Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iki aydır deniyorum canım ınsallah bu ay tutunmustur yavrum cok bekletmeden gelır :)
Insallah tutunmustur canim. Test yaptinmi?? Yada gecikme oldumu?
yok canım bat 22 subat daha 11 gun var anlıyacagın yumurtlama haftam yenıbıttı sabırla beklıyoruz :)
Benim bat 4-6 subat arasiydi. Daha birsey yok ortalikta:) insallah da gelmez kirmizilar. Ama cumartesi test yaptim ve maalesef negatifti. Ama hala kirmizilar yok:) buda bir isarettir belki:)
8 ocak ilk gunumdu 23 u ideal gozukuyordu 6 aylik evliyiz henuz dusunmuyorduk ama birkac ay ihmalimize ragmen hamilelik olmadi biz olmaz saniyorduk korunmadik hem istemiyoruz hemde ya ilerde de olmazsa diye korkularimiz vardi iki gun once test yaptim pozitif cikti. Biliyorum bircok kisi bunun icin cabaliyor ama kendimi hic hazir hissetmiyorum suan cok mutsuzum. Allahin gucune gitmesin :-(
Yarın bırdaha yap belkıde sımdı cıkar hala gelmemıs neredeyse bır hafta gecmıs olacak
Yapacam yapacamda cok korkuyorummmmmm![]()
Bence yap olmazsa bıdaha yaparsın regl gelmedıgı surece korkma bence canım ınsallah gelmez
Bence yap olmazsa bıdaha yaparsın regl gelmedıgı surece korkma bence canım ınsallah gelmez
Maslesef yaptim testi ve negativ![]()
BENIMDEs sat 7ocak henuz adet olmadim hic test de yapmadim bekliyorum bakalim
Hayır uzulme ıdrar testı yaptın demı ve hala regl olmadın umut bıtmedı
kendını uzme bosuna
ve olmazsada ınsaallah mart ayı sana ugur getırır ıns
Evet idrar testinde negativ cikti. Ama hala regl olmadim. Umutlar hic bitmiyor... Hep bir umut herzaman oluyo. Nasib kismet Allah isterse olur...
Evet umutlar hıc bıtmez :)
Insallah rabbım gonlumuzden gecenlerı kucagımıza verır
Gunler gecmıyor bırturlu sabırla beklıyorum bende :)