ayy 3 kişiden 2si hamile.. bi ben kaldım yaaa zemuszemus
2 saat kaldı bana daaaaa
Günün 2. süper haberii!!! canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın... Ama bu topicten kopmak yooookkk... Face 'e de bekliyoruz
tatlım bence hamilesin.Tebrik ederim.ay ne güzel ya bi girdim peşpeşe müthiş haberler aldım.kanda idrardan daha çabuk çıkıyor.yani idrarında çıktıysa kanda kesin belli olur.hiç bekleme hemen kan testi yaptır.
3 gun kala cubukta cıktıysa kandada cıkar kesın belkı senın hormonlar hızlı yukselıse gecıyodur ...belkı de ıkız fallan gelecektır... dayanabılırım dersen bekle 3 gun ama cubugu gorunce ben olsan kan testıne gıderdım hemen
eşim çok istiyor 8 aydır olmuyodu ben hap kullandım 6 ay kadar bırakıncada olmadı şimdi kan testi yaptırır hamile çıkarsam sonrada adet olursam diye korkuyorum eşimi boşa umutlandırmayayım diyorum ama dünden beri saat geçmiyo 31 inde olması lazım ondan sonrada tatil giriyo 1 hafta beklemem lazım napsam ki ya..
bu arada teşekkür ederim çok mutlu ettin beni allah her isteyene versin..
testte en erken sonuç garantili yazıyodu %99 un üzerinde doğru sonuç falan ondan mı çıktı acaba..
bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
tomtomm------------- 26,27 aralık
bebişkom------------ 28 aralık (kırmızıları gördü)
maviyeşil1999--------29 aralık (kırmızıları gördü)
bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralık
Bu listeden Uğurlu Test Günü Perşembe'ye katılmak isteyenler lütfen belirtsinler listemizi yapalım.
Uğurlu Test Günü Perşembe Listesi
1- Lapaci Beklemedeyiz
2- Aysellim
3- Şekerkız67 Sonuç 5,59 HAMİLEEEEE !!!!
4- Samsak (Kırmızıları gördü)
5- Bafo ( Kırmızıları gördü)
6- Kvrck (Kanda negatif sonuç)
7- Papatipapati 1 aylık HAMİLEEEEEE !!!!
EZEL59 çift çizgi gördü HAMİLEEEEE !!!!
bir tek sen yoksun tatlım biz de beklemede olanlardanız.telaş etme.2 saat derken? kan testi mi yaptırdın neye 2 saat var?
sebin lorke nedersiniz haftaya perşembe yılın ilk prşembecileri bizlerde böyle olurmuyuz inşallah alahımmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:
kan testi yaptırdım 5 de çıkıcak sonucu. 1,5 saat kaldı =)))
sebin lorke nedersiniz haftaya perşembe yılın ilk prşembecileri bizlerde böyle olurmuyuz inşallah alahımmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar valla siz böyle dedikçe daha çok umutlanıyorum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim allah isteyen herkeze versin ben kan testini yaptırıp yaptırmamakta daha önce söylediğim nedenle kararsızım bi bakiim yarına kadar fikrim değişmezse yılbaşından sonra dayanamazsam yarın yaptırırım, tekrar teşekkürler..
aaaa delikafadulden hadi inş.Rabbim ne verirse hayırlısını versin.Sizin için hayırlı ise olmuş olsun.:Saruboceq: olmadıysa da dünyanın sonu değil di mi tatlım?:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?