Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sen aylardır bekliyorsun burda senelerdir bekleyenler var inşallah bebegin seninledir bence bi test al korkunun ecele faydası yok dualarımız seninle

bende kvrck a katılıyorum.. kaç kez hamile olduğuma emin olduğum zamanlar oldu.. tüm belirtiler vardı..adet geçmişti.. ama sonuç negatif çıktı... psikoloji çok etkiliyoe bu düzeni.. kesinlikle test yapmak lazım..gerisine çok kulak asmamak lazım... ama elde değil iştee :kedi:

hadı bakalım bugun sekerkız la senın gunun olur ınsallah ..beklemedeyız opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız?
dün diyecektim unuttum bizim topiğin isminden ocak kelimesini kaldırmışlar neden acaba?

ya sanırım dedıgın gıbı bırlestırmye gıdecekler tekrar... cok yogunluk oluyor dıye dusunmus olabılırler...

dedıgın gıbı cok kafana takıyorsan kı bu ay ınandıysan hamıle olacagına adetın o yuzden gecıkmıs olabılır ama hamıle de olabılrısın ... kvrck demıs en ıyısı tets yap rahatla

inşallah çok güzel bir hediye olur...

bende aralık ayı gebelerinden oldum 5 haftalık hamileyim önce prolaktin seviyesindeydim şimdi gebelikte allaha çok şükür dualarımı gerii çevirmedi HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR
hayırlı sağlıklı bir bebiş gelsin inşallah.. tebrikler...

günaydın kızlar nasılsınız?
dün diyecektim unuttum bizim topiğin isminden ocak kelimesini kaldırmışlar neden acaba?
herkes ocakta hamile olacak ya ondan opuyorumnanaktan

canım benim ağrılarım yokru ,sancı ve batma vardı ancak değişik tek şey ,yumurtlama dönemi gibi akıntı vardı... inşallah sevindirirsin bizi. ama niye korkuyosun git bi test yap hemen günün geçtiyse madem.. başka birşey varsada hemen kontrolunu olursun gecikmeden..

haklısınız kızlar çok sğln cvb verdiğiniz için. en kısa sürede bi tes alayım bari. en azından negatifse bile adetimi bekler otururum çünkü ilaç dahi içemiyorum acaba mı diye .. teşk edrm tekrar ben test yaptığımda sonucu mutlaka bildiricem

Yöneticiler ne yapar bilemiyorum kızlar tekrar birleştirme olursa hiç hoş olmaz
kızlar bugün belki de 2 hamiş haberi alırız inş. Yaaa

Benim de kasıklarımda sancı var galiba kırmızılar gelecek adet öncesi psikolojideyim bugün ama inş. Gelmez kırmızılar hamiş olayım

Merhaba arkadaşlar, uzun süreden beri bu siteyi takip ettiğim halde üye olmak bugüne kısmet oldu. Bende bebek sahibi olmak istiyorum ama pkoluyum, işlerimden dolayı henüz tedaviye de başlamadım, 3 aydır da korunmuyoruz, geçen ay soğan kürü denedim, bu ayda incir kürü denedim hatta ovulasyon testi pozitif sonuç bile verdi, bu ay aslında umutluydum, ovulasyon gününün ertesi günü göğüslerim müthiş derecede ağrımaya başladı (hiç alışık olmadığım bi durum) bugün ise biraz hafifledi,ama dünden beri de karnımda sanki adet sancısı gibi çok çok hafif bi ağrı var. Böyle belirtiler yaşayıp ta hiç hamile olan oldu mu merak ediyorum... :sm_confused:

çok sağolun kızlar... iyi dilekleriniz için... inşallah güzel haberler çıkar bugün =) şekerkız67 ben ve tüm bekleyenlerin dualarını kabul etsin rabbim

canım inşallah hamilesindir yalnız biz aylardır belirtilere takılmamayı öğrendik herşeyi yaşayabilir veya hiç birşey yaşamayabilirsin hamilelikte hepsi oluyomuş gördüğümüz kadarıyla kendinde olan her değişimi ona yorunca ve kırmızıları görünce daha büyük hayal kırıklığı oluyo o yüzden biz burda adet günümüze kadar daha güzel vakit geçirmek için burdayız sende hoşgeldin aramıza hep beraber hemile olduğumuz günleride görcez inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Benim de kasıklarımda sancı var galiba kırmızılar gelecek adet öncesi psikolojideyim bugün ama inş. Gelmez kırmızılar hamiş olayım

ayselicm ne zamandı senın gun yarın mı

benım yarın ama hıc bısey yok ara sıra agrı var o kadar

sekerkız ve lapacı dualarımsızınle.

benimde annemin rahminden parca aldılar.Bugun 2 de sonucu belli olacak inanın o kadar strestliiym ki regl falan dülünemiyoeum bile ... dua edin ne olur kötü bişey çıkmasın:gitme:

hoşgeldin aramıza o zaman... bunlar güzel belirtiler habdi bakalım.. regl tarihin ne zaman peki ne kadar zaman kaldı

hoşgeldin aramıza o zaman... bunlar güzel belirtiler habdi bakalım.. regl tarihin ne zaman peki ne kadar zaman kaldı

Hoşbulduk a.s regl tarihim 14 Aralık, ovulasyon testi de 23 Aralık Günü pozitif sonuç verdi, beklenen adet tarihim ise 8-10 Ocak, yani bi 10 günüm falan var ama benim kafamı karıştıran olay 26 Aralıkta inanılmaz derecede gögüs ağrımın oluşu, daha bugün biraz hafifledi, hayırlısı inşallah...
Umarım hep beraber hamiş haberleri alırız, Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
:Saruboceq:

çok sağolun kızlar... iyi dilekleriniz için... inşallah güzel haberler çıkar bugün =) şekerkız67 ben ve tüm bekleyenlerin dualarını kabul etsin rabbim

amin cnm benım gusel sonuc alıcaz ıkımızde bugun beraber cekıcez haalayımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…