kızlarrrrrrrrrr hamileyim 3 olmadan aradı görümcem dayanamadık.1 aylık hamişim kızlarrrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaa
kızlarrrrrrrrrr hamileyim 3 olmadan aradı görümcem dayanamadık.1 aylık hamişim kızlarrrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaa
bir şey sorucam şekerkız67 de mi çift çizgiyi gördü?
bir şey sorucam şekerkız67 de mi çift çizgiyi gördü?
onun testı bozuk cıktı dayanamadı kan testıne gıttı sabah sonuc 5.59 falan cıktı sannrım ..hamıle yanı ınsallah doktor erken olmus pers tekrr gel bakalım demıs ınsallha yukselır dıye dusunuyoruz
kan testi yaptırdı ve 5,5 u gördü =)) :ecrin_bebek:
adetime 3 gün var dün akşam test yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptırmadan adet günüme kadar beklesemmi muallaktayım bu kadar erken çubuk testte görünür mü..
doktorlar adet gününüz geçmeden yaptırmayın kan testini biçok kadın hamileliği adetle birlikte yok oluyo diyor, benim sol kasıkta akşamdan beri batma var acaba kafama taktığım için mi oluyo diyorum bide adet öncesi sancım 1 haftadır sürekli devam ediyo çok kararsızım..
ayy 3 kişiden 2si hamile.. bi ben kaldım yaaa zemuszemus
2 saat kaldı bana daaaaa
adetime 3 gün var dün akşam test yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptırmadan adet günüme kadar beklesemmi muallaktayım bu kadar erken çubuk testte görünür mü..
doktorlar adet gününüz geçmeden yaptırmayın kan testini biçok kadın hamileliği adetle birlikte yok oluyo diyor, benim sol kasıkta akşamdan beri batma var acaba kafama taktığım için mi oluyo diyorum bide adet öncesi sancım 1 haftadır sürekli devam ediyo çok kararsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?