kızlar şuan kimse yok ama yarın yazdığımı gören biri cevap yazar diye umut ediyorum. arkadaşlar ben bu ay 5 gün önce adet oldum (zaman zaman erken adet olurum bu normal) benim sormak istediğim benim adet olduğum anda göğüs şişliğim hemen geçer bu ay ne göğsümün şişi ne de kasık ağrım geçmedi. sizce bi doktora görünmeli miyim? durumu benim gibi olan var mı aranızda arkadaşlr
canım cevabın için teşekkürler. şimdiye kaadar hiç böyle olmadıı için biraz endişelendim ama haklısın zaman zaman değişiklik gösteriyor böyle şeyler.
canım bu ay 15. ayımız ve 15 aydır istiyoruz ama mucize istiyoruz çünkü eşim azosperm. olma olasılığı çoooooooooook düşük ama inancımı yitirmiyorum o yüzden her ay hamile kalmak isteyenler listesine ekletiyorum kendimi.
heray alıştım artık adete ve 15 aydır sürekli kendimi didikleyip durduğum için en ufak bi farklılığı bile büyütüyorum gözümde. göğüslermi zaten taşımakta zorlanıyorum bir de ağrı olunca iyice zahmetli oluyor. o yüzden adetten sonra geçmeyen göğüs ağrısı dikkatimi çekti. bi sizlere sorayım dedim.
sen de durumlar nedir
canım tüp bebek denedik bu eylül ayında ama micro teseyle eşimde sperm bulamadılar o yüzden denememiz yaım kadı. 2011 yazına kadar bi daha tedaviye başvurmak istemiyoruz toparlanmak istiyoruz biraz oyüzden şimdilik beklemedeyiz
canım teşekkür ediyorum ben bunların yararlı olacağına inanıyorum ama hep başlayıp yarım bırakıyoruz çünkü benm inanmam yetmiyor. kocişimin de inanmaı gerekiyor sırf brn istiyorum diye içiyor be de bi süre sonra takip etmekten sıkılıyorum
canım bende keçiboynuzu ve arı sütü kullanıyorum ekmezinide yiyio sabah akşam
gün aşırıda havuç suyu yapmaya başladım
şu nohut nasıl oluyo aacaba
inilhh vesile olur bu kürler
biliyorum o hayal kırıklığına uğramaktan öyle çok korkuyor ki b konuda hiçbirşey yapamıyor. ama ben her adet gördüğümde neler yaşıyorum bi bilse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?