- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
günaydınnnnn kızlaaarrr opuyorumnanaktan
şekerkız gitmiş, iyi haberlerle döner inşallah...
Kızlar bu testlerın banabı garezıvar bıras dan kan testıne gıdıycem sınır oldum yaaaaaaaaaaaa
Kızlar bu testlerın banabı garezıvar bıras dan kan testıne gıdıycem sınır oldum yaaaaaaaaaaaa
herkese günayddınnnnn
ben perşembe test gününe kadar dayanamayacağımı anladım :kedi: Ve az önce kan verdim.. Akşam 5 de çıkacak sonuç zemuszemus
bugün evlilik yıldönümüm... Sürpriz yapayım eşime istedim...opuyorumnanaktan inşallah kabuse dönmez sonuç mafoldumben
herkese günayddınnnnn
ben perşembe test gününe kadar dayanamayacağımı anladım :kedi: ve az önce kan verdim.. akşam 5 de çıkacak sonuç zemuszemus
bugün evlilik yıldönümüm... sürpriz yapayım eşime istedim...opuyorumnanaktan inşallah kabuse dönmez sonuç mafoldumben
tebrikler canım rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin dualarını bizim için eksik etmebende aralık ayı gebelerinden oldum 5 haftalık hamileyim önce prolaktin seviyesindeydim şimdi gebelikte allaha çok şükür dualarımı gerii çevirmedi HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR
herkese günayddınnnnn
ben perşembe test gününe kadar dayanamayacağımı anladım :kedi: ve az önce kan verdim.. akşam 5 de çıkacak sonuç zemuszemus
bugün evlilik yıldönümüm... sürpriz yapayım eşime istedim...opuyorumnanaktan inşallah kabuse dönmez sonuç mafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız?
dün diyecektim unuttum bizim topiğin isminden ocak kelimesini kaldırmışlar neden acaba?
herkeze hayırlı günler. bişe danışıp sormak istiyorum aslında. ben geçen ay 28 kasımda adet oldum. bu ay 26-27 aralık arası bekliyordum fakat hala adet olmadım. ama ayın 26 sından beri adet ağrım var sanki. her an olucam gibi geliyo afedersiniz akıntım çoğaldıgünlerdir ha oldum ha olucam diye beklemedeyim ayrıca ağrım ara ara devam. test almaya korkuyorum hamile olsam neden ağrım olsun diyorum benim durumda olan yada bu durumu yaşayan bi arkadaşımız var mı acaba ??? bi cvba çok ihtiyacım var
canım duyumlara bakmaya başlarsan çıkamazsın işin içinden ben bütün belirtileri taşıyordum ama yine bişi olmadı en güzel ve en saglıklısı git bi test al yap sonuçta için rahat etsin hem hamilelikte de adet sancısı hissedenler olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?