- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Su perisi86
-
kızlar slm bende başladım tedavıye pazartesı ılk kontrolu olcak yumurtaların benımkıler buyuyor ama eşımın sperm sayısı duşuk
canım inşşşşşşşş tutar esının spermlerınde sorun yoksa tutar buyuk ıhtımalle benım tutmamıştı esımın sperm sayısı duşuktu:bbo:
sımge doktorunla konuş ignenı degıştırsın ignelerde çok pahalı senın ne kadar tuttu canım
merhaba bende yeni üyeyim.aşılamam 29 aralıkta yapıldı sonuç bekliyorum benide ekleyebilirmisiniz listeye....
canım biz aslında en başta söyledik iğnenin en iyisini yazın diye ama onlar hepsinin aynı olduğunu ve bir fark olmadığını söylediler. bakalım pazartesi tekrar bakılacak şimdi dozu yükselttiler eğer olmazsa yine yükselecek. benim iğneleri sigorta karşıladı canım normalde 400 iğne ama maaşımdan %20 si kesilecek. yeterki sonuç iyi olsun başka birşey düşünemiyorum... ayrıca bende keçi boynuzu suyunu içiriyorum eşime. daha öncede söyledim yatarkende havuç suyu içirin. buda sperm sayısını yükseltiyor.
senin ne zaman başlandı iğne yapılmaya :teselli:
asude canım benım eşımın spermlerı duşuk benımde yumurta gelışmıyor puregon kullanıyorum ilk aşılamam tutmadı şimdı ıkncı için tedavıye başladım senın kaç gun oldu igneye başlayalı canım
asude canım benım eşımın spermlerı duşuk benımde yumurta gelışmıyor puregon kullanıyorum ilk aşılamam tutmadı şimdı ıkncı için tedavıye başladım senın kaç gun oldu igneye başlayalı canım
canım ben bugun 3.ıgnemı yaptım pazartesı yumurtalarıma bakılacak canım benımde ıgnelerım 400tl tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?