Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

topladım sımdı hemen
camasırlarıda astım
hızlıca geldım
hamıle haberı almaya
bafodan ve aysellımden umıtlıyım ıkısındendeeeee

ayy inşallah canım test yapayım mı dermişim:))))))
yokkk 31 aralıkta yapacam:)))))))))))
ben kvrck, sebin, hande ve listedeki tüm şekerlerden umutluyum wallllaaaaa

ayy inşallah canım test yapayım mı dermişim:))))))
yokkk 31 aralıkta yapacam:)))))))))))
ben kvrck, sebin, hande ve listedeki tüm şekerlerden umutluyum wallllaaaaa
ewettttt hemde şimdiden aldım testleri hemde 2 tane aldım ikisinede birden damlatcam hangisi tutarsa kaydirigubbakcemile3
tabi o zamana kadar kırmızı kartı yemezsek mafoldumben

topladım sımdı hemen
camasırlarıda astım
hızlıca geldım
hamıle haberı almaya
bafodan ve aysellımden umıtlıyım ıkısındendeeeee

bence dee haftaya persembe de kvrck tan guzel haber gelecek
7si olan persembede ruya vardı ya 3 tepsı ulkufuk sebın bıde eda dan gelecek gıbı gelıo
o hafta bende varım ama kendımden umıtlı degılım calısma tempomuz bozuldu akannehir yumurta catladıktan sonra kac gun sansımız var sanırım bugun catladı CADIARZU
haftabası esım sehır dısına cıkıo :a015:

bafo test mi yapcakmışş hadi bakalım inşallah herkesler 3. halaya :teytey:

kızlar sağolun vallahi heyecanlandım ha

ama şaka bi yana hiç heyecan yok bende zaten beklentim de yok belirtimde yok. sebine söz verdim diye yapıcam

cunku en az4 en faz 6 gun var gunume :)

:hulya:

daha işteyim eve giderken alıcam hemen yazarım

zaten hamileysem 7 cihandan duyulur merak etmeyin kızlar :sm_cool:

ewettttt hemde şimdiden aldım testleri hemde 2 tane aldım ikisinede birden damlatcam hangisi tutarsa kaydirigubbakcemile3
tabi o zamana kadar kırmızı kartı yemezsek mafoldumben

çok şekersin yerim seni
diğerine kocişin damlatır:))))
mürsel gibi:))))))

ne uzun bi bekleyiş kızlar spermler yumrtaya ulaşmak için dünyanın aya uzaklığının yarısı kadarr yol katediyomuş hamile kalmak mucizeeee

uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bızde heyecandayıssssssssssss

Allah tan umıt kesılmez
secret yapıyorum ve mucıze cagırıyorum senın ıcın

kocaman kocaman öptüm opuyorumnanaktan kociş dürtüyo hadi çıok artık ben gircem diye

arkadaşlar bişey sorucam..ben 28 günde bir adet görüyorum ve bugun adetiminden sonraki 14. günüm,ve akıntıda geldi ve ateş basıyor..ateşimide ölçtüm bayagı yüksek cıktı,sanırım yumurtma günümdeyim..adetim bittginden beri denemelerimiz sürüyor,en son dün akşam bir deneme oldu :)
bugun yumurtlama günüm oldugunu tahmin ediyorum..bugun tekrar mı denesek acaba?sperm kalitesi etkilermi..kafamı karıştırdıda

yok yok deneyin... 12 14 16 en önemli günler..

senın ılk cocukmu canım ben 5 yasında bı oglum var ıkıncıyı bu kadar ıseyecegımı tahmın etmezdııım kız bıseycık kalmaddddı be 27.guuun:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…