Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar şuan kimse yok ama yarın yazdığımı gören biri cevap yazar diye umut ediyorum. arkadaşlar ben bu ay 5 gün önce adet oldum (zaman zaman erken adet olurum bu normal) benim sormak istediğim benim adet olduğum anda göğüs şişliğim hemen geçer bu ay ne göğsümün şişi ne de kasık ağrım geçmedi. sizce bi doktora görünmeli miyim? durumu benim gibi olan var mı aranızda arkadaşlr

bence çok dıkkate alam canım olur böle seyelr buay agrın olur bı sonrakı ay agrın olmaz .adetın normal seyrınd eolduysa takma kafana.sen çalışmalara devam et canım öpuyorum

canım cevabın için teşekkürler. şimdiye kaadar hiç böyle olmadıı için biraz endişelendim ama haklısın zaman zaman değişiklik gösteriyor böyle şeyler.

canım cevabın için teşekkürler. şimdiye kaadar hiç böyle olmadıı için biraz endişelendim ama haklısın zaman zaman değişiklik gösteriyor böyle şeyler.

kaçyılık evlıısn ne zamndır bebek düşünüyosunz.yedıkleırndne içtıklerınden herseyden olabilir canım bu değişiklıkler.
herseyı hamilreliğe yada adete yormamak lazım.cunku adet belirtisiyle hamilelik belirtisi bırbırine çok benziyor

canım bu ay 15. ayımız ve 15 aydır istiyoruz ama mucize istiyoruz çünkü eşim azosperm. olma olasılığı çoooooooooook düşük ama inancımı yitirmiyorum o yüzden her ay hamile kalmak isteyenler listesine ekletiyorum kendimi.
heray alıştım artık adete ve 15 aydır sürekli kendimi didikleyip durduğum için en ufak bi farklılığı bile büyütüyorum gözümde. göğüslermi zaten taşımakta zorlanıyorum bir de ağrı olunca iyice zahmetli oluyor. o yüzden adetten sonra geçmeyen göğüs ağrısı dikkatimi çekti. bi sizlere sorayım dedim.
sen de durumlar nedir

eşin nicin tedavı olmuyor.
benim eşimde azoperm teşhisi konmuştu 4 yıl once ameliyatla ilaçlarla simdi müthiş bi sayımız var.

canım tüp bebek denedik bu eylül ayında ama micro teseyle eşimde sperm bulamadılar o yüzden denememiz yaım kadı. 2011 yazına kadar bi daha tedaviye başvurmak istemiyoruz toparlanmak istiyoruz biraz oyüzden şimdilik beklemedeyiz

hımm analdım canım eşine kürelrden yap mutlaka. keci boynuzu nohut kuru,havuç suyu ben tedavı süresince eşime hep yaptım bunlardan rabbımin yardımıyl sonucumz çok güzel oldu.
allah siiznde yardımcınz olsun canım.şimdi çıkmak zorundayım ama bisorun olursa herzman yanındayım

canım teşekkür ediyorum ben bunların yararlı olacağına inanıyorum ama hep başlayıp yarım bırakıyoruz çünkü benm inanmam yetmiyor. kocişimin de inanmaı gerekiyor sırf brn istiyorum diye içiyor be de bi süre sonra takip etmekten sıkılıyorum

samsak canım çokkkk geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifa versinnn dermansız dertler vermesin bizimde yüzümüzü güldürsün evlat hasretiyle yakmasın inşlhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
benim eşimdede hareketlilik%1 çıktı ultrasyonda varikosel rastlanamdı gizli olabilr dediler amlyt dediler
bizde olma taraftarı değiliz başka bi doktora gittik o da arı sütü kullan dedi keöiboynuzu 2 ay sonra tekrar bakalım tetslere dedi
bekliyoruz umutsuz bi o kadarda umutluu

canım bende keçiboynuzu ve arı sütü kullanıyorum ekmezinide yiyio sabah akşam
gün aşırıda havuç suyu yapmaya başladım

şu nohut nasıl oluyo aacaba

inilhh vesile olur bu kürler

inan çok farkediyor bence kullan biz şimdiye kadar bi kaç test yaptırdık bu testlerde hücre bile bulunamıyordu keçiboynuzu kürü uyguladım 2 ay aa bi de ne görelim hücre oluşmuş. yani mutlaka yararı var. bence yap. en azından zararını görmezsin tatlım

bizimki çok inat istemediği bişeyi yaptırmak için kırk takla atıyorum. bi de nohuttan zaten nefret ediyor adama nohut suyu içiriyorum. ama bira da kısmet normalde çok istiyorum bebeği bu işin peşini bırakmamam lazım ama bazen içimden gelmiyor tüm bunlarla uğraşmak

canım eşine tup bebk tedavısnd enerl yaşasdıgın ı mecbvur oldugun içınonca iğne yedıgını onların manevı yukunu anlat ben bunlara katlandıysam sende katlan de.
benım eşim sağolsun bana hatırlatıyordu kecı boynuzu yapmıcaz bugun dıye.çok şükür hepsi geride kaldı bızım için geercı aslında ara ara yapmklazım kecı boynuzu kürünü

canım bende keçiboynuzu ve arı sütü kullanıyorum ekmezinide yiyio sabah akşam
gün aşırıda havuç suyu yapmaya başladım

şu nohut nasıl oluyo aacaba

inilhh vesile olur bu kürler

canım sarçoglununsıtesınde görmüştüm sanırım nohutu. bi avuç nohutu yarım lıtre suya yapmıştım sanırım aynı kecı boynuzu gıbı demlıceksın canım .ama tam hatırlayamıyorum tarıfını

biliyorum o hayal kırıklığına uğramaktan öyle çok korkuyor ki b konuda hiçbirşey yapamıyor. ama ben her adet gördüğümde neler yaşıyorum bi bilse...

aysencim 7 kaşık nohutu 2,5 bardak suya koyuyorsuz kaynadıktan sonra 10 dakika daha kısık ateşte kaynatıyorsun kalan suyu ikiye bölüp yarısını sabah kahvaltıdan yarım saat sonra yarısını öğle yemeğinden yarım saat önce içiriyorsun. hergün taze taze yapman gerekiyor

biliyorum o hayal kırıklığına uğramaktan öyle çok korkuyor ki b konuda hiçbirşey yapamıyor. ama ben her adet gördüğümde neler yaşıyorum bi bilse...

onca iğnene ilaçtan sonra tup bebk işlmindne sonra negatıf sonuç almak emın olkı erkegın yasadıgı herseyden çokçok daha zordur canım benımde 1tane olumsuz aşılamam var.
ayy aklıma geldıkce delircek gibi oluyorum kı bıde tup daha zor bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…