Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ohooo şekerim daha 1 haftan daha var... belki çok yeni bir gebeliğin var... adetini bekleyelim belki Ocak ayında ilk hamiş haberini senden alırız

MRB.ALLAHTAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN ..UMARIN HAMİLESİNİZDİR.BEN 10 AYLIK EVLİYİM HER AY GÜNÜM GEÇİYOR SEVİNİYORUM AMA FOSS ÇIKIYOR..BU AYA DA TAM 1 HAFTA GEÇTİ AMA HALA ÜMİDİM VAR NE YAPALIM UMUTSUZ VE ÜMİTSİZ YAŞANMIYOR İŞTE:=)kaydirigubbakcemile2

ben 4 aydır folbiol kullanıyordum şimdi dr.um folicplus al dedi+vitamin desteği varmış bunda demir falan şimdi onu kullanıcam

ovulasyon testinin markası galiba wondfu mu öle bişiydi stick testti mavi beyaz küçük paketler içinde

ya kızlar
aksama ne yemegınız var?
benım buzdolabı tam takır kuru bakır seklınde
kocacım bu akşam dışarıdan pide yiyelim dedi sabah giderken... .)) bişiy yapmiicam sanırım ben bu akşam

Hoşgeldin portakal aramıza... öyle uzaktan izlemek olmaaazzz.. bizim topicte herkesin çenesi düşüktür hatta sayfalara yetişemezsin... susmak yok hep konuşcaz..gülcez..eğlencez... biz neşeli neşeli beklerken Aaa bi bakmışız mercimeklerimizi göbüşümüzdeee.

Tabiiki hepimizin sonuna kadar ümitleri olacak... Umarım burası sana uğurlu gelir ve hemen hamişler listesine yazılırsın

ArkadaŞlar 35 gÜnde bİr adet olan var mı.. Acaba

Canım Hande var aramızda nicki supreme . pko dan dolayı 35 40 45 günde bir adet oluyor diye biliyorum... belki akşam üzeri gelir topic'e o zaman konuşursun... yada sormak istediğin birşey varsa özel msj at kendisine.çok tatlı ve hoş sohbettir.. mutlaka yardımcı olmaya çalışır sorularına

Kızlar bu arada bende bu ay doktorun gerek yok doğal olarak al demesine rağmen folicplus alıyorum günde 2 tane tok karnına. ama koku falan hissetmedim hiç...

hoşbuldum canım teşekkür ederim. beklenen tarih derken neyi kast ettik anlayamadım :kedi: özür dilerim :kedi: bir sonra ki adet tarihim mi?

MERHABA CANIM GÜNÜM TAM ANLAMIYLA GEÇTİĞİNİ NASIL ANLAYABİLİRİM BİLİYOMUSUN ADETİN İLK GÜNÜN DEN SAYIYORUZ DİMİ.BİR BİLGİNİZ VAR MI
BEN 30-35 GÜNDE BİR OLUYORUM NORMAL Mİ ACABA YOKSA ADET DÜZENSİZLİĞİMİ ACAABA..:gitme:

tamamdır çok saol canım ya yoksa kafayı yemek üzereydim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…