Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bu göğüslerimde şişkinlik ve ağrı geçmedi
birde sarımsı akıntılarım oluyor
acaba tersbir durum yoktur di mi:?

canım işallah hamilelik belirtisidir benimde bu ay göğüslerim çok feci ağrıyodu akıntımda vardı bide kasık ağrılarım ama bugün kırmızıları gördüm işl. sen kırmızaları görmezsin

inş. claritam canını sıkma tatlımmm

çok üzülmüyorum sabah felakettim ama eşimi yine ikna ettim bu ayda deneyelim dedik bana hastaane çok uzak oyüzden maddi olarak etkiliyo bizi bu ayda deneyelim dedik olmazsa kendi haline bırakıcaz

çok üzülmüyorum sabah felakettim ama eşimi yine ikna ettim bu ayda deneyelim dedik bana hastaane çok uzak oyüzden maddi olarak etkiliyo bizi bu ayda deneyelim dedik olmazsa kendi haline bırakıcaz

canım inş. bu ay olur tatlım Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

kızlar yarın muharrem ayının 10 günü ogün gusül abtesti almak lazımmış bir rivayete ogün bütün çeşmelerden zemzem akıyomuş bide marketten alışveriş yapmak gözlerimize sürme çekmeliymişiz bütün sene hastalık görmezmişiz evimiz bereketli olurmuş

kızlar çıkmam lazım yemek yapıcam yarın bol bol görüşürüz kendinize iyi bakın

kesınlıkle kıslar bol bol alısverıs yapın bu da muslumanların yenı yılı yabancılar kutluyoda bız nıye kutlamıyoruz bıde ıkı gun oruc tutun ya cuma cumartesı yada cumartesı pazar ben kocısımı beklıyorum alısverıse cıkacaz hedıyelesın bol bol
kocısım bana bugun ne ıstersem alıyo hıc kırmaz bugun benı bende bugunu fırsat bılıyorum bızım evde bugun bayram havası
bugun yarın alısverıs yapanın evıne 1 yıl boyu bol bereket gırıyooo bunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…