- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Ben birşey almayacağım canım... Çünkü eşim yılbaşı kutlamasını pek sevmiyor... Ama güzel bir sofra kurmayı düşünüyorum.Evde olacağız zaten...
Birde geçen yıl eşim bana yılbaşında evlenme teklif etmişti. Evimizin önüne gelmişti bende annemden izin alıp çıkmıştım arabaya bindim sarıldık. bana gül almış anneme de karışık buket almış onları verdi. sonra tek taş almış bana onu uzattı. ben kolye falan aldı sandım ama bi açtım kiiiii tek taş :))
Sonra ben eve girdim geri. saat tam 12 de bana çok güzel bir mesaj atmıştı ve mesajın sonunda inşallah 2010'a kendi evimizde kollarımın arasında gireceksin demişti...
2010'a eşimin kollarının arasında girmek istiyorum... benim için en güzel hediye bu olacak.
AYYY NE GUSELLLL
ayyyyyyyy çok güzelmiş canım ya allahım her daim mutlu etsin çoğalarak inşallah....
ekakal şubat 3 benim de nişan tarihim:)) 03,02,2007
gaye eşin çok romantikmişya... ne mutlu sana Allah mutluluğunuzu daim etsin
inşallah bereketlidir evliliğiniz. bizim nişanda gerçekten çok bereketliydi. hiç olmadık yerden elimize para geçti. ailelerimiz için de ööyleydi. inşallah çocuk konusunda da bereketli oluruz. (ben istiyorum çok çocuk)
yok canım aslında bende sabbırsızım ama dediğiniz gibi erken testi bilierek yaptım 4 ocağı beklicem biş haftadan azcık fazla kaldı
shuraa-----------------25 aralık
portakal_suyu-------26 aralık
tomtomm------------- 26,27 aralık
kvrck------------------- 27 aralık
bebişkom------------ 28 aralık
şekerkız67------------ 29 aralık
lapaci------------------- 29 aralık
clarita------------------- 29 aralık
maviyeşil1999--------29 aralık
bafo---------------------- 30 aralık
bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralıkhadi kızlar bu hafta bizimmmmmmmmm
Hadi kızlar dağıtın aklınızdaki bebek düşüncesini... hadi bakiimmm... haftasonu geldi çattı... planlarınız var mı bakiim? neler yapacaksınız?
ay canım benim eşim hiç sevmez yılbaşını sevgiler gününü o yüzden bizde bi hazırlık yok ama bizimde evlilik yıldönümümüz var şubat 3 ve 3 yılımızı bitirecez yaklaşti yani belkim müjdeli haber veririm yok olmadı 23 mart beraberliğimizin yıldönümü 9 yılımızı devircez allahın izniyle inşallah o zaman kadar veririm en güzel hediyemi.......
Ben birşey almayacağım canım... Çünkü eşim yılbaşı kutlamasını pek sevmiyor... Ama güzel bir sofra kurmayı düşünüyorum.Evde olacağız zaten...
Birde geçen yıl eşim bana yılbaşında evlenme teklif etmişti. Evimizin önüne gelmişti bende annemden izin alıp çıkmıştım arabaya bindim sarıldık. bana gül almış anneme de karışık buket almış onları verdi. sonra tek taş almış bana onu uzattı. ben kolye falan aldı sandım ama bi açtım kiiiii tek taş :))
Sonra ben eve girdim geri. saat tam 12 de bana çok güzel bir mesaj atmıştı ve mesajın sonunda inşallah 2010'a kendi evimizde kollarımın arasında gireceksin demişti...
2010'a eşimin kollarının arasında girmek istiyorum... benim için en güzel hediye bu olacak.
Canım ne zaman istersen kapım açıktır... bana "yarın sana geleceğim" demen yeterli :)) Ben arkadaşlarıma misafir muamelesi yapmam çıkıp çıkıp geleceksin sakın rahatsız ederim falan filan gibi düşünme :))
Ayrıca bu buluşma olayını daha öncede ben söylemiştim ama o zaman bu kadar çok kişi yoktu ankaradan
4 Ocak benim için de çok önemli. O gün muayenem olacak sabah 11 de.Umarım büyük büyük yumurtalarım oluşmuş olur :Saruboceq:
Kızlar yaa akşama ne yapsam ki yemek olarak... bugün erken yapıp bitireyim diyorum yemeği.ama yapacağım şeye bağlı tabiiki... mercimek çorbam var hazır... yanına ne yapsam kiiii:uhm:
valla doktor da bana ıkı seferdır yumurtaların normalden bıraz buyuk o yuzden sancın oluyodur deyıp duruyo ...ne demek bu dedım guluyo yumurtaların buyuk demek ıste takma sen ısıne bak dıo kafamçokkarıştı
heralde ıyı bısey olsa gerek ...
ınsallah senınkıler de kocaman kocaman olur o gune kadr ...ıncır kuru falan yaptınmı hıc yada dusunurmusun :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?