Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

eşim çok istiyor 8 aydır olmuyodu ben hap kullandım 6 ay kadar bırakıncada olmadı şimdi kan testi yaptırır hamile çıkarsam sonrada adet olursam diye korkuyorum eşimi boşa umutlandırmayayım diyorum ama dünden beri saat geçmiyo 31 inde olması lazım ondan sonrada tatil giriyo 1 hafta beklemem lazım napsam ki ya..

bu arada teşekkür ederim çok mutlu ettin beni allah her isteyene versin..

bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
tomtomm------------- 26,27 aralık
bebişkom------------ 28 aralık (kırmızıları gördü)
maviyeşil1999--------29 aralık (kırmızıları gördü)
bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralık

Bu listeden Uğurlu Test Günü Perşembe'ye katılmak isteyenler lütfen belirtsinler listemizi yapalım.

Uğurlu Test Günü Perşembe Listesi

1- Lapaci Beklemedeyiz
2- Aysellim
3- Şekerkız67 Sonuç 5,59 HAMİLEEEEE !!!!
4- Samsak (Kırmızıları gördü)
5- Bafo ( Kırmızıları gördü)
6- Kvrck (Kanda negatif sonuç)
7- Papatipapati 1 aylık HAMİLEEEEEE !!!!

EZEL59 çift çizgi gördü HAMİLEEEEE !!!!

testte en erken sonuç garantili yazıyodu %99 un üzerinde doğru sonuç falan ondan mı çıktı acaba..

eşine söylemeden usulca test yaptır.sonra da yılbaşı hediyesi yap bu güzel haberi :1hug: canım benim büyük ihtimal hamilesin.çünkü benim bildiğim kanda çıkıp idrarda çıkmazsa hamilelik sağlıksız olduğu için sonlanabiliyor.ama idrarda + çıktıysa bu %90 hamilesin demek.

aman da aman Allah nazarlardan saklasın kalanların da göbüşlerine bebişlerini koysun inş.:Saruboceq:

sebin lorke nedersiniz haftaya perşembe yılın ilk prşembecileri bizlerde böyle olurmuyuz inşallah alahımmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:

hamiş olan arkadaşlarımız anlatın bakim biraz belirtileriniz filan neydi ilaç kullanıyomuydunuz doğal yollamı oldu kür filan yaptınız mı ay anlatın biraz ya çok heycanlandım

sebin lorke nedersiniz haftaya perşembe yılın ilk prşembecileri bizlerde böyle olurmuyuz inşallah alahımmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:

Neden olmasın? Allah büyük.gerçi benim pek ümidim yok.çalışma günlerimde eşimle tartışmıştık.grevdeydim.sonra da annemin hastalığı falan girdi.Ama belki grevden önceki çalışmalarda bir şey olmuştur diye yine de belki 1 ihtimal diyorum

bu arada ben üşüttüm ya da kırmızılar gelebilir kasıklarımda ağrı var 3 gündür.hayırlısı olsun

kızlar valla siz böyle dedikçe daha çok umutlanıyorum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim allah isteyen herkeze versin ben kan testini yaptırıp yaptırmamakta daha önce söylediğim nedenle kararsızım bi bakiim yarına kadar fikrim değişmezse yılbaşından sonra dayanamazsam yarın yaptırırım, tekrar teşekkürler..

hastane çok uzak mı?bir de ikinci çizgi silik bile çıksa hamile olduğunu gösterir.+ sonuçlarda yanılma olmaz.ancak erken yaptığın için negatif çıkarak yanlış sonuç verebilir.sen bilirsin bekle istersen ama bir an önce dr.a gitmen de de fayda var diye düşünüyorum.Yılbaşında bizim için de dua et e mi?2009'un son hamilelerinden oldun sen de yerimseniben

aaaa delikafadulden hadi inş.Rabbim ne verirse hayırlısını versin.Sizin için hayırlı ise olmuş olsun.:Saruboceq: olmadıysa da dünyanın sonu değil di mi tatlım?:1hug:

amiinnn :Saruboceq: cümlemizee....
dünyanın sonu değil tabi de oher ay aynı hüsranı yaşamanın zorluğunu hepimiz az çok biliyoruz... inşallah bu sefer yaşamam aynı şeyi :Saruboceq:
bu güzel günüm (bugün evlilik yıldönümümüz) şenlik havasında geçer güzel haberle.. olumsuz yanıt alırsam o zaman çok kötü olacak işte :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…