Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar gunuzlrı gıremıorummm bılgısayar bozuk anca aksamları esımın laptopuyla gırıyom hamıs falan yok heral ıns umudumz 2010 kızlar bakalım 2010 ılk hamıŞı kım olacak aramızda

[

prayforu sen tedaviylemi hamile kaldın neler yaptın şu an kaç haftalıksın

hayır canı mtedavi yoktu. sperm azlığı vardı. ben kür uyguladım eşim eve kendime. 6 ayda süre vermiştim kendimize tedav iöncesi :) gerek kalmadı... 12 olduk bugün teyzesi..

Annemizde gelmiş:)
canım nasılsın paryforu?
sağol canım geldim ama site güncelleniyor yazısı bizi ayırdı valla....

CANIM PRAYFORU;
geçen bi link atmıştı bebekle ilgili onu izledin mi bilmiyorum.
ben izlediğimden beri zamanı ne zamansa o gün gelsin diyorum çünkü çok kolay değil canım:)

bencede tatlım ...onu izlerken spermleri tek tek sevesim geldi ya... ne zor ve zahmetli ve uzun bir yolmuş hakikaten.. Allah ne zaman yazdıysa hayırlısıyla bir bahanede gönderiyor olması için..

sebincim size sevgililer günü hediyesi isteğimden vazgeçtim, tez vakitte annene yılbası ve moral hediyesi gelsin inşallah bebiş...

:enbuyukkk: kıvırcıkım aynen ya ,
bende bı kere ı kadar kaptırmıstım kı regl olunca bile belki üstüne görüyorumdur demiştim

yedim kafayı ama KK kurtardı beni
:enbuyukkk:

ya fena halde bozuldu psikolojim öyle böyle diil burada belirtileri okumaya başladıkça çıldırcam artık tamam işte diyorum bütün belirtiler var ama niye hep tek çizgi diyorum
şu senin gönderdigini izleyimde biraz kendime gelirim belki dedim

belirti işine kafayı takma canım yaaa. ben fena takmıştım. hala kaldı esintisi bende.. çişime bakmaktan kendimi alamıyorum..
belim ağrıyınca genemi yaaa oluyorum bazen laelaelaelaelae

herkesin kendine göre belirtisi var.. ama ban öyle geliyoki hamile olmaya vücut kendini hazırladıkça belirtiler artıyor :CüvCüv:

en yakın zamanda inşallah... benimde geç döllenme nedeniyle adetten 6 gün sonra çıktı anca yani... bekle duanı eksik etmeden bebişim...

bu arada doktorum evde angelsounds kullanımına karşı .. daha angel demeden olmaaaaaz dedi... sonra bulamayıp kalp sesini aglaya aglaya buraya gelicen. stres yapıcan dedi.. yaparım yanii.
öyle kolay değil yeri bulmak hem de bebek rahatsız oluyormuş dogrumu dedim evet dedi.. bende vazgeçtim valla... zaten at koşturuyo gibi bir kalp sesi . bebeğe sonradan dinletsem haçlı ordusu geliyor diye kaçar bence...

canım ya sagolasın valla kurtarıcım oldun benim kaydirigubbakcemile5 hayırlısı bakalım geçen ay sadece 2 gün regl oldu bu ay belirtiler çogaldı inşallah dedigin gibidir önümüzdeki ay gelir bebişim opuyorumnanaktan

izleyemiyorum malesef sinir oldum ya bu bilgisayardan hiçbir video açılmıyorrrr

canım ya sen ovulasyon testi kullanmışmıydın acaba alsam mı diye düşünüyorum ne dersin yoksa bu ay öylesine bırakalım mı

sıkıntı yapma hiç.. zor biliyorum ama.
biraz zaman tanı kendine.. belirtileri bosverme dinle kendini ama iyi beslen stres yapma.. çünkü bebiş geldikten 3 hafta sonra öğreniyoruz nerdeyse.. üzme bebişi boşyere.. o sizi özlesin biraz ;birden geliverir anlamazsın bile..

bak 3 ay bitti benim. daha dün gibi 1. perşembemiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…