Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ben çıkıyorum

canım ben bu perşembe test yapacam sebin liste hazırlıyor heyeceanım yüksekte inş bu ay hamiş olurum

canım kaç gündür giremedim foruma bence bu testleri yaptır bir sorun çıkarsa dr. ona göre daha doğmadan tedavi uyguluyo bence bu testler önemli bebek doduğo anda kordonda bir sıvı varmış birçok hastalığın tedavisinde kullanıyomuş bence herkes yaptırsın bu testleri işl.seninde sonuçların iyi çıkar

gayecim allah kabul etsin aşuren çok güzel gözüküyo bende bu sabah yaptım ölmüşlerimizin ruhuna gitsin ve doğacak bebişlerimiz için allah herkesinkini kabul etsin

Ebru Gundes te hamıleymıs kızlar..1.5 aylık
Aysellim lısteye ekle ıstersen hamıs kısmına lülülülülülü

canım şimdi ünlülerde moda oldu ebru şallı ve demet şener sürdüler ayaklarını gerçi haklarını yememek lazım güzel anne oldular ebru gündeşede allah önce evlenmeyi sonrada salıcakla kucağına almayı nasip etsin

selam kızlar
adetıme ıkı gun var ıdrar testı yaptım negatıf cıktı galıba bu ayda geçti keyfım kaçtı bıldıgınız gııbı degıll.bu ay ıyı calısmıstık.ovulasyon testı,keçıboynuzu,corek otu karısımı,klomen yapmadıgımız kalmadı...ovulasyondan uc gun once uc gun sonra ve o gunde calıstık...adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde oldu.ben bu ay kesın olcak gıbı beklıyordum ama olmadı ustune bırde kıllandım asırı derecede klomenden herhalde... adetımı beklıcem sonra da rahım fılmı cekılcek..

kıslar merhaba
nasılsınız görüşmeyeli
sizlerlede paylaşmak istedim ben hamileyim daha bugün öğrendim
Rabbim hepinize nasip eder inşallah
ben çok mutluyum Allahım sizede yaşatsın bu mutluluğu inşallah

kıslar biey daha var
sizlerlede paylaşmıştım 2 aydır boşverdim hiç bebeği düşünmüyorum diye ve hamileyim gerçekten pisikolojiyle alakası var. sizlerde biraz sıyrılmaya çalışın bu fikirden gerçekten faydası var

hayırlısı olsun canım biz kafamızdan atamıyoruz işte zaten bu ayda olmassa bende artık kendi haline bırakıcam

harıkasın super, keske bende aynısını yapabilsem.zaten bizimkiside pek psikolojik değil ama olsun yone de super yntem

tebrıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…