Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

napiym aysellim. ugraşıyorum öle kendi çapımda bişilerle.
maksat kafamı dağıtmak.
ne güzel oluyodu öle sohbet edioduk tüm gün.
ama artık okadar sık gelemiyorum.
bu arada bugün 14. günüm. zaman ne çabuk geçio ya :)

hepinisi çok sefiommmm opuyorumnanaktan

Kız tubiiişşşş nasılsın??? güzel haberlerle mi geldin? Özletiyorsun kendini çok fazla..

anam ne güzel haberi kaydirigubbakcemile3
güzel haberi kim kaybetmiş ki ben bulayım -tatlicadiarzu-

kuşum yok daha dün bugün pıtladım.
daa bişi yoh :)

sizde ne var ne yok?
tembeller sizi. hamile kalmadınızmı ben yokken?? klava:

slm kızlar uzun aradan sonra yeniden girdim siteye 7 aylık evliyim bizde istiyoruz bebek ama malesef her ay bi umut ama:umursamaz::umursamaz: hı bu arada aşure harika görünüyor..alkisalkisalkis

Yok canım bizdede iyi haber... ben bu ay yine adet olmadım doktor progestan verdi onunla adet oldum.Yarın Klomen içmeye başlıyorum... İnşallah ilk denememde hamiş kalırım ve Ocak ayında güzel haberi veririm canım

İNŞALLAH KUŞUM İNŞALLAHHH :Saruboceq:
inşallah hepimiz güzel haberlerle inleticez burayı yeni yılda...

slm kızlar uzun aradan sonra yeniden girdim siteye 7 aylık evliyim bizde istiyoruz bebek ama malesef her ay bi umut ama:umursamaz::umursamaz: hı bu arada aşure harika görünüyor..alkisalkisalkis
hoşgeldin canım... Bursalı bir arkadaşımız daha vardı hatta geçen Bursadan başka kimse yok mu yaaa diye haykırmıştı :)) sen tam üstüne gelmiş oldun.
Umarım artık bekleyişin sona erer ve bebişin gelir hemen.

umarım:1no2:ama artık bursa da diilim malesef 7 aydır gebzedeyim :çok üzgünüm:

kızlar persembecılere benı eklermısınız persembe gunu olursa sayet 3 gun gecmış olucak Allahhııımm ınsallahhh

Ben geldımmmmm
asure cok guzel gozukuyor
ben dıyorum sen gurmesın dıye
Allah kabul etsın Gayecım

kaydirigubbakcemile3 ilahi mugiş yaaa :) ... Allahım kabul eder inşallah. Tüm ölmüşlerimin ruhlarına ve gelecek bebişlerimizin hayrı için yaptım...

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

kizlarr hamis arkadaslarimiza tebriklerr allahimm saglikla versin kucaklarina bebislerinii :Saruboceq:+#
kizlar benim 2 gun gecikmelii regl oldumm beni listeye 22 ocak yazarmisinizz ..kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…