kızlar sonuçlarımız aldım.doktor tam sınırda demış persembe bıdaha gelsın demış.degerım 5.59 sızce varmıdırkızlar hep baktırdıgımda 0.100 cıkardı
anaaaaaaaaa kız sevindim kız benimde 0.100 çıkmıştı hemde 5 in üstünde inşallah bi aksilik çıkmaz canım ya
17AY OLDU :gitme:
1 EVLİLİK YILDONUMU
3 DOĞUM GUNU
1 SEVGILILER GUNU
2 YILBASI
1 ANNELER GUNU GECIRDIMmafoldumben
BIDE SALAK GIBI 1 SENE NEDEN KORUNDUYSAK
Canııımmm hamilesin işteee!!! Çok şükür yaaa:Saruboceq:
Bügün halayımı çekiyorum senin için!!! Bence daha yeni bir hamişlik bu...Sanırım geç döllenme oldu ve değerin yükselecek inşallah...
:teytey::teytey::teytey::teytey:
KIZLAR BU ARADA ANNEMIN SONUCU TEMIZ CIKMIS INANIN GEBELIKTESTI POZITIF CIKSA BU KADAR SEVIBIRDIM:teytey: :teytey::teytey:
17AY OLDU :gitme:
1 EVLİLİK YILDONUMU
3 DOĞUM GUNU
1 SEVGILILER GUNU
2 YILBASI
1 ANNELER GUNU GECIRDIMmafoldumben
BIDE SALAK GIBI 1 SENE NEDEN KORUNDUYSAK
KIZLAR BU ARADA ANNEMIN SONUCU TEMIZ CIKMIS INANIN GEBELIKTESTI POZITIF CIKSA BU KADAR SEVIBIRDIM:teytey: :teytey::teytey:
kızlar sonuçlarımız aldım.doktor tam sınırda demış persembe bıdaha gelsın demış.degerım 5.59 sızce varmıdırkızlar hep baktırdıgımda 0.100 cıkardı
amin cnm ınsallah ya doktor cok erken gelmış test ıcın demış
Tam 31 aralıkta tekrar gidip Yeni yıl hediyenin müjdesini kesinleştireceksin canım... Yaaa çok duygulandım... Tutmasam kendimi ağlayacağım... Çok güzel bir haber bu
hayırlı olsun Allah seni guldurdu bak uzulme usttekı yazdıkların ıcınde ...zamanı gelınce hersey ıstedıgımız gıbı ve hayırlısı ıle olur ınsallah
ya 5 ın ustun de olması gerekıyo ıste cıkmıs 5 ın ustune sanırım erken yaptın ya testıo yuzden dusuk cıkmıstır yukselır ınsallah hadı hayırlı olsun dıyelımmı sımdıden ne yapalım...
bak dr pers gel demıs demekkı ugurlu pers lıstesınde olman gerekıyordu :lepi:
hayırlısı olsun sekerkız opuyorumnanaktan
inşallah değerin çok güzel şekilde yükselir.... :ecrin_bebek:
bende halayımı çekeyim o halde senin için :teytey:
allah tamamına erdirsin...
amin cnm rabbım herkese nasıp etsın
normalde adet tarıhın neydı pekı...
bı de hemen baslayalım sorulara varmıydı sende belırtı vs ...yada ozel bısey yaptınmı bu ay :uhm:
çok az kaldı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?