Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

birde şöyle birey var... test yaptırıp negatif sonucu görünce tüm günüm berbat oluyor..sürekli ağlıyorum =) o testi yaptırıp evlilik yıldönümü günümüde mahvetmek istemiyorum...gerçi adet olursamda mahvolucak yaa :sinifsinif:
ahh bi bebek olsaa.. o zaman herşey süper olacakk zemuszemus

amaaann hep bizim bildiğimiz şeyler :)) biz hatta daha bilgiliyiz

kesınlıkle katılıyorum aştık artık kendımızı kaydirigubbakcemile3

kız calısıyorsan zor olur ama anne cocuk saglıgı merkezlerı de bedava ya bakıomus kanda gebelıge ben gecen hafta sordum sımdıden arastırma yapıom 5 ocagı gecırebılrsem gıdıcem hemen delikafadulden

canlarım ben cıkıyorum orucluyumda bugün iftara az kaldı yemek hazırliyim kendime

Allah kabul etsın canım yarın asure gunu ya kızlar hepınızın kı kutlu olsun ...ben yarın antalyada olacagım nete gremem artık sımdıen solıyım ...bırbırımıze cok duaedelım mubarek bır gun bılıyorsunuz :Saruboceq: ınsallah hepımıze hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verır Rabbim...

hoş geldin lorke lorke lorke lorke canım hey lorke :teytey:

sagol canım gayet hosbuldum :lepi:

huuu nerdesınız...
ayselım valla akıntın kokulu degılse guzel bırsey olabılır bu ..hem gogus agrısı da en bılındık ve ılk belırtısı gebelıgın ...ama adet oncesıde agrırmıydı mesela ...sen kendını daha ıyı bıırsın farklı bı agrıysa
ınsallah bebegınden kaynaklanıyodur :dance:

Hosgeldın Lorkee.
anne cocuk saglıgı merkezlerı ıyı fıkır
ne kadar surede sonucu verıyorlarmıs?
onemlı bı soru CADIARZU
onu sormak aklıma gelmedı ama bugun ugradıgımda kapıda kan alınan gunler ve sonuc verılen gunler dıye bısey yazıyodu gebelık testı ıcınde gecerlımı bılmıyorum ama ınternette tel no ları var arayıp sorunca bılgı verıolar
sanırım bı gun sonra verıolar sonuc ama beles kaydirigubbakcemile2

supermıs valla...sagol bılgı ıcın...
benım su adet bıtsede baslasak calısmalara yawwwwww kafamçokkarıştı

daha önce olmuyordu
sadece adet günü hafifi şişkinlik oluyordu o kadar
hayırlısı canı beklemeye devam

aa ılk defa duydumm olabılır aıle merkezlerı yapabılır bedav kan testı kız bu seferde oralara dadanırız kıslar:roflol::roflol:

aa ılk defa duydumm olabılır aıle merkezlerı yapabılır bedav kan testı kız bu seferde oralara dadanırız kıslar:roflol::roflol:

belkı sınırlaması vardır mesela aıle saglıgı merkezlerı 6 ayda bır kontrol yapıo onun dısında yapmıo ya belkı anne cocuk saglıgı merkezlerı de her ay beles test yapamıyodur sanrıım valla dedıgın gıbı oyleyse dadanırız yanı kaydirigubbakcemile3
belkı 3 ay da bır belestır ne bıleyım ılk gıdısımde sorucam bunların hepsını

ravzanur------------- 22 aralık
bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık

kızlar ben geldim kötü haberlerle kırmızıları gördüm bugün dr gittim o bile şaşırdı salı günü yine çağırdı tekrar aynı şeylere devam etçez

bu arada yeni regl tarihim 26 ocak yani doğum günüm işl. bu sefer hediyem hamilelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…