ya kızlar
aksama ne yemegınız var?
benım buzdolabı tam takır kuru bakır seklınde
Ohooo şekerim daha 1 haftan daha var... belki çok yeni bir gebeliğin var... adetini bekleyelim belki Ocak ayında ilk hamiş haberini senden alırız
hoşgeldin canım
beklenen tarihi verirsen hemen ekleyeyim listeyeye
ya kızlar
aksama ne yemegınız var?
hoşbuldum canım teşekkür ederim. beklenen tarih derken neyi kast ettik anlayamadım :kedi: özür dilerim :kedi: bir sonra ki adet tarihim mi?
kocacım bu akşam dışarıdan pide yiyelim dedi sabah giderken... .)) bişiy yapmiicam sanırım ben bu akşamya kızlar
aksama ne yemegınız var?
herkese merhabalar,
bende uzun süredir takibinizde olup yeni katılanlardanım. bu siteden çoook şey öğrendim. hepinize teşekkürlereşimle bebek düşünüyoruz ve bu ay listede bende yer alıp sizlerle beraber beklemek istiyorum.
çörekotu, bal, tarçın karışımına başladım eşime de keçiboynuzu yediriyorum. folik asitte içiyorum. gerçi tahlillerde prolaktinim biraz yüksek çıktı ama sanırım ilaç ile bu aya yetişebilirim. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
son adet tarihim 17 aralık, beni de listeye ekler misiniz?? opuyorumnanaktan
MRB.ALLAHTAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN ..UMARIN HAMİLESİNİZDİR.BEN 10 AYLIK EVLİYİM HER AY GÜNÜM GEÇİYOR SEVİNİYORUM AMA FOSS ÇIKIYOR..BU AYA DA TAM 1 HAFTA GEÇTİ AMA HALA ÜMİDİM VAR NE YAPALIM UMUTSUZ VE ÜMİTSİZ YAŞANMIYOR İŞTE:=)kaydirigubbakcemile2
ArkadaŞlar 35 gÜnde bİr adet olan var mı.. Acaba
hoşbuldum canım teşekkür ederim. beklenen tarih derken neyi kast ettik anlayamadım :kedi: özür dilerim :kedi: bir sonra ki adet tarihim mi?
benim değişiyo canım 28-29-31 bu ay 35 gündü(
kızlar yaaa liste için ortak arıyorum
sayımız arttıkça takip etmem zor oluyor
kocacım bu akşam dışarıdan pide yiyelim dedi sabah giderken... .)) bişiy yapmiicam sanırım ben bu akşam
hoşgeldin portakal aramıza... öyle uzaktan izlemek olmaaazzz.. Bizim topicte herkesin çenesi düşüktür hatta sayfalara yetişemezsin... Susmak yok hep konuşcaz..gülcez..eğlencez... Biz neşeli neşeli beklerken aaa bi bakmışız mercimeklerimizi göbüşümüzdeee.
Tabiiki hepimizin sonuna kadar ümitleri olacak... Umarım burası sana uğurlu gelir ve hemen hamişler listesine yazılırsın
canım hande var aramızda nicki supreme . Pko dan dolayı 35 40 45 günde bir adet oluyor diye biliyorum... Belki akşam üzeri gelir topic'e o zaman konuşursun... Yada sormak istediğin birşey varsa özel msj at kendisine.çok tatlı ve hoş sohbettir.. Mutlaka yardımcı olmaya çalışır sorularına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?