Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben 8 aydır kaç kez gittim doktora.. klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum.. yumurta takibi yapıldı.. artık bıktım gitmekten.. bu ay hsg çektirdim birşey çıkmadı.. bir dahada gitmicem doktora dedim.. ama şimdide adet gecikiyo CADIARZU
çok gecikmezse 40 günü geçmezse mesela gitmicem.. ama geçerse o zaman giderim tekrar napiim artık..
peki sen 37. güne kadar o adet belirtilerini çektinmi hep? 1 haftadır var bende bi 10-15 gün daha çekersem biterim =) şiştim iyice zaten.. rahatsız oluyorum

kızlar öpüyorum hepinizi eger görüşemezsek herkese iyi seneler mutlu umutlu bir yıl olur insallah hepimizi için sevgiler =)) :1hug:

Çekmem mi.karnım şişti de şişti.kasıklarım ağrıdı durdu.nihayetinde geldi ama mahvoldum gelene kadar.insan bir şey mi var diye korkuyor.

kızlar ya bugun sade oglen okudum kactım...
mısafırlerım vardı anca gıttıler geldım ama sımdıde kımse yok sanırım

cok sukur ne guzel haber ınsallah hızlı eskı sıhhatıne kavusur...
kızlar yine kimse kalmamış
gaye misafirlikte
eda vergi dairsinde
sebin bafo mugi lorke kvrck parla 84 nerelerdesiniz

ya ayselım mısaafırım vardı okudum kactım o yuzden :)

kız bekle bakalaım belkı de gec dollenme olmustur ole dıolar ya o yuzden de cıkmamıstır test de belı mı olur kaydirigubbakcemile2

kızlar beni hatırladınız mı bilmem. adetim 2-3 gün geçti ama adet sancım var sizce napmalıyım dedim sizde beni test yapmaya yönlendirdiniz ya ! test yaptım bu gün akşam üstü silik 2.ci çizzgi bilirdi. yarın sabah uyandığımda yapıcam birde emin olmak için. şimdi bu silik çizgi hamile mi demek oluyo ???

yanı nagıhan genelde ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gorenler hamıle cıktı dedıgın gıbı bıde sabah yap bakalım ondan sonra kan testı yaptırırısın ...ınsallah guzel haberler verırsın :Saruboceq:

ALLAH rzı olsun sğl cnm. ama ben hala sevinemedim.. emin olamıyorum anlıcağın. yarın sabah tekrar yapıcam yine silikte olsa o çizgiyi görürsem doktordan randevu alırım hemen. rabbim banada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin

silik çizgi çıktığına göre hamilesin canım hayırlısı olsun kanda baktır bide sonucu bize bildir

kızlar bılgısını olanlara bır sorum var
ya benım adetım 5 ocak ve sımdıen olan agrılarım var ama kasıklarımda degıl karın cıvarı ...
bunun ıcın sıcak su torbasının ustune oturmsam yada bacaklarımın arasına yada karnıma koysam sızce sakıncası olurmu..
hanı adet olacagımı kesın bılsem hep bole yapar rahatlardım ama ya hamıleysem mesela ...
ne dersınız..

canım hamilelere çok sıcak banyo vemediklerini biliyorum ama sıcak bol şekerli su içersen karın arına iyi gelir he bide ayaklarını sıcak tut ayaklarına su torbasını koyabilirsin

ayselim
kırmızı kartı yedim biraz önce sonunda teşrif ettiler sanki çok bekliyomuşuz gibi
umutlar bi sonraki aya kaldı bakalım kısmet
adet dönemlerim bi tuhaflaştı nedenini bende anlamıyorum beklenmeyen adet tarihim 23-27 ocak arası eklersen sevinirim a.s.

tmm mutlaka bildiricem. yarın sabah tekrar uyanır uyanmaz test yapıcam .rabbim hayırlısını versin. ve tekrar silik çizgi çıkarsa hemen doktorumdan randevu alıcam. ve sonuç ne olursa olsun mutlaka bildiricem burada

ya üzülme lütfen. teşk ederim tebrik için ama ben hala şüpeliyim.. ama gerçekten hamileysem bunu rabbimin mucizesi soğan kürüne bağlıyorum. benim 3 aydır sağ tarafta sakıncasız bi kistim vardı ve ben bu ay soğan kürü uyguladım eğer gerçekten bu silik çizgi beni kandırmıyorsa hamileyim ve bunu soğan kürüne borçluyum. önce rabbime tabiki.
kızlar deneyin lütfen hiç bi zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…