teşekkür ederim şeker sende bebek haberini umutla bekleyenlerden msiin rabbim isteyen herkese versin.ben zor bekliyorum saatin 3 olmasını ne olur dua edin kan tahlilimde olumlu çıksın.:ecrin_bebek:
hgünaydın.hiç çizgi yoksa test bozuktur.hamişsindir inşallah.benimde eşim 2.yi istiyor 84 kiloum nasıl olacak bilmiyorum.hayırlısı
herkese günayddınnnnn
ben perşembe test gününe kadar dayanamayacağımı anladım :kedi: ve az önce kan verdim.. akşam 5 de çıkacak sonuç zemuszemus
bugün evlilik yıldönümüm... sürpriz yapayım eşime istedim...opuyorumnanaktan inşallah kabuse dönmez sonuç mafoldumben
kızlar kan verdım geldım 2de bellı olucakmış hayırlısı bakalım ya
Merhaba arkadaşlar, uzun süreden beri bu siteyi takip ettiğim halde üye olmak bugüne kısmet oldu. Bende bebek sahibi olmak istiyorum ama pkoluyum, işlerimden dolayı henüz tedaviye de başlamadım, 3 aydır da korunmuyoruz, geçen ay soğan kürü denedim, bu ayda incir kürü denedim hatta ovulasyon testi pozitif sonuç bile verdi, bu ay aslında umutluydum, ovulasyon gününün ertesi günü göğüslerim müthiş derecede ağrımaya başladı (hiç alışık olmadığım bi durum) bugün ise biraz hafifledi,ama dünden beri de karnımda sanki adet sancısı gibi çok çok hafif bi ağrı var. Böyle belirtiler yaşayıp ta hiç hamile olan oldu mu merak ediyorum... :sm_confused:
canım inş. Hamilesindir
allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
evet canım da ben henüz o aşamaya gelemedim daha adetimin gelmemesini bekleyenlerdenim geçen ay 7 gün gecikti ve kan tahlili negatif çıktı inşallah rabbim bu ay tattırır o duyguyu sen ne güzel çift çizgiyide görmüşün maşallah sonucun güzel gelecektir inşallah stres yapma yanilmaz:
bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
tomtomm------------- 26,27 aralık
bebişkom------------ 28 aralık
maviyeşil1999--------29 aralık
bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralık
Bu listeden Uğurlu Test Günü Perşembe'ye katılmak isteyenler lütfen belirtsinler listemizi yapalım.
Uğurlu Test Günü Perşembe Listesi
1- Lapaci Beklemedeyiz
2- Aysellim
3- Şekerkız67 Beklemedeyiz
4- Samsak (Kırmızıları gördü)
5- Bafo ( 30'una kadar beklemedeyiz)
6- Kvrck (Kanda negatif sonuç)
bebişkom------------ 28 aralık
maviyeşil1999--------29 aralık
Bu listeden Uğurlu Test Günü Perşembe'ye katılmak isteyenler lütfen belirtsinler listemizi yapalım.
1- Lapaci Beklemedeyiz
2- Aysellim
5- Bafo ( 30'una kadar beklemedeyiz)
ben konuşuyorum dündne buyana ama cevap veren yok heyecanlıyım dün test yaptım çift çizgi ama silikçe 2. çizgi bugün kan testi sonucum 3 te belli olcak allahım bende hamişmiyim inş. inş.........
canım ne zamandır bekliyorsun
kaç gün geciktin?
diğer kızlar yok ama ben sorayım kür uyguladın mı?
Kızlar yemek yiyip geleyimmm
şeker kusura bakma şimdi gördüm mesajını malum heyecandna pek göremiom etrafımı:) benim 5 gün geçikti dün yaptım eczaden aldım testi ve çift çizgi çıktı.kızlar size tavsiyem benim geçen ay yaptım hataya düşmeyin ben geçen ay hemen kan testi yaptım tabi negatfti.size tavsiyem ilk eczaneden alınan testten yapın çift çizgi ise kan testi çnk insna çok yıkılıyor. ben 28 haziranda evlendim ama hiç korunmadık.herangi bir kür kullanmadım tek tavsiyem nedir biliyormusunuz? stres yapmamanız.:umursamaz: bu arada benim daha kesinleşmedi ama işte moda girdim bile:kedi:
bu bizim ilk bebişimiz olcak nasipse.şuanda 6 ayımdayım evliliğimde ama ben bebiş çok istiyorum eşimde tabi.ay ne olur beni mazur görün belkide sürekli aynı şeyleri yazıyorum ama bu içim içime sığmayan heyecanım yüzünden:kedi:
Kızlaaarrrr herkese selammm... gün hareketli başlamış... Sabah hiç uyanasım yoktu bende 12 ye kadar yatakta kah uyudum kah öylece yattım kendimi dinledim :)) şimdi geçmişi okudum... Umarım hayırlı haberler çıkar bugün..
bebişkom------------ 28 aralık (kırmızıları gördü)
maviyeşil1999--------29 aralık (kırmızıları gördü)
1- Lapaci Beklemedeyiz
2- Aysellim
5- Bafo(Kırmızıları gördü)
7- Papatipapati Beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?