günaydın şekerleeeeerrrr mirmirmirmir
bende 8 ayı geride bıraktım... 9. denemem olacak.. yumurta takibide yapıldı iğnede oldum.. ama olmadı... aşılama noktasına gelmem inşallahh akannehir
hayırlısı olsun.. hep dua ediyorum... allahım zamanı geldiğinde bana da hayırlı bir evlat ver diye... rabbim dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:
günaydın:)
nasılsın?
günaydınnnnnnnnn benimilk ekli arkadaşımsın prayforU :)
elektrikli battaniye ile iyice ısıtıyorum yatağımı merek etme balım.bu topiğin en çok bu özelliğini seviyorum işte.kimse kendini düşünmüyor.birbirimiz için dua edip tavsiyelerde bulunuyoruz vereliniortak
eşin ne durumda hayatımm Şeniz
canım mercimeğim ve ben iyiyiz teyzesi.ama dünden buyana gebelik belirtilerim daha çoğaldı artık hamiş oldumu heran hatırlıyorum birde benim göbişim hafifiten belirdi bile.kalçalarım aynı duruyorda göbiş çıkık hafifi:) bu sabah zor kalktık yataktan çok halsizdim.allahtan patronum eşim.ofiste tekim şuanda sizlerle rahatça yazışıyorum kızlar:lepi:
ben zaten bu gebelik haberimden sonra daha bir hassaslaştım şeker.inan özle arkdaş msj görünce ay bi duygulandım görmeliydin beni.en ufak bişide ağlıyorum da ben:gitme:
çok mutlu :sm_cool: dün akşam hemen sordu forumdaki kızlara haber verdin mi diye.bazen ben ona takılırdım bir çocuk yapmayı beceremiyorsun diye.dün akşam "demek ki onu da becerebiliyormuşum"dedi kaydirigubbakcemile3
mide bulantısından keyif alacaksın deseler gülerdim ama öyle oluyor dimi?
ilk haftadaki göbüş biraz gazdan oluyor canım... benim büyüdü sonra tekrar azaldı. şimdi belli olmaya basladı artık..
bir topikte okudum dün. eşi 16. hafta olmuş daha doktora gitmemiş bir arkadasın. bence ilk günden beraber gitmek güzel. çünkü erkekler belirtilerin hiç birini hissedemiyor. baba olarak bari ultrasonda görsün. eşim kalp atışını duydugunda nasıl mutlu oldu anlatamam..
sizede öneririm şiddetle...
darısı tüm arkdaşlarımın basına inşallah....
sebin anlatsana eşine nasıl söyledin ne tepki verdim hem bak ben sana demiştim küs eşinle diye sen kızmıştın bana :kedi:
çok mutlu :sm_cool: dün akşam hemen sordu forumdaki kızlara haber verdin mi diye.bazen ben ona takılırdım bir çocuk yapmayı beceremiyorsun diye.dün akşam "demek ki onu da becerebiliyormuşum"dedi kaydirigubbakcemile3
günaydın sebinim nassın kız gümüş tepsinin biri çıktı diğerleride bize inşallah ama ben dün bi erken kaçamak test yaptım ve negatif çıktı yani bu ayda olmadı gibime geliyo gerçi daha bugün başladı adet olmam gereken tarihler ama herzamankinden geç yumurtladım farkındayım bu ay o yüzden çıkmamış olabilir dicem kendimi avutmak istemiyorum da ama yine yaparım herhalde perşembeye salı günüde kantesti günü olarak belirledim eğer olmazsam tabiiiii :Saruboceq:
walla bizimki tam tesadüf oldu.o kadar aptalca bir sebepten tartıştık ki.2 ay önce arkadaşları ile buluşacaktı 1 saat diye gitti 1.5 saat sonra geldi ben kıyameti kopardım büyük olay oldu.neyse bu olaydan baya geçti ben arkadaşlarımla buluşacaktım.sen de gel dedim "işim var, sen de 1 saat dur gel"dedi iyide zaten gidiş gelişim 1 saat dedim "bana ne" dedi ordan tartışma çıktı.rövanş aldı aklı sıra.küsmedik konuşuyorduk ama limoniydik.o nedenle çalışmadık derken annemin hastalığı girdi falan baya bi zaman geçti.annemin yanından döndüğümde normale dönmüştük.geçen perşembe o kadar çok test yapasım vardı ki.bundan öncekinde hep geciksin derdim.gerçi ben en son 1 aralıkta regl olmuştm ama reglim düzensiz olduğundan gecikmeyi kafama takmadım bu kez.akşam yola çıkmadan test yaptım pozitif.yeni yıla yolda girdik biz hem de uyuyarak.saat 1 gibi uyandık.sana hediyeni vereyim dedim.testi verdim evirdi çevirdi suratıma baktı.galiba hamileyim dedim.bu sefer hissetmiştim dedi öptü.otobüste olmasaydık dans da ederdim dedi.aslında ben hep farklı bir süpriz yapmak istemiştim.değişik bir şey olsun istedim ama böyle kısmet oldu.
mide bulantısından keyif alacaksın deseler gülerdim ama öyle oluyor dimi?
ilk haftadaki göbüş biraz gazdan oluyor canım... benim büyüdü sonra tekrar azaldı. şimdi belli olmaya basladı artık..
bir topikte okudum dün. eşi 16. hafta olmuş daha doktora gitmemiş bir arkadasın. bence ilk günden beraber gitmek güzel. çünkü erkekler belirtilerin hiç birini hissedemiyor. baba olarak bari ultrasonda görsün. eşim kalp atışını duydugunda nasıl mutlu oldu anlatamam..
sizede öneririm şiddetle...
darısı tüm arkdaşlarımın basına inşallah....
kıyamam ben sana.. :teselli:
deme kız enişteme öyle.. benim tatlı yeğenimin babası o...
seneye bi tane daha gelirse hemen görürsün sen.. sositososito
günaydın sebinim nassın kız gümüş tepsinin biri çıktı diğerleride bize inşallah ama ben dün bi erken kaçamak test yaptım ve negatif çıktı yani bu ayda olmadı gibime geliyo gerçi daha bugün başladı adet olmam gereken tarihler ama herzamankinden geç yumurtladım farkındayım bu ay o yüzden çıkmamış olabilir dicem kendimi avutmak istemiyorum da ama yine yaparım herhalde perşembeye salı günüde kantesti günü olarak belirledim eğer olmazsam tabiiiii :Saruboceq:
canım tebrik ederimmm seni ve tabiki eşini Allah tamamını erdirsin
canım benim... 29 ocakta kan tahlill sonucumu aldım 1 ocakta hemen dr gittim.eşimle beraber oda yaşasın o duyguyu diye.birde ben sürekli eşime anlatıyorum bak bitanem mercimeğim karmplara başladı.veya olumsuz konuşmayalım bebeişimiz etkilenir.biz beraber yaşıyoruz herşeyi.zaten bişz eşimle zor bir araya geldik.3 yıl bekledi beni.yani rabbim nazarlardan saklasın mükememl bir eşim var.ailevi sorunlardan dolayı bir araya gelememiştik.ve birbirimize çok bağlıyız.onu mutlu ettim ya ben dahda mutlu oldum.çnk baba olmak ona çok yakışıyor.çokkkkk.duydunda elinde kırmızı güllerle geldi bana ağlıcaktım nerdeyse AŞKIMBİTANEM SEN BUNLARI OKUMASANDA SENİ ÇOK SEVİYORUM.bebeşimizide tabi...
zaten ablam inş. ikizdir deyip duruyor.ben de öyle olursa dr.cum ikisine birden bakamam.birini çıkar biri kalsın onu da sonra çıkarırız dicem.
ne güzel bütün sene yanayana uyursunuz artık.. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?