Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ekakal şubat 3 benim de nişan tarihim:)) 03,02,2007
gaye eşin çok romantikmişya... ne mutlu sana Allah mutluluğunuzu daim etsin

canım ben kış geliniyim karlar yağa yağa evlendik burada problem yoktuda ankarada çok zorlandık karlar altında gerçi bereket derler bizde karda evlenenlere inşallah öyle olur....

benim nişanım da 22 şubat kızlar. :)) Umarım Ocak ayında klomen sayesinde bebişim gelir ve 14 şubatta sevgililer günü ve 22 şubatta nişan yıldönümü hediyem olur eşime.

inşallah bereketlidir evliliğiniz. bizim nişanda gerçekten çok bereketliydi. hiç olmadık yerden elimize para geçti. ailelerimiz için de ööyleydi. inşallah çocuk konusunda da bereketli oluruz. (ben istiyorum çok çocuk)

ayy benimde nişanımda acayip yağmur yağmıştı... o güne kadar durdu durdu tam o gün feci yağmur yağmıştı...saçım falan rezil olmuştu zaten kuaförden gelene kadar :))

yok canım aslında bende sabbırsızım ama dediğiniz gibi erken testi bilierek yaptım 4 ocağı beklicem biş haftadan azcık fazla kaldı

günler geçsin hemen 1 o cak olsun istiyoum kızlar sabırsızlanıorum. bu ay çif çizgiyi görecağime çok inanıyorum inşallah da ööle olur

yok canım aslında bende sabbırsızım ama dediğiniz gibi erken testi bilierek yaptım 4 ocağı beklicem biş haftadan azcık fazla kaldı

4 Ocak benim için de çok önemli. O gün muayenem olacak sabah 11 de.Umarım büyük büyük yumurtalarım oluşmuş olur :Saruboceq:

bu hafta bayagı kalabalıksınız hadı kızlar en az 3 tane hamıle yakısır bu gruba :lepi:

Hadi kızlar dağıtın aklınızdaki bebek düşüncesini... hadi bakiimmm... haftasonu geldi çattı... planlarınız var mı bakiim? neler yapacaksınız?

bız yarın aksm antalyaya gıdıyoruz esımle ucuza bılet bulmustuk bana dgunu hedıyesı olarak bı gunluk gıdıp pazar gelıcez bı de cok sevdıgım arkadasım var onu zıyaret edıcez zemuszemus

benım esımde hııııc sevmez zaten burda degılız yılbasında olan programı var ızmır de ben de pesıne takılıcam herzaankı gıbı sımdı gezeyım bebek olursa zor gezerım dımı hihoyyyt

coook super olmusss :asigim: hatırladıkca bıle bu sekıldesındır ne guzel opuyorumnanaktan

4 Ocak benim için de çok önemli. O gün muayenem olacak sabah 11 de.Umarım büyük büyük yumurtalarım oluşmuş olur :Saruboceq:

valla doktor da bana ıkı seferdır yumurtaların normalden bıraz buyuk o yuzden sancın oluyodur deyıp duruyo ...ne demek bu dedım guluyo yumurtaların buyuk demek ıste takma sen ısıne bak dıo kafamçokkarıştı
heralde ıyı bısey olsa gerek ...
ınsallah senınkıler de kocaman kocaman olur o gune kadr ...ıncır kuru falan yaptınmı hıc yada dusunurmusun :uhm:

banada çok yumurtladığın için sancın oluyo demişti... hhee çok güldüm ya gıdaklamaya başlıyacaktım neredeyse

Kızlar yaa akşama ne yapsam ki yemek olarak... bugün erken yapıp bitireyim diyorum yemeği.ama yapacağım şeye bağlı tabiiki... mercimek çorbam var hazır... yanına ne yapsam kiiii:uhm:

dün diyorum kı esıme bu ay tutmazsa sogan suyu ıcıyorum ya su an bı dahakı ay da ıncır suyu ıcıcem dedım ...o neden dıyo
dedım yumurtalar buyyuyo catlıyomus ..
kızım senın yumurtaların kocaman demedımı doktor sana zaten ne yapmak ıstıyorsun dıyo sırnaşık şey delikafadulden

Kızlar yaa akşama ne yapsam ki yemek olarak... bugün erken yapıp bitireyim diyorum yemeği.ama yapacağım şeye bağlı tabiiki... mercimek çorbam var hazır... yanına ne yapsam kiiii:uhm:

fırında kofte patates geldı bırden aklıma canım cektı sanırım ...
ben cok severım salcalı soslu cokacimcoook

gaye bugün ilk defa rahatım hiç yapmazdım ama 2 günlük yemek yapmışım akşam. mercimek çorbası köfteli pırasa pilav

ben kuru inciri normal yiyorum hergün 5-6 tane falan.

ayyyyyyy sonunda geçmişi okuyodum birden elektrikler gitti
ya kızlar ben dayanamadım dün bi test yaptım aslında 30 aralıkta adet görmem gerekiyo yani ovulasyon günüm 16sıydı dün akşam 8. gündü ilk defa bişi oldu ama umutlanmakta istemiyorum sizlere anlatmazsamda kafayı yicem napcamı şaşırdım diger çizgi çıktı ama beyaz şekilde çıktı hiç renk yok ne demek ki bu ben anlamadım test mi bozuktu acaba boşamı heycan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…