Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tomtomcum bu ayı iyi değerlendir. inşallah güzel haberlerini alırız
inş arkadaşlar hepimiz güzel haberler veririz..napmam gerekiyo iyi değerlendirmem için.okuduğum kadarıyla 2 günde bir ilişki tavsiye ediliyo ama biz hergün çalıştık o kritik 5 günde..bide bal çörek otu tarçın karışımı diye bişey okudum..o konuda ne düşünüyosunuz

kim üzülen tomtomm mu canım moral bozmak
her zaman umut vardır.
canım bizim en umutsuz arkadaşımız prayforu ilk hamişimizdiiii
bunu asla unutma umutsuzluk yok

yaa kızlarr ablamın eşi tek testisi alındı geçen sene bir kızı var Allah bağışlasın dün konuştukk ikinciye hamileymişş çok sevindim tabi ama içim biraz burulduu sonra kendime kızdım tabii

Hadi kızlar dağıtın aklınızdaki bebek düşüncesini... hadi bakiimmm... haftasonu geldi çattı... planlarınız var mı bakiim? neler yapacaksınız?

Hadi kızlar dağıtın aklınızdaki bebek düşüncesini... hadi bakiimmm... haftasonu geldi çattı... planlarınız var mı bakiim? neler yapacaksınız?

evet haklısın evdeyseniz haftasonu biz size gelcez tatlımmm hayır deme sakın hemen küserimsositososito

eşim bana aşkitom der:))ama herkesin yanında değil başkaları olduğu zamanda sadece tomtom der oyüzden bu nicki kullandım

yaa kızlar yaa valla şu nickler bayıyor beni tomtomcum diyorum olmuyor bittecim diyorum daha komik oluyo... eğer sakıncası yoksa isimlerinizi yazsanız... eskiler bilir ama yenilere ben ismimi söyleyeyim tekrardan.. Benim adım Gaye.

gaye ben hafta sonu hediye bakacam:) yılbaşında arkadaşlar gelecek onlara hediye bakacam, birde iş arkadaşlarıma küçük hediyeler alayım diyorum bakalım hayırlısı

haklısın gayecim fatma benim adım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…