Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aaaaaa olurmu oyle sey hayatım gunduzlerı kacın otele motele o gunler ne olucek hersey bebış ıçın

aaaaaa olurmu oyle sey hayatım gunduzlerı kacın otele motele o gunler ne olucek hersey bebış ıçın

güzdüz çalışıyoruz.. ikimizde işteyiz...
kayınvalideler bir gelince 15 gün kalıyolar =(( yılbaşından sonra gelicekler...
onlarla oturuyoruz akşam salonda.. sonra biz yatmaya gidiyoruz deyip yatak odasına gidiyoruz.. sonra çıkıp banyo yapınca olay kabak gibi ortaya çıkıyo :kedi:
ama sürekli torun istediklerini söylüyorlar.. oda bi gerçek....

sonuç geldi kızlar....
senağlama
mafoldumben

CANIM HERSEYDE BIR JAYIR VARDIR BAK GUZEL GUNUNU MAHVETME NE OLUR BASBASA HARIKA BIR GECE SIZI BEKLIYOR

BAK BENDE BOYLE COKK GERIDE BIRAKTIM... NE OLUR UZME KENDINI CANIM

AY DEDIGIN NEDIR KI ZIRT DIYE GECIYO kaydirigubbakcemile5:1hug:

selam arkadaslar....benim gecen hafta idrar enfeksiyonum oldu ve doktora gittim bana antibiyotik verdi ama 3 gundur cok halsizim..antibiyotik halsizlik yaparmi bazende sanki biraz atesim cikiyor(

walla banyonu sabaha bırakcaksın şekerim.hem bebek için hem de belki sabah uyuyor olurlar anlamazlar

ya esın aksamdan yıkansın hemen ısı bıtırıp...
sende zaten hemen yıkkanmaman lazım ya sabah yıkanırsın onlardan erken uyanıp olurrr bıteeerr kaydirigubbakcemile3

selam arkadaslar....benim gecen hafta idrar enfeksiyonum oldu ve doktora gittim bana antibiyotik verdi ama 3 gundur cok halsizim..antibiyotik halsizlik yaparmi bazende sanki biraz atesim cikiyor(

gebelik şüphen varsa keşke ilaç kullanmadan önce test yaptırsaydın.ilacın yan etkilerine baksana belki orda yazar.geçmiş olsun

ya sımdı lısteye bakıom da hamılelerden bı prayforyu gelıp gıdıo npsl eso efsanur falan ses cıkmıo ıyılerdır ınsallah...
bıde aysen 34 vardı sık yazan o da gorunmuyo hıc

ya sımdı lısteye bakıom da hamılelerden bı prayforyu gelıp gıdıo npsl eso efsanur falan ses cıkmıo ıyılerdır ınsallah...
bıde aysen 34 vardı sık yazan o da gorunmuyo hıc

:uhm:belki işleri vardır.:uhm:belki mide bulantıları falan çoktur. :çok üzgünüm:belki de bizi unutmuşlardır.

kızlar ya rüyamda adet oldum ben komşumda beni rüyasında görmüş 2 aylık hamileymişim ve bebeğim karnımda ölüyo beraber hıçkırıklarla ağlamışız rüyadan anlayan varmı?:uhm:

kızlar ya rüyamda adet oldum ben komşumda beni rüyasında görmüş 2 aylık hamileymişim ve bebeğim karnımda ölüyo beraber hıçkırıklarla ağlamışız rüyadan anlayan varmı?:uhm:

kangorduysen bozulur derler ...komsununkınıde hayra yorabılırım aglamak ıyı haber alacaksın demek ınsallah saglıklı bı sekılde hamılelık haberını alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…