hoşbulduk kuşum ya cok istiyorum girmek ama olmuyo =(( ne zaman igne olucaksın bakim. Gaye face kullanıyomusun özelde atarmısın mailini
Özelden yazdım canım... Valla klomenin 3. günü bugün. doktor 4 Ocak saat 11 e randevu verdi.bakalım gidicez görücez durumlar nedir diye.
ama neden öle dedin bana ben geçebn ay tam hamile gibiydim stresten psikolojik öle sanmışım.test yaptım negatif çıktı ama gidip kan testi yaptım üstüne bi daha.ben sadece tavsiye amaçlı söyledim.kırmak istemedimŞeniz
bende kendıme sandvıc yaptım geldım ..yemegımı de koydum kolaya kactım aksamdan pılavım var yanına bezelyelı patates yap dedı esım olur dedım hemne...
guvecte yapıom patates yemegını hep daha lezzetlı gelıyor bana ...
uff kızlar yaaa akşama yapacak yemek bulamıyoruuummm :bbo:
bafo sen nezamandır bekliyorsun şeker
SEN MI???
HAYATTA INANMAM.. DONATIRSIN 2 DAKIKADA SEN YAW:teytey:
papatipapati hayırlısı olsun diyorum hakkında..
şekerkız ne yaptı acaba? saat 2 oldu... aldımıki sonucunu?
inşallah güzel haberler çıkar bugün bir sürü.. rabbim dualarımızı kabul etsin... bugün üzülmek istemiyorum evllik yıldönümümüz... :Saruboceq:
KIZLAR BU ARADA ANNEMIN SONUCU TEMIZ CIKMIS INANIN GEBELIKTESTI POZITIF CIKSA BU KADAR SEVIBIRDIM:teytey: :teytey::teytey:
KIZLAR BU ARADA ANNEMIN SONUCU TEMIZ CIKMIS INANIN GEBELIKTESTI POZITIF CIKSA BU KADAR SEVIBIRDIM:teytey: :teytey::teytey:
kızlar sonuçlarımız aldım.doktor tam sınırda demış persembe bıdaha gelsın demış.degerım 5.59 sızce varmıdırkızlar hep baktırdıgımda 0.100 cıkardı
gözün aydın canım hadi annen çekelim bugün halayı :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yaheyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sekerim tamamdır ....gittikçe artar inşallah hadiinşallah cnım
bu arada allah razı olsun vallahi içim çok rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?