Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

işl. hamilesindir canım aksine bende kaç aydır aşırı tüğlenmiştim bu ay klomenden sonra azaldı belki sen hamişsindir hamileliktede kıllanma olurmuş

dün mide bulantım vardı ve kasık agrılarım şiddetlendi gece uyuyamadım sabah hemen hastaneye gittik acaba bi terslik mi var diye sonuç negatif çıktı
hakkaten duyumlardan nefret ediyorum kendimi dinlemekten hamilelikten herşeyden yoruldummmmm
güya gögüslerde damarlanma olurmuş oldu işte her ay kontrol ediyorum bişi yoktu bu ay oldu öyle ki boynuma kadar uzuyo mavi mor damarlar
güya sol kasıkta batma şeklinde agrılar oluyomuş oldu işte hemde alası oldu
uyku hali oluyomuş kaç gündür deli gibi uyuyorum
mide bulantısı ya agzıma bişi süremedim eşimden bile sogudum herşey kokuyo burnuma tuhaf tuhaf
hani sonuç ne NEGATıF NEGATıF NEGATıF ......

kızlar ben aşırı kilo aldım acaba folic asitmi yaptı bu kiloları rejim yapsam hamileliği engellermi bilginiz varmı bu konuda

işl. hamilesindir canım aksine bende kaç aydır aşırı tüğlenmiştim bu ay klomenden sonra azaldı belki sen hamişsindir hamileliktede kıllanma olurmuş

hıc sanmıyorum canım bu aydan ıs gectı ...silikte olsa cıkardı 2 gun vardı sonuctta ama neyse yaaa bakalım rahımdemı bısı var duruma gore artık

üzülme canım aynı şeyler bendede oldu bu ay grip oldum 5 gün yataklara düştüm ilaç içmedim hamile kaldıysam diye boşuna işkence çekmişim rüyamda regl olduğumu gördüm sabah miğde bulantısıyla uyandım ve kötü sürpriz kırmızı kartı yedim artık eşimde yaklaşmıyo önceden ben kaçardım ondan şimdi ödev gibi bebek için sokuluyorum diye bıktı benden yok havuç suyu keçi boynuzu derken adam beni bırak evden soğdu dün alışverişe gittik ben bebek gördükçe ay ne tatlı bak aşkım derken bi baktım eşim alışveriş sepetine cüzdanı bırakıp gitmiş

hıc sanmıyorum canım bu aydan ıs gectı ...silikte olsa cıkardı 2 gun vardı sonuctta ama neyse yaaa bakalım rahımdemı bısı var duruma gore artık

hayırlısı canım kötü bişey çıkmasında ama bazılarının beklenen adet tarihinden 4 gün sonra çıkabiliyomuş sonuç

o kadar ıyı anlıyorum kı senı kvrckım... kusum daha bugunmus gunun belkı gec dollenme vardır cok okuduk boyle bılıyorsun

uzulme bu kadar dıcem ama allah yardımcımız olsun canım

17.ayı gerıde bıraktım yıne tek cızgı
2. yılbası, sevgiler günü, dogum gunu, evlılık yıl donumu gbı butun ozel donemde suprız
donemlerde 2.tura döndüm.

hakkımızda hayırlısı olsun canım.

kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan varmı ben medismart diye bişey kullandım sonuç alamadım bu ay klomenden sonra kullanmayı istiyorum daha garanti olsun diye kullanan varsa hangi marka yazabilirmisiniz

amin canım senin başka çocuğun varmı bu ilkmi olcak

bu hamile kalmak ne zormuş bilseydim boş gebelikten sonra korunmazdım hiç bende 7 aydır uraşıyorum

yok yavucum nerde 30 olduk 1i göremedik daha

2,5 sene oldu evleneli

işl.en kısa zamanda olur canım benim 4 yaşında bir kızım var yinede istiyorum yalnız büyümesin bi kardeşi olsun istiyorum olmayınca olmuyo rabbim isteyen herkeze verir işallah

kızlar iyi geceler size ben çıkıyorum kvrck işl. hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz

Canım hayırlı olsun :)) halayımı senin için çekiyorum :teytey::teytey::teytey: Ankaralı hamişler de git gide artıyor... Süpeeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…