ben 2 senedir kaza olmasın diye sıkı sıkı kontrol ediyordum tarihlerimi.nerden biliyim bu işin zor olduğunu.neyse takvimime baktım geçen sene de kasım ayında 37. gün olmuşum.aralıkda 34 gün olmuşum sonra 27-28de bir olmuşum.ama kasımda 37. gün oldum 19 gün sonra bir daha oldum.dr.a gitmedim.
ben 8 aydır kaç kez gittim doktora.. klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum.. yumurta takibi yapıldı.. artık bıktım gitmekten.. bu ay hsg çektirdim birşey çıkmadı.. bir dahada gitmicem doktora dedim.. ama şimdide adet gecikiyo CADIARZU
çok gecikmezse 40 günü geçmezse mesela gitmicem.. ama geçerse o zaman giderim tekrar napiim artık..
peki sen 37. güne kadar o adet belirtilerini çektinmi hep? 1 haftadır var bende bi 10-15 gün daha çekersem biterim =) şiştim iyice zaten.. rahatsız oluyorum
kızlar öpüyorum hepinizi eger görüşemezsek herkese iyi seneler mutlu umutlu bir yıl olur insallah hepimizi için sevgiler =)) :1hug:
annem bugün kahvaltıda bir şeyler yemiş.çok mutluyum.çocuk gibi yemiyordu.morali de iyiymiş bugün.tansiyonu düşükmüş sadece.mutluyum.yarın akşam da gidicem kısmetse.benim bugün 4. gün kasıklarımda ağrı var.sanki birşeyler gelecek gibi.adını telaffuz etmiyorum ki gelmesinler.
kızlar yine kimse kalmamış
gaye misafirlikte
eda vergi dairsinde
sebin bafo mugi lorke kvrck parla 84 nerelerdesiniz
hayırlısı olsun... inşallah güzel haberleri alırsın.. benim gibi negatif sonuç almazsın. zemuszemus
bugün adetimin 32. günü... kaçıncı gününe kadar beklemeliyim dersiniz? ne zaman doktora gitmeliyim adet olamadım diye... aslında son 1 haftadır adet belirtilerim var.. hala karnım şiş ve belim ağrıyo.. ama bi türlü adet olamadım...
kızlar beni hatırladınız mı bilmem. adetim 2-3 gün geçti ama adet sancım var sizce napmalıyım dedim sizde beni test yapmaya yönlendirdiniz ya ! test yaptım bu gün akşam üstü silik 2.ci çizzgi bilirdi. yarın sabah uyandığımda yapıcam birde emin olmak için. şimdi bu silik çizgi hamile mi demek oluyo ???
yanı nagıhan genelde ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gorenler hamıle cıktı dedıgın gıbı bıde sabah yap bakalım ondan sonra kan testı yaptırırısın ...ınsallah guzel haberler verırsın :Saruboceq:
kızlar beni hatırladınız mı bilmem. adetim 2-3 gün geçti ama adet sancım var sizce napmalıyım dedim sizde beni test yapmaya yönlendirdiniz ya ! test yaptım bu gün akşam üstü silik 2.ci çizzgi bilirdi. yarın sabah uyandığımda yapıcam birde emin olmak için. şimdi bu silik çizgi hamile mi demek oluyo ???
kızlar bılgısını olanlara bır sorum var
ya benım adetım 5 ocak ve sımdıen olan agrılarım var ama kasıklarımda degıl karın cıvarı ...
bunun ıcın sıcak su torbasının ustune oturmsam yada bacaklarımın arasına yada karnıma koysam sızce sakıncası olurmu..
hanı adet olacagımı kesın bılsem hep bole yapar rahatlardım ama ya hamıleysem mesela ...
ne dersınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?