Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ceydan kullanıcısından alıntı
[kızlar hamileyim.....:.allah butün isteyenlerin gönlüne göre versin....sevincimi sizinle paylaşmak istedim.sebin demişti perşembe nin uğuru var dedi ..........................çok öpüyorum herkesi

çok sevindim ceydan... tebrikler

yalnış şeye çok güldüm "bir gün bir erkek ve bir kadın göz göze gelirler ve içlerinde çocuk yapma arzusu doğar" puhahaha puhahah anlatıma bak yaa sanki 5 yaşındaki çocuğa " anne ben nasıl oldum" sorusunun cevabını veriyorlar kaydirigubbakcemile3

kendi içmese bile sigaranın bir nefes içine girmesiyle bebeğe gidiyormuş.... lütfen içmeyin ve etrafınızda içirtmeyin anneler ve güzel anne adayları ... klava:

bebeğim tv nin bi sloganı var o da benim çok hoşuma gidiyor " karanlıkta yaptığınız şeyler birgün aydınlığa kavuşacak"

bende izliyorum duygulandım düşünsenize ordaki herşey içimizde woluyor

nasılsınız ne var ne yok bugün bazı arkadaşlarımız test yapıcaktı bi sonuc var mı kimseden nolur güzel haber verin :Saruboceq: gayee huu kuşum nasılsın? geldimi kırmızılar

süprem hoşgeldin. kızlar ben hem iş yapmaya çalışıyorum aynı zamanda sizi de takip ediyorum. konuşmalara geç dahil oluyorum kusura bakmayın

merhaba kızlar
bugun kocam gıdınce cokuyku bastırdı uyudum bende sonra ortalıgı topla vs anca geldım ama muhabbet ucmus gıtmıs anca okudum gecmısı guzel haberlerii :teytey: :teytey:

[kızlar hamileyim.....:.allah butün isteyenlerin gönlüne göre versin....sevincimi sizinle paylaşmak istedim.sebin demişti perşembe nin uğuru var dedi ..........................çok öpüyorum herkesi

canım allah analı babalı büyütsün kucağına dertsiz tasasız almayı nasip etsin inş.

kızlar hayırlı olsun ıkınızede Allah tamamına erdırsın kucagınızda gormeyı nasıb etsın :CüvCüv ::CüvCüv:

bebeğim tv nin bi sloganı var o da benim çok hoşuma gidiyor " karanlıkta yaptığınız şeyler birgün aydınlığa kavuşacak"

süüppermişş :lepi:

nasılsınız ne var ne yok bugün bazı arkadaşlarımız test yapıcaktı bi sonuc var mı kimseden nolur güzel haber verin :Saruboceq: gayee huu kuşum nasılsın? geldimi kırmızılar

ıkı tane hamıle var bugun supreme ceydan ve sitare dıerlerını daha beklıyoruz bakalım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…