bende o günü hatırladıkça çok köyü oluyorum. hastanedeki o halim sonuç negatif çıktığı için yatırdığımız parayı almaya gittim aşılama yapılamadığı için onun ücretini geri vereceklerdi. adama derdimi anlatamadım ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı. hiçbirşey düşünemiyordum çok kötüydü. off offf
canım 10 senedir lupus hastasıyım ve doktorlar her kontrolde durumum sanki çok vahimmmiş gibi davranıyorlar. bi sürü böbrek biyopsisi bilmem ne. senelerdir grip bile olmayacaksın heran bi organını kaybedebilirsin deyip duruyorlar ama şükürler olsun ben hergün biraz daha iyiye gidip doktorları bile şaşırtıyorum.
ohhh ohh maşallah rabbim şifa versin inşlhhh yaaa moralimizi yüksek tutmamız lazım bende hipotiroidim canım stres çok önemli yaaa ama elimizde olmadna yapıyoruz işte
benim reglimde 2 gün gecikti işte artık umudum yok die hevesimde yok normalde 1 gün geçse hemen test yapardım şimdi hiç yapasım yokk
valla ben bu ya çok umutluydum kendimi teste boğdum ama adet oldum hemde 5 gün öncesinde. işin kötü tarafı artık kafayı yiyecektim testlerin fotoğraflarını çekip acaba görmüyormuyum çift çizgi varmı diyeon dakikada bi resme bakıp duruyordum.
canım çlşmysun herhalde
örgü yap büyük stres atıyo insan ben öle yapıyorum teşarj oluyorum resmen kafam boşalıyo
eve böle kendi çapımda bişiler yapıyorum bak yaptıklarımı göre albümde var du seni arkadaş listemekliyom kabul et
canım çalışıyorum ama kaslarım ve eklemlerimde sorun olduğu için butür işler yapınca ellimi kolumu oynatmakta zorlanıyorum. spor yapmak istiyorum ama aynı nedenden dolayı bunu da yapamıyorum kendimi pasta böreğe verdim.
ekle beni kabuledeym seni:))