Aşılama ocak ayında aşılama yaptıran arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benımde klomenle buyumemıştı puregon ıgneyle buyudu bakalım pazartesı bakalıcak buyumuşlermı buyuk bır ıhtımal benım aşılama haftasonunu bulur

kızlar slm bende başladım tedavıye pazartesı ılk kontrolu olcak yumurtaların benımkıler buyuyor ama eşımın sperm sayısı duşuk

benimde eşimin sperm sayısı düşük ama benim yumurtalıklarda herhangi bir değişiklik yok hala. bakalım hayırlısı artık ne yapalım...senağlama

canım inşşşşşşşş tutar esının spermlerınde sorun yoksa tutar buyuk ıhtımalle benım tutmamıştı esımın sperm sayısı duşuktu:bbo:

canım eşimin spermlerinde sorun yok 50 milyon çıkmıştı aşılamadan önce yapılan testte.inş tutar ya..heyecanla bekliyorum valla.:enbuyukkk:

kızlar eşınıze keçıboynuzu kuru uyguluyormusunuz yapın spermlerı çogaltıyormuş

ben kocışı bakıma aldım keçıboynuzu e vıtamını ballı çerez akşamları cevız kırıp yedırıyorum aşılamam başarılı olsun dıye

sımge doktorunla konuş ignenı degıştırsın ignelerde çok pahalı senın ne kadar tuttu canım

larra, siber benimle hemen hemen aynı gün aşılama olmuşuz. Perşembe günü gebelik testine gitcem ama kasıklarımda ağrı, şişkinlik ve hafif mide bulantım var, Ayrıca çok fazla uykuya sarıyorum. Sizde ne gibi değişiklikler var? Lütfen değişiklikleri bizimle paylaşın. Biraz ümitsizliğe kapılmaya başladım. Adet sancısı gibi ağrılarım var kasıklarımda. Moralim bozuldu yaaabenneyaptımki

sımge doktorunla konuş ignenı degıştırsın ignelerde çok pahalı senın ne kadar tuttu canım

canım biz aslında en başta söyledik iğnenin en iyisini yazın diye ama onlar hepsinin aynı olduğunu ve bir fark olmadığını söylediler. bakalım pazartesi tekrar bakılacak şimdi dozu yükselttiler eğer olmazsa yine yükselecek. benim iğneleri sigorta karşıladı canım normalde 400 iğne ama maaşımdan %20 si kesilecek. yeterki sonuç iyi olsun başka birşey düşünemiyorum... ayrıca bende keçi boynuzu suyunu içiriyorum eşime. daha öncede söyledim yatarkende havuç suyu içirin. buda sperm sayısını yükseltiyor.

senin ne zaman başlandı iğne yapılmaya :teselli:

bugün 13. günüm. bende salı günü test yaptırcam ama bendede ara ara adet sancısı gibi ağrılar oluyor kasıklarımda moralim bozuluyor o zaman, bilemiyorum neler olcak (((

canım ben bugun 3.ıgnemı yaptım pazartesı yumurtalarıma bakılacak canım benımde ıgnelerım 400tl tuttu

kızlar nerdesınız ya topıgımız bomboş amakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

meraba arkadaşlar bende aşılamamı 28 arlıkta yaptırdım ama tutmadı.şimdi tekrar ilaca başladım bu ay 2.aşılamam olcak.yalnız benım eşimde sperm dusuklugu var dr ılk aşamada aşılama dusunmuyorum demıstı ama benım pregon kullandıktan sonra kanda e2 hormonuna 105 cıktı cok dusuk dıye dozu yukseltti 2 gun sonra tekrar e2 hormonu bakıldı 135 kadar yukselmıs normalde 500 olması gerekıyormus bu hormon yumurtanın kalıtesını gosterıyormus dr da ılaçları okadar kullandın bosa gıtmesın dıye aşılama yaptı ama tutmadı. tekrar ılaca başladım busefer kesin aşılama yapcam dedi bakalım bu ay nasıl olcak.
sizlerin sorunu nedıir hangi ilaçları kullanıyosunuz deneyimlerinizi paylasırmısınız

asude canım benım eşımın spermlerı duşuk benımde yumurta gelışmıyor puregon kullanıyorum ilk aşılamam tutmadı şimdı ıkncı için tedavıye başladım senın kaç gun oldu igneye başlayalı canım

bnenımde bugun 2.iğnemi yaptım pazartesı kontrol var.yalnız bu iğneleri saatınde yapmak lazımmıs ya ben ilkini 12:30 olmustum bugunkunu unutmusum13:25 oldun bı sorun olurmu sence

bizim ikimizin sorunuda aynı sanırım sen puregona hangi dozla başladın e2 hormonu bakıldımı

hayır ben daha klomene de başlamadım 2 gun sonra regl olacagım regl olduktan sonra 3. gun ılaca baslıyorum ve bu ay asılamam yapılacak.2 aydır duphastok ıcıyorum sadece ıgne vs baska bırsey verılmedı bana.Ama zaten yumurtlamamdada problem yokmus benım belkı o yuzdendır.

Kızlar merhaba.
3. aşılamam, adetin 8. günü, bugün yumurtalarıma baktı doktor sol 6 sağ 2 tane yumurta var. P.tesi tekrar kontrole...

canım ben bugun 3.ıgnemı yaptım pazartesı yumurtalarıma bakılacak canım benımde ıgnelerım 400tl tuttu

3 gündür de soğan kürü içiyorum hem pko için hemde yumurtlamayı sağladığı için. sabah akşam içiyorum iğrenç birşey ya ama sağlığım için mecburum. sizde yapabilirsiniz bence etkisi olur ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi nede olsa. denemek isteyenler ayrıntılı okumak isterse doktorun sitesinden milliyette yazdığı yazılar var ordan bakabilir.

inşallah senin yumurtalarda gelişme olur en azından bizler için de teselli olur. :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…