izleyemiyorum malesef sinir oldum ya bu bilgisayardan hiçbir video açılmıyorrrr
canım ya sen ovulasyon testi kullanmışmıydın acaba alsam mı diye düşünüyorum ne dersin yoksa bu ay öylesine bırakalım mı
hayat sinemasını izliyoruz da benim ki kızıp duruyo adama şerefsizzz diye kaydirigubbakcemile3
hgünaydın.hiç çizgi yoksa test bozuktur.hamişsindir inşallah.benimde eşim 2.yi istiyor 84 kiloum nasıl olacak bilmiyorum.hayırlısı
amin cnm inşallah bırazdan bıdaha yaparım aynı testten bı tane daha var.cnm bende kıloluyum aama veremıyorumyanı bı verıyorum bı alıyorum hayırlısı bakalım
Gunaydın Kızlar
prayforu doktoruna ıyıkı sormussun..yorumları cok onemlı onların..angelsounds alma ...bızde hamıle kalabılsekte doktorumuza sorabılsek keske..
sekerkiz67 denedınmı ıkıncı testı?
günaydın canım..
Test bozukmuş demek.. Hadi tekrar dene bakalım ,inşallah güzel haberini alırız. :saruboceq:
busferede lavaboya gıdesım gelmıyo ya:)
busferede lavaboya gıdesım gelmıyo ya:)
günaydın canlarım opuyorumnanaktan süper bi hava var burda içim sımsıcacık oldu
hayırlısı olsun bakalım bı daha kı aya ınsalllah... hep bırlıkte :Saruboceq:arkadaşlar kimse yok ama yarın kontrol edersiniz diye yazıyorum beni listeden silin pazar akşamı adet oldum yani tam 5 gün öncesinde. kısmet değilmiş. bi kaç gün nete giremeyebilirim. inşallah sizlerle ilgili güzel haberler alırım. hoşçakalın
gunaydın kıslar gelen gıden yok normalde aksamdan kahverengı akıntının gelmesı gerekıodu gelmedı.test yaptım bozukmudur ne dır bomboş controlde bıle cızgı yok sınır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?