inş arkadaşlar hepimiz güzel haberler veririz..napmam gerekiyo iyi değerlendirmem için.okuduğum kadarıyla 2 günde bir ilişki tavsiye ediliyo ama biz hergün çalıştık o kritik 5 günde..bide bal çörek otu tarçın karışımı diye bişey okudum..o konuda ne düşünüyosunuztomtomcum bu ayı iyi değerlendir. inşallah güzel haberlerini alırız
üzüldüm canım yaa elimde değil..canım o zaman çok üzülme ya daha çok yeniymişsin ilk ayda olma ihtimali zaten çok düşük önümüzdeki aylarda olur tatlımm kaydirigubbakcemile5
üzüldüm canım yaa elimde değil..
çok sevdim ben burayı kızlar hepiniz çok iyisiniz teşekkür ederim moral verdiğiniz içina.s.
huuuu huuuu beni duyan yok mu kızlarrrrrr
eşim bana aşkitom der:))ama herkesin yanında değil başkaları olduğu zamanda sadece tomtom der oyüzden bu nicki kullandımcanım ben özellikle senin nickine bayıldımm tomtommŞeniz
Hadi kızlar dağıtın aklınızdaki bebek düşüncesini... hadi bakiimmm... haftasonu geldi çattı... planlarınız var mı bakiim? neler yapacaksınız?
eşim bana aşkitom der:))ama herkesin yanında değil başkaları olduğu zamanda sadece tomtom der oyüzden bu nicki kullandım
yaa kızlar yaa valla şu nickler bayıyor beni tomtomcum diyorum olmuyor bittecim diyorum daha komik oluyo... eğer sakıncası yoksa isimlerinizi yazsanız... eskiler bilir ama yenilere ben ismimi söyleyeyim tekrardan.. Benim adım Gaye.
kızlar bu pazar benim sınavım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?