Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

merhaba herkese
bende bende insallah anne olmak istiyorum en kisa zamanda.
esimle karar verdik bebis minik bir melek istiyoruz.
insallah ocak ayinda hamile kalirim.
dua edin lutfen.

hayırlısı oılsun ınsallah ...regl tarıhını verırsen bekleme lıstesıne ekler arkadasımız ... a.s.

reglim duzensiz benim:çok üzgünüm:korkuyorum insallah cok zorlanmam hamile kalabilmek icin.
en son kasim 30da oldu aralik 4de bitti.
gelecek ay bilmiyorum ne zaman olucak.

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr nassın lorkeee çalışmalar nasıl ya ben hergün çalışamıyom ya çok üşeniyom ya hafta içi neyse haftasonu geldi 3 gün çalışırız ama nşalllah kaçırmamışımdır yumoşların çatlamasını bu ay çok yoğun akıntım yoktu 3-4 gündür araara uzayan akıntı gördüm bugün sabahta geldi inşallah daha çatlamamaıştır yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..........

Allahım a binlerce şükür aralık 23 ünde çift çizgiyi gördüm ve 24 aralıkta kan testi sonucu bebeğimin bize merhaba dediğini öğrendim :)))) mutluyummm darısı sizlere arkadaşlar ....
Allah tamamına erdirsin canım.... Sabah ilk halayı senin için çekeyim..güne güzel başlayalım :teytey::teytey::teytey:

gunaydın cnmmmmmmmmmmm

Günaydın şekerim...

günaydınnn şekerkız nasılsın

Günaydın canım

gunaydın mıllet

Günaydııııınnnn :)

merhaba herkese
bende bende insallah anne olmak istiyorum en kisa zamanda.
esimle karar verdik bebis minik bir melek istiyoruz.
insallah ocak ayinda hamile kalirim.
dua edin lutfen.

Canım listeye ismini ekletirim.

reglim duzensiz benim:çok üzgünüm:korkuyorum insallah cok zorlanmam hamile kalabilmek icin.
en son kasim 30da oldu aralik 4de bitti.
gelecek ay bilmiyorum ne zaman olucak.

CADIARZU hımmm ... Adetlerin düzensiz mi canım? normalde kaç günde oluyorsun?

Günaydın canım... sabah erken saatte bir hamiş haberimiz olmuş bebeqim hamişmiş.
Bende merakla sevgi0535 in test sonucunu bekleyerek girdim... ama henüz yapmadı sanırım... yada çift çizgiyi gördü şoktan daha çıkamadı kaydirigubbakcemile3

bebeğimin halayını çekelim o zaman :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: canım ya sevginin daha var gününe bildiğim kadarıyla erken yapılacak bir test ama inşallah çıkar halaya devam ederiz gün boyu...............

üzülme canım daha 8 gün varmış mucizemiz gerçek olur belki kim bilir

shuraa-----------------25 aralık
portakal_suyu-------26 aralık
tomtomm------------- 26,27 aralık
kvrck------------------- 27 aralık
bebişkom------------ 28 aralık
şekerkız67------------ 29 aralık
lapaci------------------- 29 aralık
clarita------------------- 29 aralık
maviyeşil1999--------29 aralık
bafo---------------------- 30 aralık
bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralık hadi kızlar bu hafta bizimmmmmmmmm

gunaydın fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…