Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

teşekkür ederim hoşbuldum kaydirigubbakcemile5 evliliğe hazırlıktan bu günlere kadar çok ayrıntıyı sizlerin sayesinde öğrendim. hepiniz sağolun opuyorumnanaktan yaşasın kadınlar kulübü :enbuyukkk:

canım benim gibi yap o zaman tahmini yumurtlama zamanında dr ye git kontrole yumurtana baksın varmı yokmu kaç mm olmuş zaten 16-20mm arası normalmiş en azından o günleri değerlendirirsin bide ovulasyon testi yap pratik oluyor

canım 35 gün sınır bir sayı. 35 gün sonrasında doktor kontrolü gerekli... yani 36 37 ve üzeri sürede bir adet oluyorsan yumurtalıklara ve hormonlara baktırmak gerekiyor.

merhaba canım..
benim adetlerim düzenli gidiyo ama geçen doktor 35 günden fazla arası olursa düzensiz felan demişti. istersen bir doktorla görüşebilirsin.

aysellim+, EKAKAL, gyshnky+, kvrck+, mugmug1, porttakal, prayforU, sevgi0535, sitare82, YONCAMM

kzlar bıanda aklıma nerden geldıyse ovulasyon testı geldı ve yaptım edtım hıc sekmez ve 4 gunum kaldı ovulasyon testınde posıtıf bıras sılıkama posıtıf acaba yenıdenmı yumurtluyorumanlamdım ben.yada gecenlerde bı topıkte okumuştumovulasyon testı posıtıf cıkıp hamışolanlar acaba oyle olabılırmıkı?

Valla aĞrı deĞİl ama merdİven İnİp Çıkarken sol kasıĞım dÜĞÜm oluyor zaten yumurtamda soldaydı bu ay
ayyy canım çok sevidim tebrik ederim bende yılbaşından önce yapıcam test pozitif çıkarsa sölemicem kocama yılbaşında eğer çıkarsa cıbığı süsleyip püsleyip vercem eline kaydirigubbakcemile2
bu arada ağrılarına gelince benim yumurtlamam sağda bu sefer ve batıyo resmen zaten akıntım da çok çok umutlandım inşlh yasakkelime hayal kırıklığına uğramam

Kızııım hamişte olabilirsiiinn... hemen bide gebelik testi yapsana...

canım silikse geçersiz oluyor

kızlar halayımı çekip gideyim ben.. :teytey: :teytey: tebrikler güzel annecik. sürüde gir ayağını doktora giderken :CüvCüv:
işler birikti... kaçtım gene gelirim umarım..

ovulasyon testi hiç bir zaman tek çizgi çıkmıyor canım lh hormonu insan mevcut olan bir hormon olduğu için pozitif olması için kontrol çizgisiyle aynı yada daha koyu olmalı benim pozitif günlerimden normal çizgiden daha koyu oluyordu zaten kullanımındada gösteriyor silik çizgi negatif diye

hayırlırsı cnm yorumlarınız ıcın teskkurler aslında cok merak edıyorum yaa kan testımı yaptırsam yokya gunumu beklıyım ben

ayyyyyy perşembeleri ne bereketli oluyor ya herkeşler burda haftaya perşembede inşallah biz bagırırız HAMıLEYıMMMMMM diye :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…