Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benim bu ay ovulasyon gunlerınde cok agrılar kasık batmaları oldu regl donemı de he agrısız geer

Yumurtlamadım mı acaba bafo ben daha, ne dersin? 20.gun ama bu kadar da gecikmemesi gerekir diye dusunuyorumfisfisfis

of pof afra tafraaa

negatif negatif negatif

Oy oy oyyy tatlı anne adayım benim... Eşimle dışarıda yemiştik yemeği valla koşa koşa geldim eve foruma girmek için... Olsun canımcım hem erken yapılmış bir test. Kesin negatif olsa bile teste dil çıkar lülülülülülü "Bunun bide Ocak ayı var unutmaaaa" de.
:) Üzülmek yok... Ocak kapıya dayandı zaten...

iyi akşamlar kızlar benim de adetime 8 gün var ama test yaptım sonucu paylaşayım dedim. zaten tahmin ettiğiniz üzre negatif...
bu ay sivilcem çıkmadı diye sevinip duruyordum sivilcemde şimdi çıktı. umutlarım iyice tükeniyor

Allahım a binlerce şükür aralık 23 ünde çift çizgiyi gördüm ve 24 aralıkta kan testi sonucu bebeğimin bize merhaba dediğini öğrendim :)))) mutluyummm darısı sizlere arkadaşlar ....

Allahım a binlerce şükür aralık 23 ünde çift çizgiyi gördüm ve 24 aralıkta kan testi sonucu bebeğimin bize merhaba dediğini öğrendim :)))) mutluyummm darısı sizlere arkadaşlar ....

hayırlı olsun cnm..güzel rahat bir hamilelik , saglıklı dogum ve mutlukla al kucagına bebegini inş...darısı en yakın zamanda bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…