canlarım ben cıkıyorum orucluyumda bugün iftara az kaldı yemek hazırliyim kendime
anadolu sigortam var... çalıştığım şirket bi laboratuvar ile anlaşmalı.. test yapılacağı zaman geliyorlar örnek alıp gidiyolar ve sonucu öğreniyoruz..
amaaann hep bizim bildiğimiz şeyler :)) biz hatta daha bilgiliyiz
merhabalarrr.... bende geldimmm =)))
29 aralık benim tarihim.. ve de evlilik yıldönümümüz... kocama güzel bir haberle sürpriz yapabilmeyi çok istiyorum... bu ay 8. denememiz.. inşallah bu sefer olur... adet belirtilerim başladı bile... ama inşallah bebek için belirtilerdir bunlar =))))
30 günde bir adet oluyorum... bugün 27. günüm.... h.sonu zaten çarçabuk geçer.. çok düşünmem bebek falan.. ama ptesi test yapayım diyorum =)) ama idrar testimi alsam kan testimi yaptırsam bilemiyorum =) idrar testine 5 lira vericem... özel sağlık sigortam ile çalıştığım şirketten gelip kan alıyolar ve sonucu aynı gün bildiriyolar. o da 10 lira... kanda baktırsam kesin sonuç elde ederim ama kan vermekde istemiyorum artık =(( bıktım... ne yapsamki acabaa? siz ne yapardınız?
canlarım ben cıkıyorum orucluyumda bugün iftara az kaldı yemek hazırliyim kendime
hoş geldin lorke lorke lorke lorke canım hey lorke :teytey:
onemlı bı soru CADIARZUHosgeldın Lorkee.
anne cocuk saglıgı merkezlerı ıyı fıkır
ne kadar surede sonucu verıyorlarmıs?
onemlı bı soru CADIARZU
onu sormak aklıma gelmedı ama bugun ugradıgımda kapıda kan alınan gunler ve sonuc verılen gunler dıye bısey yazıyodu gebelık testı ıcınde gecerlımı bılmıyorum ama ınternette tel no ları var arayıp sorunca bılgı verıolar
sanırım bı gun sonra verıolar sonuc ama beles kaydirigubbakcemile2
huuu nerdesınız...
ayselım valla akıntın kokulu degılse guzel bırsey olabılır bu ..hem gogus agrısı da en bılındık ve ılk belırtısı gebelıgın ...ama adet oncesıde agrırmıydı mesela ...sen kendını daha ıyı bıırsın farklı bı agrıysa
ınsallah bebegınden kaynaklanıyodur :dance:
aa ılk defa duydumm olabılır aıle merkezlerı yapabılır bedav kan testı kız bu seferde oralara dadanırız kıslar:roflol::roflol:
gecmıs olsun canım allahın ıznıyele bebegınde olur ıns daha 1 hafta onceden bellı olmaz zatennhoş geldin lorke lorke lorke lorke canım hey lorke :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?