170 tl ye ankastre unitesi aldim ve boylelikle eski firinlardan almak zorunda kalmadim istedigim ankastre firin ve ocagi alabildim. Internette nasil bisey oldugu var. Sakin mobilyaciya yaptirayim deme beyezesyacilar dahi satiyorlar.

Merhaba canim bende de ayni sorun vardi 170 tl ye ankastre unitesi aldim ve boylelikle eski firinlardan almak zorunda kalmadim istedigim ankastre firin ve ocagi alabildim. Internette nasil bisey oldugu var. Sakin mobilyaciya yaptirayim deme beyezesyacilar dahi satiyorlar.

Taşınacağın zaman sökebiliyor musun üniteyi canım?

Taşınacağın zaman sökebiliyor musun üniteyi canım?

Hicbir yere monte edilmiyor zaten o. Ocak ve firini onun uzerine yerlestiriyorlar sonra da onu aynen nasil notmal firini o bosluga yitip yerletiriyosun o sekilde yapiyolar

Ben de taşınacagım ramazandan sonra ben de de aynı sorun vardı fırınım ankastre taşıncagım evde ki tezgah eski fırınlara görre napcam diye düşünüyodum bu ankastre ünitesini bilmiyodum şu an cok mutlu oldumm😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ankastre fırınlar gömme oluyor. .
Ortada değil, tezgah içerisinde. .
Temizlik açısından da hijyenik. .

Back
X