Ocak Ayında Bebiş Çalışmasına Başlayanlar :)

ElifDedim

Canım oglum Mustafa Eymen'm
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
676
47
68
Kızlar yeni senenin ilk ayında bebiş için çalışmaya başlayanlar gelsin bakim konuşalımm :)

Onlardan biri benimmm... Hala regl olmadim. 4-6 arasi olmam gerekiyordu. Kasiklarim ara ara agriyor. Ama bakalim hayirlisiii insallah bebisim icimdedir.

Bende iki aydır deniyorum canım ınsallah bu ay tutunmustur yavrum cok bekletmeden gelır :)

yok canım bat 22 subat daha 11 gun var anlıyacagın yumurtlama haftam yenıbıttı sabırla beklıyoruz :)

Benim bat 4-6 subat arasiydi. Daha birsey yok ortalikta:) insallah da gelmez kirmizilar. Ama cumartesi test yaptim ve maalesef negatifti. Ama hala kirmizilar yok:) buda bir isarettir belki:)

8 ocak ilk gunumdu 23 u ideal gozukuyordu 6 aylik evliyiz henuz dusunmuyorduk ama birkac ay ihmalimize ragmen hamilelik olmadi biz olmaz saniyorduk korunmadik hem istemiyoruz hemde ya ilerde de olmazsa diye korkularimiz vardi iki gun once test yaptim pozitif cikti. Biliyorum bircok kisi bunun icin cabaliyor ama kendimi hic hazir hissetmiyorum suan cok mutsuzum. Allahin gucune gitmesin :-(

Son düzenleme:
Benim bat 4-6 subat arasiydi. Daha birsey yok ortalikta:) insallah da gelmez kirmizilar. Ama cumartesi test yaptim ve maalesef negatifti. Ama hala kirmizilar yok:) buda bir isarettir belki:)

Yarın bırdaha yap belkıde sımdı cıkar hala gelmemıs neredeyse bır hafta gecmıs olacak

8 ocak ilk gunumdu 23 u ideal gozukuyordu 6 aylik evliyiz henuz dusunmuyorduk ama birkac ay ihmalimize ragmen hamilelik olmadi biz olmaz saniyorduk korunmadik hem istemiyoruz hemde ya ilerde de olmazsa diye korkularimiz vardi iki gun once test yaptim pozitif cikti. Biliyorum bircok kisi bunun icin cabaliyor ama kendimi hic hazir hissetmiyorum suan cok mutsuzum. Allahin gucune gitmesin :-(

Kac yasındasın canım bence boyle deme ben de bı kere sacma bır sekılde doktorun muayenesı sonucu hamılesın demesıne magruz kaldım ve ozaman bende ıstemıordum sonra agladım zırladım kan testı verdık sonuc cıkana kadar once sacmalamakta dıbe vurdum sonra bır kendıme geldım ya ben manyakmıyım dogmamıs cocuguma ıstenmıyen evlat muamelesı nasıl yaparım. Rabbımın odulunu nasıl begenmem surat bukerım dıe sonra kendımden utandım neyse sonucları almaya gıttık meger hamıle degılmısım doktorun kese dıye gordugunu ıdda ettıgı sey bambaska bırseymıs cok uzulmustm

Hayır uzulme ıdrar testı yaptın demı ve hala regl olmadın umut bıtmedı
kendını uzme bosuna

ve olmazsada ınsaallah mart ayı sana ugur getırır ıns

Evet idrar testinde negativ cikti. Ama hala regl olmadim. Umutlar hic bitmiyor... Hep bir umut herzaman oluyo. Nasib kismet Allah isterse olur...

Evet idrar testinde negativ cikti. Ama hala regl olmadim. Umutlar hic bitmiyor... Hep bir umut herzaman oluyo. Nasib kismet Allah isterse olur...

Evet umutlar hıc bıtmez :)
Insallah rabbım gonlumuzden gecenlerı kucagımıza verır

Gunler gecmıyor bırturlu sabırla beklıyorum bende :)

Back
X