Evet Ayselcim aşurem oldu şimdi hem tencerede hemde komşuma vereceğim tabaktaki görüntüsünü ekliyorum sizlere :))
hoşbulduk canım.Ben bugün regl oldum tam gününde( onu haber vermek istedim.Malesef yine olmadı...
bu perşembe listede kimler vardı
kızlar ben çıkıyorum
canım ben bu perşembe test yapacam sebin liste hazırlıyor heyeceanım yüksekte inş bu ay hamiş olurum
ense kalınlığı ölçümü nomal çıktı. ama yaş nedeniyle ve genel uygulama ikili test yaptırtmak durumu var. ama sonuç kesin olmuyor bir olasılık hesabı koyuyorlar önüne. sonra üçlü test. ondada bir olasılık hesabı . olasılık rakamı yüksekse amniyosentez var. daha kesin sonuç veren ama riskli bişey. hepsinin sonucu kötü ihtimale göre gidersen : sonuçta kesin bir yargıya varılamıyor ve sen yüksek olaslık hesabına göre bebeğini öldürmek zorunda kalabiliyorsun... bu kararı vermeyecekseniz zaten yaptırmayın diyen de var :) çünkü amniyosentez sonucunda bebek 5 aylık olmuş oluyor.. ve başka komik birşey ; herşey normalde görünse problem olması ihtimali hep var.. yani yaptır bi türlü yaptırma bi türlü.. yaptırmayınca kadercilik gib oluyor ama 5 aylık bir bebeğe kıymak da kolay bir karar değil. vicdan bir öümr boyu yakasını bırakmaz insanın. doktorla konustugumda rahattım. yaptırmayayım demiştim. ama arkadasların hepsi yaptır dedi. birşey çıkarsa aldıracakmıyım dedim? o senin bileceğin iş dediler..
inş kızlarrrrr bu hafta hamiş haberlerınızı alırııııızzzz
Ebru Gundes te hamıleymıs kızlar..1.5 aylık
Aysellim lısteye ekle ıstersen hamıs kısmına lülülülülülü
kıslar merhaba
nasılsınız görüşmeyeli
sizlerlede paylaşmak istedim ben hamileyim daha bugün öğrendim
Rabbim hepinize nasip eder inşallah
ben çok mutluyum Allahım sizede yaşatsın bu mutluluğu inşallah
kıslar biey daha var
sizlerlede paylaşmıştım 2 aydır boşverdim hiç bebeği düşünmüyorum diye ve hamileyim gerçekten pisikolojiyle alakası var. sizlerde biraz sıyrılmaya çalışın bu fikirden gerçekten faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?