Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

teşekkür ederim şeker sende bebek haberini umutla bekleyenlerden msiin rabbim isteyen herkese versin.ben zor bekliyorum saatin 3 olmasını ne olur dua edin kan tahlilimde olumlu çıksın.:ecrin_bebek:

evet canım da ben henüz o aşamaya gelemedim daha adetimin gelmemesini bekleyenlerdenim geçen ay 7 gün gecikti ve kan tahlili negatif çıktı inşallah rabbim bu ay tattırır o duyguyu sen ne güzel çift çizgiyide görmüşün maşallah sonucun güzel gelecektir inşallah stres yapma yani lmaz:

Kızlaaarrrr herkese selammm... gün hareketli başlamış... Sabah hiç uyanasım yoktu bende 12 ye kadar yatakta kah uyudum kah öylece yattım kendimi dinledim :)) şimdi geçmişi okudum... Umarım hayırlı haberler çıkar bugün.

hgünaydın.hiç çizgi yoksa test bozuktur.hamişsindir inşallah.benimde eşim 2.yi istiyor 84 kiloum nasıl olacak bilmiyorum.hayırlısı

Canım bende kiloluyum fakat yumurtalıklarda sorun yoksa kilonun hamile kalmaya etkisi yok.90 kilo ve üzeri hamile kalanlar diye bir topic vardı 120 kilo ile hamile kalanlar bile var.

Olsun şekerim sana 2 gün önceden sevinmiş oluruz :))

kızlar kan verdım geldım 2de bellı olucakmış hayırlısı bakalım ya

Hadi bakalım hayırlı haberler gelir inşallah :Saruboceq:

Merhaba şekerim hoşgeldin aramıza... bende pko'lu olduğumu öğrendim Kasım ayında. Fakat ben yumurta takibinden sonra bu ay Klomen içmeye başladım. Eğer bu ay çift çizgi göremezsen tavsiyem tedavine başlaman.
Hamilelik belirtilerine gelince gögüsleri şişip dokunamayak sütyen giyemeyecek kadar acıyan da var,adet olacakmış gibi sancı ve batmalar yaşayan da var yada hiç bişi hissetmeyenler de var bunlara bakarsan hepimiz şu an şüpheye düşüyoruz :)) Bence dişini sık ve bekle inşallah 2010'un ilk hamiş haberlerinden birini senden alırız. Bu arada sen de Ankaralıymışsın çok sevindim.Ankaralı arkadaşlarımız artıyor gitgide.birgün buluşmayı planlıyoruz.

canım inş. Hamilesindir
allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

amin inş. inş. şuanda sırtıma bıçak saplanıyor sanki.bide karın bölgemde karıncalanma var.geçen ay çok üzülmüştüm.ama bu ay günüm bayağı geçti ve test çifti çizgi ama yinede emin olamıyorum kan tahlilimide alayımda zemuszemus

canım benim sakın üzülme inş. sende bu mutluluğu tadarsın ay daha kesinleşmeden hamiş moduna girdim.ama o çift çizgi beni moda soktu kızlar yaaaa hamişim dimi? başım 4 gündür dönüyor bulantıım yok ama:CüvCüv:

bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
tomtomm------------- 26,27 aralık
bebişkom------------ 28 aralık
maviyeşil1999--------29 aralık
bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralık

Bu listeden Uğurlu Test Günü Perşembe'ye katılmak isteyenler lütfen belirtsinler listemizi yapalım.

Uğurlu Test Günü Perşembe Listesi

1- Lapaci Beklemedeyiz
2- Aysellim
3- Şekerkız67 Beklemedeyiz
4- Samsak (Kırmızıları gördü)
5- Bafo ( 30'una kadar beklemedeyiz)
6- Kvrck (Kanda negatif sonuç)

bu bizim ilk bebişimiz olcak nasipse.şuanda 6 ayımdayım evliliğimde ama ben bebiş çok istiyorum eşimde tabi.ay ne olur beni mazur görün belkide sürekli aynı şeyleri yazıyorum ama bu içim içime sığmayan heyecanım yüzünden:kedi:

bende kan tahlilimi beklyiorummmmmmm bendeeeeeeee:teytey:

gayecim maviyeşil1999 ve bebişkomda kırmızıları görmş ne yazıkki

canım ne zamandır bekliyorsun
kaç gün geciktin?
diğer kızlar yok ama ben sorayım kür uyguladın mı?

şeker kusura bakma şimdi gördüm mesajını malum heyecandna pek göremiom etrafımı:) benim 5 gün geçikti dün yaptım eczaden aldım testi ve çift çizgi çıktı.kızlar size tavsiyem benim geçen ay yaptım hataya düşmeyin ben geçen ay hemen kan testi yaptım tabi negatfti.size tavsiyem ilk eczaneden alınan testten yapın çift çizgi ise kan testi çnk insna çok yıkılıyor. ben 28 haziranda evlendim ama hiç korunmadık.herangi bir kür kullanmadım tek tavsiyem nedir biliyormusunuz? stres yapmamanız.:umursamaz: bu arada benim daha kesinleşmedi ama işte moda girdim bile:kedi:

kızlar sağolun hepinizden allah razı olsun.inşalah bişey çıkmayacak

bu arada biraz önce kırmızılar teşrif etti. gayecim benide çıkar cnm listeden

ayselim 26 oak şekerim..

girdik 17.aya hadi bakalım hayırlısısenağlama

stres yapmamanız mı? :roflol:

mafoldumben 5ayda stres yapmamışsındır tabi...allahtan erken görmüşsüm 2 çizgiyi 6 ayı gecseydin o zaman böyle bir cümle kuararmıydın acaba:umursamaz:

Bizde 6. ayımıza girdik inşallah Ocak ayında bende böyle heyecanlar yaşarım ve eşime tam 6. ay hediyesi bebiş haberi veririm.:Saruboceq:

hosgeldın gayee..
kızlardan heber beklıoz bakalım heycanla 3 kısı oldular

bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
tomtomm------------- 26,27 aralık
bebişkom------------ 28 aralık (kırmızıları gördü)
maviyeşil1999--------29 aralık (kırmızıları gördü)
bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralık

Bu listeden Uğurlu Test Günü Perşembe'ye katılmak isteyenler lütfen belirtsinler listemizi yapalım.

Uğurlu Test Günü Perşembe Listesi

1- Lapaci Beklemedeyiz
2- Aysellim
3- Şekerkız67 Beklemedeyiz
4- Samsak (Kırmızıları gördü)
5- Bafo ( Kırmızıları gördü)
6- Kvrck (Kanda negatif sonuç)
7- Papatipapati Beklemedeyiz

Son düzenleme:

canım ben artık 26 ocak oldum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…