Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar..Nasılsınız görüşmeyeli..Bugün hamiş haberleri bekleniyo sanırım.Hayırlısı olsun.İnşallah hamişlerdir.Onlarla bari mutlu oluruz.Benim günüme daha 10 gün var.Beklemek çok zor.mafoldumben

canım inş. Güzel haberler verirsin. Annen içinde çok geçmiş olsun canım. Sakın olumsuz düşünme annenin test sonuçları güzel çıkacak inş.
Allah yardımcınız olsun canım benim

cnm benım hıc bışey cıkmıycak merak etme ıcını ferah tut ttlım kotu dusunme hem kotu bışıy cıksa bıle teknolojı cok ılerledı hersey hayırlısıyla olur.benım annem 24 yasında amelıyat olmuş ve rahmı alınmış ama ozman bukadar ılerlememış teknolojı suan oyle deıl yanı ıcını ferah tut

ya evet ya kimseler konuşmuyo ben bi yandan biyyandan gözüm burdan alamıyom noldu ki varmı bi haber ki diye kızlarr hadi nerdesiniz...

ben konuşuyorum dündne buyana ama cevap veren yok heyecanlıyım dün test yaptım çift çizgi ama silikçe 2. çizgi bugün kan testi sonucum 3 te belli olcak allahım bende hamişmiyim inş. inş.........

teşekkür ederim şeker sende bebek haberini umutla bekleyenlerden msiin rabbim isteyen herkese versin.ben zor bekliyorum saatin 3 olmasını ne olur dua edin kan tahlilimde olumlu çıksın.:ecrin_bebek:

CANIM O ZAMAN ŞÖYLE SIRALIYORUM;
sekerkız 67............ saat 2
papatipapati........... saat 3
lapaci.................... saat 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…