Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben namazlık örnegi buldum iki tane ama hangisinden işlesem karar veremedim ekleyip size göndereyim dedim ama beceremedim nasıl göndercem

ben namazlık örnegi buldum iki tane ama hangisinden işlesem karar veremedim ekleyip size göndereyim dedim ama beceremedim nasıl göndercem

ben face'de gördüm... sen yaptın sandım canım... onlar mı? ikiside güzel ama ilki daha dolu dolu gözüküyor

[kızlar hamileyim.....:.allah butün isteyenlerin gönlüne göre versin....sevincimi sizinle paylaşmak istedim.sebin demişti perşembe nin uğuru var dedi ..........................çok öpüyorum herkesi

:teytey:
[kızlar hamileyim.....:.allah butün isteyenlerin gönlüne göre versin....sevincimi sizinle paylaşmak istedim.sebin demişti perşembe nin uğuru var dedi ..........................çok öpüyorum herkesi

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

COK SEVINDIM HADI DARISI BASIMIZA INS. ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CNM:lepi:

nette buldum online izliyorum. anne karnında yaşamın öyküsü.. tavsiye ederim.. ilk baslangıcı harika :) spermlerin katettiği yolu görünce beklemek mantıksız gelmedi bana :)

Tebrikler canım... Allah tamamına erdirsin... Bu perşembe 2 hamişimiz oldu şu ana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…