Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lapaci neden böyle yapıyorsun canım yaaaa
üzülme ama yaa hadi birşey yaz bizi de korkutma bak yaaaa

bende sımdı baktım hakkaten super olmus...
yenı dostluklar kuruluyor ne guzel ıste... bızde yapalım topık olarak ne guzel olur

0,1 çıktı.. her zamanki sonucu aldım yine.. uff yaaaa.... keşke test yaptırmasaydım..bu günüm güzel geçseydi... sürpriz olsun istemiştim... adetim gecikince hemen ümitlendim yaaa =(((((

canım lütfen üzülme allahım gönlüne göre versin inşallah. elbet gelecek bebeğin sen bunu düşünme canım yaaaa stres yapma bunun en büyük düşmanı stres biliyorsun..
:1hug:

0,1 çıktı.. her zamanki sonucu aldım yine.. uff yaaaa.... keşke test yaptırmasaydım..bu günüm güzel geçseydi... sürpriz olsun istemiştim... adetim gecikince hemen ümitlendim yaaa =(((((

üzülme canım ya hadi hadi sen en güzel günün için hazırlanmaya başla artık hayırlısı böyeymiş neymiş önümüzdeki maçlara bakıcazmış öptüm kızlar ben kaçtım......

canım lütfen üzülme allahım gönlüne göre versin inşallah. elbet gelecek bebeğin sen bunu düşünme canım yaaaa stres yapma bunun en büyük düşmanı stres biliyorsun..
:1hug:

biliyorum.. bu ay hiç stres yapmamıştım... işlerim o kadar yoğundu ki yumurtlama günlerimi dahi takip edemedim... gün aşırı sürekli ilişki oldu ama yine olmadı... 4 sefer daha olmazsa aşılamaya geçilecek sanırım =(((((
çok sıkıldım bu durumdan mafoldumben

canım allahım gönlüne göre versin inşallahhh üzülmeeee

ya hayırlısı olsun lapacı dedıgın gıbı bu gununu mahvetme bence gıyın suslen esını guzel bı sekılde karsıla ...onumuzdekı aylar ıcın askınız pekıssın opuyorumnanaktan
uzulme oldumu hakkında hayırlısı olsun

çok sağolunnnn.. :bbo:
önümüzdeki ay istanbul dışından kayınvalidemelr gelicekelr ve bizde kalıcaklar epey bi süre.. ocak ayınıda pas geçicez.. bizim iş kaldı şubata..
hayırlısı diyelim..
napalım...
rabbim elbet bize de anne baba mutluluğu yaşatır bir gün.. :Saruboceq:

Canım neden pas geçesiniz ki... adetin 1. gününden sonraki 12 14 16 18 bu 4 günde çaktırmadan çalışın... Kayınvalidenler yanınızda yatmayacaklarya :)
Birazcık sesinize hakim olursunuz kaydirigubbakcemile3

ayy banyoya gircez peşpeşe.. hemde gün aşırı... miasfir varken bile rahat durmuyo bu gelin demesinler :kedi:

aynen gayenın yazdıklarını yazacaktım baktım yazılmısı var kopyaladım delikafadulden
kız bos gecme ...sallama onları calısmalara bak sen onemlı gunler bellı ok

ayyy evet nihayet geçmişi okuyup gelebildim:)
şekerkız67 canımmmmmmmmmm çok sevindimmmm
papatipapati canımmmmmmmmmmm sana da çok sevindim
ezel59 canım sen hemen hastaneye koş kan testi yaptır

cnm persembe gunu ınsallah senın ıcınde sevınıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…