Hoşgeldin portakal aramıza... öyle uzaktan izlemek olmaaazzz.. bizim topicte herkesin çenesi düşüktür hatta sayfalara yetişemezsin... susmak yok hep konuşcaz..gülcez..eğlencez... biz neşeli neşeli beklerken Aaa bi bakmışız mercimeklerimizi göbüşümüzdeee.
ya çıldırmak üzereyim acaba gün saydığımız için mi ileri ileri gidiyor anlayamadım..10 aydır evliyim artık bu ayda ya hamileyim ya değilim bu ay da bitsin hormon testine gitmeyi düşünüyorum artıkk
ya çıldırmak üzereyim acaba gün saydığımız için mi ileri ileri gidiyor anlayamadım..10 aydır evliyim artık bu ayda ya hamileyim ya değilim bu ay da bitsin hormon testine gitmeyi düşünüyorum artıkk
12-18-24 ardı ardına
ayyy ne heyecandı yaaaa
ayyyyy heyecanlandım yıne
ya kızlar ben istanbulda yaşıyorum burda niye sinop yazıyor benim memleket sinop yani eşimin memleketi
MERHABA CANIM GÜNÜM TAM ANLAMIYLA GEÇTıĞıNı NASIL ANLAYABıLıRıM BıLıYOMUSUN ADETıN ıLK GÜNÜN DEN SAYIYORUZ DıMı.BıR BıLGıNıZ VAR MI
BEN 30-35 GÜNDE BıR OLUYORUM NORMAL Mı ACABA YOKSA ADET DÜZENSıZLıĞıMı ACAABA..:gitme:
ayyy canım çok sevidim tebrik ederim bende yılbaşından önce yapıcam test pozitif çıkarsa sölemicem kocama yılbaşında eğer çıkarsa cıbığı süsleyip püsleyip vercem eline kaydirigubbakcemile2Valla aĞrı deĞİl ama merdİven İnİp Çıkarken sol kasıĞım dÜĞÜm oluyor zaten yumurtamda soldaydı bu ay
aysellim+, EKAKAL, gyshnky+, kvrck+, mugmug1, porttakal, prayforU, sevgi0535, sitare82, YONCAMM
kzlar bıanda aklıma nerden geldıyse ovulasyon testı geldı ve yaptım edtım hıc sekmez ve 4 gunum kaldı ovulasyon testınde posıtıf bıras sılıkama posıtıf acaba yenıdenmı yumurtluyorumanlamdım ben.yada gecenlerde bı topıkte okumuştumovulasyon testı posıtıf cıkıp hamışolanlar acaba oyle olabılırmıkı?
aysellim+, EKAKAL, gyshnky+, kvrck+, mugmug1, porttakal, prayforU, sevgi0535, sitare82, YONCAMM
kzlar bıanda aklıma nerden geldıyse ovulasyon testı geldı ve yaptım edtım hıc sekmez ve 4 gunum kaldı ovulasyon testınde posıtıf bıras sılıkama posıtıf acaba yenıdenmı yumurtluyorumanlamdım ben.yada gecenlerde bı topıkte okumuştumovulasyon testı posıtıf cıkıp hamışolanlar acaba oyle olabılırmıkı?
Kızııım hamişte olabilirsiiinn... hemen bide gebelik testi yapsana...
canım silikse geçersiz oluyor
erkenya daha 4 gunum var morelımı bozmak ıstemıyorum
fazla umutlanmadan 2 gün daha bekle canım olmaz mıerkenya daha 4 gunum var morelımı bozmak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?