Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

senın ılk cocukmu canım ben 5 yasında bı oglum var ıkıncıyı bu kadar ıseyecegımı tahmın etmezdııım kız bıseycık kalmaddddı be 27.guuun:roflol::roflol::roflol::roflol:

ılk canım ılk
masallahhh oglustan sonra kız da olur ınsallah
valla bızde ıstıyoruz bakalım
doktor calısın dedı calısıyoruz kafamçokkarıştı

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

adet tarıhın ne zman gunu gectımı ovalasayon testıylede gebelık testı yapılıyomuu

kızlar yarın sabah test yapıcam şans dileyin bana inşlh hamileyimdir

EEE OZMAN NE KENDINI UZUYON HELE SUKUR ANLADIM OLAYIII DUR HELE PATLAMA HAMILE KALSAN NASIL TUTACAN BEEBGI KARNINDA SEN 7 AYLIK DOGURURSUN KIS:roflol::roflol::roflol::roflol:

ya benımde aynen oldu ama ben kalıte dusmustur dıye denemedım dun bugun denıcez tekrr yumurtlama testı yaptım bugun hala ıkı cızgı cıktı catlamadı sanırım daha anlamadım valla hayılrısı bakalım

ovulasyon testinde positif caikarsa hamile oluyormussun...

ole bısey duymadım ben hıc ama keısn olarak degılde bı kac forumda yazılmıstı ovulasyon testı yapıp sureklı pozıtıf gormus meger hamıleymıs gıbı ...
sen yıne de adetını bekle ıstesen canım o zaman gebelık testı al yap bnece daha kesın sonuc kaydirigubbakcemile2

yeni hamiş kalan arkadasları kutluyorum,cok sevindim. Darısı basımızaopuyorumnanaktan. Ovulasyon gunlerinde kasık agrılarından bahsetmissiniz. Yumurtlama gunlerinde kasık agrısı olan arkadaslar: adet gunlerınız de zor gecermi yanı agrılı gecer mi? sundan soruyorum: Benim bugun adetimin 20.gunu, ovulasyon testi filan da yapmadım ama ne bi kasık agrım oldu nebisey. Normalde adetimde de hic agrım olmaz,gunleri takip etmezsem adet olacagımı dahi anlamam, ondan mı acaba bu ay bisey hissetmedim?:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…