Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar sonuçlarımız aldım.doktor tam sınırda demış persembe bıdaha gelsın demış.degerım 5.59 sızce varmıdırkızlar hep baktırdıgımda 0.100 cıkardı

Canııımmm hamilesin işteee!!! Çok şükür yaaa:Saruboceq:

Bügün halayımı çekiyorum senin için!!! Bence daha yeni bir hamişlik bu...Sanırım geç döllenme oldu ve değerin yükselecek inşallah...

:teytey::teytey::teytey::teytey:

17AY OLDU :gitme:

1 EVLİLİK YILDONUMU
3 DOĞUM GUNU
1 SEVGILILER GUNU
2 YILBASI
1 ANNELER GUNU GECIRDIMmafoldumben

BIDE SALAK GIBI 1 SENE NEDEN KORUNDUYSAK

ahh bilsek bebek için bu kadar uğraşacağımızı hiç korunmazdık.. birden bi bakardık aaa bebekk..sürpriizz.... ne iyi olurdu.. ama maalesef herşey istediğimiz gibi olmuyor. Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder ve hepimize anne baba olma mutluluğunu yaşatır.. umutsuz yaşanmaz... bekleyip umut edeceğiz.. yapacak birşey yok

amin cnm benım amin rabbım hevesımızı aldırsın tum ıteyenlere nasıp etsın ınsallah

Tam 31 aralıkta tekrar gidip Yeni yıl hediyenin müjdesini kesinleştireceksin canım... Yaaa çok duygulandım... Tutmasam kendimi ağlayacağım... Çok güzel bir haber bu

17AY OLDU :gitme:

1 EVLİLİK YILDONUMU
3 DOĞUM GUNU
1 SEVGILILER GUNU
2 YILBASI
1 ANNELER GUNU GECIRDIMmafoldumben

BIDE SALAK GIBI 1 SENE NEDEN KORUNDUYSAK

KIZLAR BU ARADA ANNEMIN SONUCU TEMIZ CIKMIS INANIN GEBELIKTESTI POZITIF CIKSA BU KADAR SEVIBIRDIM:teytey: :teytey::teytey:

hayırlı olsun Allah seni guldurdu bak uzulme usttekı yazdıkların ıcınde ...zamanı gelınce hersey ıstedıgımız gıbı ve hayırlısı ıle olur ınsallah

kızlar sonuçlarımız aldım.doktor tam sınırda demış persembe bıdaha gelsın demış.degerım 5.59 sızce varmıdırkızlar hep baktırdıgımda 0.100 cıkardı

ya 5 ın ustun de olması gerekıyo ıste cıkmıs 5 ın ustune sanırım erken yaptın ya testıo yuzden dusuk cıkmıstır yukselır ınsallah hadı hayırlı olsun dıyelımmı sımdıden ne yapalım...
bak dr pers gel demıs demekkı ugurlu pers lıstesınde olman gerekıyordu :lepi:

bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
tomtomm------------- 26,27 aralık
bebişkom------------ 28 aralık (kırmızıları gördü)
maviyeşil1999--------29 aralık (kırmızıları gördü)
bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralık

Bu listeden Uğurlu Test Günü Perşembe'ye katılmak isteyenler lütfen belirtsinler listemizi yapalım.

Uğurlu Test Günü Perşembe Listesi

1- Lapaci Beklemedeyiz
2- Aysellim
3- Şekerkız67 Sonuç 5,59 HAMİLEEEEE !!!!
4- Samsak (Kırmızıları gördü)
5- Bafo ( Kırmızıları gördü)
6- Kvrck (Kanda negatif sonuç)
7- Papatipapati Beklemedeyiz

Tam 31 aralıkta tekrar gidip Yeni yıl hediyenin müjdesini kesinleştireceksin canım... Yaaa çok duygulandım... Tutmasam kendimi ağlayacağım... Çok güzel bir haber bu

cnm benım bende aynıyımaama tam sevınemıyorumda ama hamıleyım galıba ben yazemuszemus yaınanamıyorum saka gıbı glıyo degerı gorunce sapııttım zaten cnm ya rabbımtum ısteyenlere nasıp etsın

efet cnm haklısın demkkı ogun yapmam gerekıomuştu:)

normalde adet tarıhın neydı pekı...
bı de hemen baslayalım sorulara varmıydı sende belırtı vs ...yada ozel bısey yaptınmı bu ay :uhm:

cnm normal sartlarda adetten bır gece oncekahverengı akıntılar baslardı sabahsı olurdum 29 sabahı.amaolmadım işte gıttım doktora bıde su son gunlerde akıntım cok oldu usuttum dıye dusunuyordum ozel bı kur falanda yapmadım rabbım hayırlısını versın hala soktayım

bıde ovulasyon testı kulladık cıft gordugumuz zaman ılışkıye gırdık baskada bışıy yapmadık

Kızlaaarrr facebook'u olanlar bana özelden msj atın ekleyin beni... Olmayanlar da azıcık zaman harcayıp face'e üye olun ve beni ekleyin. KK KARDEŞLıĞı diye bir grup kuracağım oraya üye olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…