Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşbulduk kuşum ya cok istiyorum girmek ama olmuyo =(( ne zaman igne olucaksın bakim. Gaye face kullanıyomusun özelde atarmısın mailini

Özelden yazdım canım... Valla klomenin 3. günü bugün. doktor 4 Ocak saat 11 e randevu verdi.bakalım gidicez görücez durumlar nedir diye.

bende kendıme sandvıc yaptım geldım ..yemegımı de koydum kolaya kactım aksamdan pılavım var yanına bezelyelı patates yap dedı esım olur dedım hemne...
guvecte yapıom patates yemegını hep daha lezzetlı gelıyor bana ...

papatipapati hayırlısı olsun diyorum hakkında..
şekerkız ne yaptı acaba? saat 2 oldu... aldımıki sonucunu?
inşallah güzel haberler çıkar bugün bir sürü.. rabbim dualarımızı kabul etsin... bugün üzülmek istemiyorum evllik yıldönümümüz... :Saruboceq:

YOK CNM KIRILMAK NE DEMEK....SADECE BENIMGIBI AYLARI SENELERI ARDINDA BIRAKANLAR ICIN UYGULAMASI ZOR BIR DURUM. BIZIM TOPIKDE YENI OLDUGUNDAN KIRILMADIM MERAK ETME CANIM

SENDE ENDISELENME..TESTIN POZITIF CIKICAK ALLAHIN IZNIYLE SAĞLIKLI BIR GEBELIK VE DOGUM GECIRMENI DILERIM.

TEST POZITIF CIKINCA BIZI BIRAKIP GITMEEEE:enbuyukkk:

ayy yemin ederim bende şimdi acaba bezelye yemeği mi yapsam demiştim içimden kaydirigubbakcemile3 sanırım bende bezelye yapacağım.

KIZLAR BU ARADA ANNEMIN SONUCU TEMIZ CIKMIS INANIN GEBELIKTESTI POZITIF CIKSA BU KADAR SEVIBIRDIM:teytey: :teytey::teytey:

CANIM INSALLAH SENDE BUGUN MUJDEYI VERECEKSIN KOCANA :Saruboceq:

kızlar sonuçlarımız aldım.doktor tam sınırda demış persembe bıdaha gelsın demış.degerım 5.59 sızce varmıdırkızlar hep baktırdıgımda 0.100 cıkardı

kızlar sonuçlarımız aldım.doktor tam sınırda demış persembe bıdaha gelsın demış.degerım 5.59 sızce varmıdırkızlar hep baktırdıgımda 0.100 cıkardı

yaheyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sekerim tamamdır ....gittikçe artar inşallah hadiinşallah cnım

bu arada allah razı olsun vallahi içim çok rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…