Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kızlar;
ben geldim nasılsınız var mı bir gelişme?
sabahtan beri giremedim
patron başımda
malum yılsonu hesapalrı muhabbeti
içim içimi yedi bakamadım diye

bende o yüzden sordum bende 40 tl

işte çok değişken fiyatlar.. altı üstü kanda bir hormona bakıyor... bu kadar yüksek olmamalı...
iyice araştırmanı öneririm... gereksiz yere bir sürü para vermeye hiç gerek yok.. üstelik negatif çıkınca sonuç insan daha çok üzülüyor mafoldumben

kaydirigubbakcemile3
zonguldak ve yönetici asistanı tanıdık geliyor ama barays hiç tanıdık gelmiyor kafamçokkarıştı
ee hoşgeldinnn.....

süpersin walla:)))
çok yorgunum durmaksızın çalıştım
resmen
kırmızılar dün bitti 2010 çalışmalarına başladık:)
sen dr gitme konusunda kararsızmışsın geçmişi biraz okudum

ya bende evdeyken sorunum yok sabahlarıuyandığımda herşey normal gelgelelim işe geldiğimde yada misafirliğe gittiğimde şişiyorum çatlıcak gibi oluyorum yaa

misafirlikteyken bendede şişkinlik oluyor malum hamişim diye hiç ayağad kaldırmıyorlar sürekli ye iç şişiyorum ama yürüyüş çok yapıyorum ben

süpersin walla:)))
çok yorgunum durmaksızın çalıştım
resmen
kırmızılar dün bitti 2010 çalışmalarına başladık:)
sen dr gitme konusunda kararsızmışsın geçmişi biraz okudum

evt... adetimin 37. günündeyim.. hala hiçbirşey yok...
ama gitmicem sanırım... biraz araştırdım b-hcg negatifse sonrada pozitif verme ihtimali çok düşükmüş.. zaten içimde hiç umut yok... evde yapılan testlerden aldım..yarın sabah yapıcam... h.sonuna kadar adet olamzsam (42. günüm olur) giderim.. olursam zaten sorun yok kaydirigubbakcemile3
bir an önce olsamda çalışmalara başlasam yaaa :sinifsinif:

canım kan testi yapmadan önce eczanedne alınan testlerden yap emin ol sonuç tamamen doğru oluyor zaten ikinci çizgiyi çok azda görsen kan testi o zaman yaptır çnk direk kan testi yaptırınca ve sonuç olumsuzsa insna yıkılıyor.rabbim gönlüne göre versin inş. 2010 sizlerden de güzel haberler gelcek şekerler

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

bak ona göre kocan hakkında konuşma:))))
nasılsın canım?

iyiyim canım sağol sen nasılsın?Günlerimi sayıyorum ben de paranoyak olcam yakında :)) perşembe yada cuma sabahı olmam lazım günlerim genelde hiç şaşmıyo hiç bi belirtim de yok bir an önce geçse şu günler (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…