sonuç geldi kızlar....
senağlama
mafoldumben
ayy kızlar forumun ilk sayfasında duyurular kısmı var orada buluşmalar falan var herkes buluşuyor sonra resimleri yüklüyor... Hadi Ankaralı hanımlar buluşalım bizde koyalım resimleri... enson bumuyani 'nin evinde buluşma yapmış birileri (izmirde) resimleri koymuşlar.Çok özendiiiimmm
0,1 çıktı.. her zamanki sonucu aldım yine.. uff yaaaa.... keşke test yaptırmasaydım..bu günüm güzel geçseydi... sürpriz olsun istemiştim... adetim gecikince hemen ümitlendim yaaa =(((((
0,1 çıktı.. her zamanki sonucu aldım yine.. uff yaaaa.... keşke test yaptırmasaydım..bu günüm güzel geçseydi... sürpriz olsun istemiştim... adetim gecikince hemen ümitlendim yaaa =(((((
canım lütfen üzülme allahım gönlüne göre versin inşallah. elbet gelecek bebeğin sen bunu düşünme canım yaaaa stres yapma bunun en büyük düşmanı stres biliyorsun..
:1hug:
biliyorum.. bu ay hiç stres yapmamıştım... işlerim o kadar yoğundu ki yumurtlama günlerimi dahi takip edemedim... gün aşırı sürekli ilişki oldu ama yine olmadı... 4 sefer daha olmazsa aşılamaya geçilecek sanırım =(((((
çok sıkıldım bu durumdan mafoldumben
biliyorum.. bu ay hiç stres yapmamıştım... işlerim o kadar yoğundu ki yumurtlama günlerimi dahi takip edemedim... gün aşırı sürekli ilişki oldu ama yine olmadı... 4 sefer daha olmazsa aşılamaya geçilecek sanırım =(((((
çok sıkıldım bu durumdan mafoldumben
çok sağolunnnn.. :bbo:
önümüzdeki ay istanbul dışından kayınvalidemelr gelicekelr ve bizde kalıcaklar epey bi süre.. ocak ayınıda pas geçicez.. bizim iş kaldı şubata..
hayırlısı diyelim..
napalım...
rabbim elbet bize de anne baba mutluluğu yaşatır bir gün.. :Saruboceq:
Canım neden pas geçesiniz ki... adetin 1. gününden sonraki 12 14 16 18 bu 4 günde çaktırmadan çalışın... Kayınvalidenler yanınızda yatmayacaklarya :)
Birazcık sesinize hakim olursunuz kaydirigubbakcemile3
kan testi yaptırdım 5 de çıkıcak sonucu. 1,5 saat kaldı =)))
çok sağolunnnn.. :bbo:
önümüzdeki ay istanbul dışından kayınvalidemelr gelicekelr ve bizde kalıcaklar epey bi süre.. ocak ayınıda pas geçicez.. bizim iş kaldı şubata..
hayırlısı diyelim..
napalım...
rabbim elbet bize de anne baba mutluluğu yaşatır bir gün.. :Saruboceq:
Canım neden pas geçesiniz ki... adetin 1. gününden sonraki 12 14 16 18 bu 4 günde çaktırmadan çalışın... Kayınvalidenler yanınızda yatmayacaklarya :)
Birazcık sesinize hakim olursunuz kaydirigubbakcemile3
ayy banyoya gircez peşpeşe.. hemde gün aşırı... miasfir varken bile rahat durmuyo bu gelin demesinler :kedi:
artacak cnm gittikçe bak görkaydirigubbakcemile5
ayyy evet nihayet geçmişi okuyup gelebildim:)
şekerkız67 canımmmmmmmmmm çok sevindimmmm
papatipapati canımmmmmmmmmmm sana da çok sevindim
ezel59 canım sen hemen hastaneye koş kan testi yaptır
ayy banyoya gircez peşpeşe.. hemde gün aşırı... miasfir varken bile rahat durmuyo bu gelin demesinler :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?