selam kızlar
adetıme ıkı gun var ıdrar testı yaptım negatıf cıktıgalıba bu ayda geçti keyfım kaçtı bıldıgınız gııbı degıll.bu ay ıyı calısmıstık.ovulasyon testı,keçıboynuzu,corek otu karısımı,klomen yapmadıgımız kalmadı...ovulasyondan uc gun once uc gun sonra ve o gunde calıstık...adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde oldu.ben bu ay kesın olcak gıbı beklıyordum ama olmadı ustune bırde kıllandım asırı derecede klomenden herhalde... adetımı beklıcem sonra da rahım fılmı cekılcek..
hayırlısı olsun canım biz kafamızdan atamıyoruz işte zaten bu ayda olmassa bende artık kendi haline bırakıcam
cnm selam, varmı bir gelişme 2 gundur hıc gıremedım
işl. hamilesindir canım aksine bende kaç aydır aşırı tüğlenmiştim bu ay klomenden sonra azaldı belki sen hamişsindir hamileliktede kıllanma olurmuş
dün mide bulantım vardı ve kasık agrılarım şiddetlendi gece uyuyamadım sabah hemen hastaneye gittik acaba bi terslik mi var diye sonuç negatif çıktı
hakkaten duyumlardan nefret ediyorum kendimi dinlemekten hamilelikten herşeyden yoruldummmmm
güya gögüslerde damarlanma olurmuş oldu işte her ay kontrol ediyorum bişi yoktu bu ay oldu öyle ki boynuma kadar uzuyo mavi mor damarlar
güya sol kasıkta batma şeklinde agrılar oluyomuş oldu işte hemde alası oldu
uyku hali oluyomuş kaç gündür deli gibi uyuyorum
mide bulantısı ya agzıma bişi süremedim eşimden bile sogudum herşey kokuyo burnuma tuhaf tuhaf
hani sonuç ne NEGATıF NEGATıF NEGATıF ......
hıc sanmıyorum canım bu aydan ıs gectı ...silikte olsa cıkardı 2 gun vardı sonucttaama neyse yaaa bakalım rahımdemı bısı var duruma gore artık
dün mide bulantım vardı ve kasık agrılarım şiddetlendi gece uyuyamadım sabah hemen hastaneye gittik acaba bi terslik mi var diye sonuç negatif çıktı
hakkaten duyumlardan nefret ediyorum kendimi dinlemekten hamilelikten herşeyden yoruldummmmm
güya gögüslerde damarlanma olurmuş oldu işte her ay kontrol ediyorum bişi yoktu bu ay oldu öyle ki boynuma kadar uzuyo mavi mor damarlar
güya sol kasıkta batma şeklinde agrılar oluyomuş oldu işte hemde alası oldu
uyku hali oluyomuş kaç gündür deli gibi uyuyorum
mide bulantısı ya agzıma bişi süremedim eşimden bile sogudum herşey kokuyo burnuma tuhaf tuhaf
hani sonuç ne NEGATİF NEGATİF NEGATİF ......
kızlar ben aşırı kilo aldım acaba folic asitmi yaptı bu kiloları rejim yapsam hamileliği engellermi bilginiz varmı bu konuda
o kadar ıyı anlıyorum kı senı kvrckım...kusum daha bugunmus gunun belkı gec dollenme vardır cok okuduk boyle bılıyorsun
uzulme bu kadar dıcem ama allah yardımcımız olsun canım
17.ayı gerıde bıraktım yıne tek cızgı
2. yılbası, sevgiler günü, dogum gunu, evlılık yıl donumu gbı butun ozel donemde suprız
donemlerde 2.tura döndüm.
hakkımızda hayırlısı olsun canım.
yok yavucum nerde 30 olduk 1i göremedik dahaamin canım senin başka çocuğun varmı bu ilkmi olcak
yok yavucum nerde 30 olduk 1i göremedik daha
2,5 sene oldu evleneli
kızlar iyi geceler size ben çıkıyorum kvrck işl. hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz
kıslar merhaba
nasılsınız görüşmeyeli
sizlerlede paylaşmak istedim ben hamileyim daha bugün öğrendim
Rabbim hepinize nasip eder inşallah
ben çok mutluyum Allahım sizede yaşatsın bu mutluluğu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?