Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

izleyemiyorum malesef sinir oldum ya bu bilgisayardan hiçbir video açılmıyorrrr

iyi hızdainternet lazım. kesiliyor yoksa

canım ya sen ovulasyon testi kullanmışmıydın acaba alsam mı diye düşünüyorum ne dersin yoksa bu ay öylesine bırakalım mı

ben kullanmadım ama en fazla 1 gün boşluk verdik. arada vermediğimizde oldu.
çokda ödev gibi olmuyor...

hayat sinemasını izliyoruz da benim ki kızıp duruyo adama şerefsizzz diye kaydirigubbakcemile3

canım bizimki yatıyo gitmek zorundayım :sinifsinif: kendinize iyi bakın olur mu maşallah kocaman olmuş bebiş herşeyi hissediyordur şimdi o öpüyorum ikinizide hoşçakalın tatlı uykular

arkadaşlar kimse yok ama yarın kontrol edersiniz diye yazıyorum beni listeden silin pazar akşamı adet oldum yani tam 5 gün öncesinde. kısmet değilmiş. bi kaç gün nete giremeyebilirim. inşallah sizlerle ilgili güzel haberler alırım. hoşçakalın

gunaydın kıslar gelen gıden yok normalde aksamdan kahverengı akıntının gelmesı gerekıodu gelmedı.test yaptım bozukmudur ne dır bomboş controlde bıle cızgı yok sınır oldum

hgünaydın.hiç çizgi yoksa test bozuktur.hamişsindir inşallah.benimde eşim 2.yi istiyor 84 kiloum nasıl olacak bilmiyorum.hayırlısı

amin cnm inşallah bırazdan bıdaha yaparım aynı testten bı tane daha var.cnm bende kıloluyum aama veremıyorumyanı bı verıyorum bı alıyorum hayırlısı bakalım

amin cnm inşallah bırazdan bıdaha yaparım aynı testten bı tane daha var.cnm bende kıloluyum aama veremıyorumyanı bı verıyorum bı alıyorum hayırlısı bakalım

günaydın canım..
test bozukmuş demek.. hadi tekrar dene bakalım ,inşallah güzel haberini alırız. :Saruboceq:

Gunaydın Kızlar
prayforu doktoruna ıyıkı sormussun..yorumları cok onemlı onların..angelsounds alma ...bızde hamıle kalabılsekte doktorumuza sorabılsek keske..
sekerkiz67 denedınmı ıkıncı testı?

Gunaydın Kızlar
prayforu doktoruna ıyıkı sormussun..yorumları cok onemlı onların..angelsounds alma ...bızde hamıle kalabılsekte doktorumuza sorabılsek keske..
sekerkiz67 denedınmı ıkıncı testı?

günaydın canım..
haklısın. eşim çok güldü. dr daha agzımı acmadan anladı çünkü..
hemen olmaz dedi... lmaz:
sıra sizde artık. bende dört gözle bekliyorum sizlerin güzel haberlerini..

şekerkızım hadi seni bekliyoruz.. :CüvCüv:
halay çekeyim gitmeden.. çok işim var öğlene toplantıya iş yetiştiriyorum :hulya:

günaydın canlarım opuyorumnanaktan süper bi hava var burda içim sımsıcacık oldu

gunaydın kızlar...

hayırlısı olsun bakalım bı daha kı aya ınsalllah... hep bırlıkte :Saruboceq:

gunaydın kıslar gelen gıden yok normalde aksamdan kahverengı akıntının gelmesı gerekıodu gelmedı.test yaptım bozukmudur ne dır bomboş controlde bıle cızgı yok sınır oldum

kız bozuktur o hadı yap gel hemen bı daha :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…