Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben güvenemeyip bugün başka marka test yaptım yine çift çizgi ama yarın sabahta dr a gidiyorum inş. orda da pozitif çıkar ya ben bile inanamıyorum hala allah herkeze versin inşallah..

he bide kesinleşmeden eşimede sölemicem sonradan üzülsün istemiyorum..

Ne kadar sevındım hamıs haberlerıne anlatamam
allah hepımıze mutluluklar tattırsın
TEBRIKLER ARKADASLAR
Allah kucagınıza almayıda nasıp etsın

kızlar ya rüyamda adet oldum ben komşumda beni rüyasında görmüş 2 aylık hamileymişim ve bebeğim karnımda ölüyo beraber hıçkırıklarla ağlamışız rüyadan anlayan varmı?:uhm:

malesef şekercim.pek anlamam ama hadi yorumlıyayım sana yerimseniben rüyada hamilelik sıkıntı derler.bebk öldüğüne göre sıkıntı nı atıyorsun.ağlamak gülmeye işarettir.kan görmek rüyayı bozar.hepsini toplayınca inş. en kısa zamanda hamilesin kaydirigubbakcemile3 nasıl yorum ama?yerimseniben

kesin pozitif kızım senin :dance: bence de hemen söyleme.hadi dr.dan gelince haber verirsin.

EZEL59 hamileliğin dr. tarafından da tasdik edilince bizi bırakmak yok hee.bu arada hamileler dr. kontrolüne giderken ayakkabılanrının altına hamile olmayanların ismini yazıyor sen de yaz

EZEL59 hamileliğin dr. tarafından da tasdik edilince bizi bırakmak yok hee.bu arada hamileler dr. kontrolüne giderken ayakkabılanrının altına hamile olmayanların ismini yazıyor sen de yaz

yok canım bırakmam hergün illa bakıyorum burayada yazmıyodum bugün dayanamadım kendimi kemirmekten yarın onaylansın o zamanda yazarım..:))

ben kactım sımdı gelır heralde once markete gıdıcez sonra yemek yıcez
hadı hepınıze ıyı aksmlar afıyet olsun
bugun murselle nazan gunumuz gulelım eglenelım sengözlerimebaksanab

bende aralık ayında görmeyi çokistiyordum kırmızı çizgiyi hem kırmızı çizgiyi gördüm hemde kanda pozitif allahım nazarlardan korusun rabbim cümlemize nasip etsin en kısa zmanda ağlamaktan hala kendime geemedim ben o derece

kaydirigubbakcemile5

tebrikler darısı basımıza ne dıyelım

ya allahım biz ne daman gorucez bu cıgılerı yaaaaaaaaaaaaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…