evet haklısın evdeyseniz haftasonu biz size gelcez tatlımmm hayır deme sakın hemen küserimsositososito
haklısın gayecim fatma benim adım:lepi:
Başımın üstünde yerin var şekerim... Yarın bütün gün evdeyim... gelmek istersen beklerim hakikaten... :)) eşim zaten cumartesileri de çalışıyor.
bende evdeyim eşim yarın ehliyet sınavında gözetmen ben evdeyim banada gelinnnnnnnnnnnnnnn belkim gezmeye giderik sonrada
[ı]kızlar bıras konuyu dagıtalım yenı yıl hedıyesı ne alıyosunuz eslerınıze[/ı]
[ı]kızlar bıras konuyu dagıtalım yenı yıl hedıyesı ne alıyosunuz eslerınıze[/ı]
gayecim çok naziksin canım birgün ankarada ki arkadaşlarla bir buluşma yapalım derim ben süper olur dimii:lepi:
kızlar günaydın test yaptım geldim ama negatif çıktı tek çizgi ama adetim 4 ocakta beklicem sabırsızlıkla
Ben birşey almayacağım canım... Çünkü eşim yılbaşı kutlamasını pek sevmiyor... Ama güzel bir sofra kurmayı düşünüyorum.Evde olacağız zaten...
Birde geçen yıl eşim bana yılbaşında evlenme teklif etmişti. Evimizin önüne gelmişti bende annemden izin alıp çıkmıştım arabaya bindim sarıldık. bana gül almış anneme de karışık buket almış onları verdi. sonra tek taş almış bana onu uzattı. ben kolye falan aldı sandım ama bi açtım kiiiii tek taş :))
Sonra ben eve girdim geri. saat tam 12 de bana çok güzel bir mesaj atmıştı ve mesajın sonunda inşallah 2010'a kendi evimizde kollarımın arasında gireceksin demişti...
2010'a eşimin kollarının arasında girmek istiyorum... benim için en güzel hediye bu olacak.
Canım ne zaman istersen kapım açıktır... bana "yarın sana geleceğim" demen yeterli :)) Ben arkadaşlarıma misafir muamelesi yapmam çıkıp çıkıp geleceksin sakın rahatsız ederim falan filan gibi düşünme :))
Ayrıca bu buluşma olayını daha öncede ben söylemiştim ama o zaman bu kadar çok kişi yoktu ankaradan
sekerkız67;
ben karar vermedim daha eşime ne alacağıma bakarım h.sonu olmaz da h.içi bakarım:)
ay canım benim eşim hiç sevmez yılbaşını sevgiler gününü o yüzden bizde bi hazırlık yok ama bizimde evlilik yıldönümümüz var şubat 3 ve 3 yılımızı bitirecez yaklaşti yani belkim müjdeli haber veririm yok olmadı 23 mart beraberliğimizin yıldönümü 9 yılımızı devircez allahın izniyle inşallah o zaman kadar veririm en güzel hediyemi.......
ay canım benim eşim hiç sevmez yılbaşını sevgiler gününü o yüzden bizde bi hazırlık yok ama bizimde evlilik yıldönümümüz var şubat 3 ve 3 yılımızı bitirecez yaklaşti yani belkim müjdeli haber veririm yok olmadı 23 mart beraberliğimizin yıldönümü 9 yılımızı devircez allahın izniyle inşallah o zaman kadar veririm en güzel hediyemi.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?