Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

şimdi nette baktım rahme inmeye başladında az lekelenme oluyormuş ay aranızda bunu yaşayan oldumu kızlar lütfen bi yazında rahatlamıcak kafam yoksamafoldumben

sımdı baktım tekkrr son adet tarıhınden 1 ay gectıyse 3 - 426 arası cıkarmıs... sebının son tarıhı 1 aralkık sanırım oyle yazmıstı dun

canım yaa hemen panık yapma dur o da tehlıkelı bence doktorunu ara bır sor bır gorun men gerekır belkı

Amiiinnn... iğne vurulurken bile dua ettim.

bak öyle deyince az daha unutuyordum yine.dün akşam eve giderken yolda düşündüm durdum farklı bir şey yaptım mı kızlara söyliyim diye.sonra aklıma geldi bilmiyorum etkisi var mı ama inanış işte.ilişkiye girerken dua ettim.3 ihlas 1 fatiha okudum kaydirigubbakcemile3

amin tatlım amin rabbım hayırlısını versın

tatlım 3 pozitif idrar testim var dün de kan değerim 3193.5 çıktı.Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inş.darısı bekleyenlerin başına

SEBİNİİM TEKRAR TEKRAR KUTLUYORUM SENI DUN SEVINCTEN CIGLIK ATTIM OFISTE kaydirigubbakcemile5

DARISI TUM ARKADAŞLARIMIN VE BENIM BASIMA ....

YAW BENCE SENIN BU DEGERLER COGUL GEBELIK GIBI DOKROT BISEY DEMEDI MI delikafadulden

ya normalde dua etmek en azından besmele cekmek lazım aslında bebekle sonuclanabılır hayırlı olsun dıye ...
bızde bebek fıkrı olustuktan sonra dıkkat etmeye basladık buna besmele cekıyoruz...
bıde ben bıtıp yattıktan sonra ya hay(hayat veren ) ya halık (yaratan ) cektım bı kac kez bu sefer

bafo, aysima04, barays+, BebisKoM88+, EKAKAL, gyshnky+, lorkee, mugmug1+, papatipapati, sebin, sekerkiz67, yaren38

YAHEYYAA BU NE KALABALIKLIK BOYLE SUPERRR

AYSELCİ NERDE YAA LİSTEMİZ SON HALİ NASIL???

günaydın sebin nasılsın?

sekerkız67 papatiye demiştim ama senin içinde geçerli canım benim:)
kalın giyinipte yat geceleri çok soğuk oluyor

haklısın tatlım atletsiz penyeyle yatmışım gece karnım belım cok agıdı esımkızdı kalın gıyın artık dıe

E dünürcüm sen yola koydun bebeği benimde acele etmem lazım ya seninki kız benimki erkek olursa gelinim oğlumdan büyük olur o zaman.Bari az büyük olsun yaş farkı çok olmasın :))kaydirigubbakcemile3

zengin olurlar boşver kaydirigubbakcemile3

sanmam tatlım son reg tarihime göre 5 haftalık olmamız lazım 5 hafta için de normal değer bu netten baktım da

5 haftalık olunca normal evet ben 4 hafta dıye baktım yuksek geldı bana
haklısın tatlım atletsiz penyeyle yatmışım gece karnım belım cok agıdı esımkızdı kalın gıyın artık dıe

kız oyle yatılırmı zonguldaktasın bıde ben ıstanbulda bıle patıksız falan yatmıyom ...
usutmek bayanlara hıc bı sekılde ıyı gelmıyo hele sen artık cok dıkkat etmelısın ...kendını dusunmuyosan yavrucugu dusuneceksın kaydirigubbakcemile2

Allah'ım doğrusunu bilir ama ikiz olmasın çok zor.çalışıyorum ücretsiz izin olayına pek hoş bakmazlar özelde.ama internetten baktım 5 hafta için normal değerler

papatipapati ara hemen doktorunu
belkı muayene ye cagırır
esın yanında ıse kapının onune yada bınanın onune cıkıp ara ıstersen

sımdı baktım tekkrr son adet tarıhınden 1 ay gectıyse 3 - 426 arası cıkarmıs... sebının son tarıhı 1 aralkık sanırım oyle yazmıstı dun

son adet haftası 1. hafta oluyor dolayısıyla benim neredeyse 6. hafta
3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…