Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlarrrrrrrrrr hamileyim 3 olmadan aradı görümcem dayanamadık.1 aylık hamişim kızlarrrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaa

gaye sımdı uye oldum grubumuz hayılrı olsun ...bence tum ıcerıgı herkese acık yapmasak sadece yıne gruba uye olanlar gorebılsın zaten facebook u olan herkes uye olur aramıza katılır ...
ben oyle dusundum ama sen ne dersın

kızlarrrrrrrrrr hamileyim 3 olmadan aradı görümcem dayanamadık.1 aylık hamişim kızlarrrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaa

cnm benımmmmmmm rabbım saglıcakla kucaguına almayı nasıp etsın inşallah cıfte mutluluk yasıyorum

bir şey sorucam şekerkız67 de mi çift çizgiyi gördü?

onun testı bozuk cıktı dayanamadı kan testıne gıttı sabah sonuc 5.59 falan cıktı sannrım ..hamıle yanı ınsallah doktor erken olmus pers tekrr gel bakalım demıs ınsallha yukselır dıye dusunuyoruz

valla hepinizden allah razı olsun .bekleyen herkese rabbim nasip etsin.çok mutluyum çok anlatamam ya.içim sığmıyor içimeee hepinize sarılıyorum hepinize

adetime 3 gün var dün akşam test yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptırmadan adet günüme kadar beklesemmi muallaktayım bu kadar erken çubuk testte görünür mü..

doktorlar adet gününüz geçmeden yaptırmayın kan testini biçok kadın hamileliği adetle birlikte yok oluyo diyor, benim sol kasıkta akşamdan beri batma var acaba kafama taktığım için mi oluyo diyorum bide adet öncesi sancım 1 haftadır sürekli devam ediyo çok kararsızım..

onun testı bozuk cıktı dayanamadı kan testıne gıttı sabah sonuc 5.59 falan cıktı sannrım ..hamıle yanı ınsallah doktor erken olmus pers tekrr gel bakalım demıs ınsallha yukselır dıye dusunuyoruz

ayyy çok sevindim.bu aralar böyle güzel haberlere çok ihtiyacım var.yaşasın hamilelerimiz çoğalıyor :sm_cool:

Günün 2. süper haberii!!! canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın... Ama bu topicten kopmak yooookkk... Face 'e de bekliyoruz

tatlım bence hamilesin.Tebrik ederim.ay ne güzel ya bi girdim peşpeşe müthiş haberler aldım.kanda idrardan daha çabuk çıkıyor.yani idrarında çıktıysa kanda kesin belli olur.hiç bekleme hemen kan testi yaptır.

3 gun kala cubukta cıktıysa kandada cıkar kesın belkı senın hormonlar hızlı yukselıse gecıyodur ...belkı de ıkız fallan gelecektır... dayanabılırım dersen bekle 3 gun ama cubugu gorunce ben olsan kan testıne gıderdım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…