kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....vc ye gittim peçete vardı üzerimde ve çok az kan vardı ama açık renk ama azdı.allahım bişi olmadı dimi? Ay çok korktum ya kızlarrr.ama sonra bidaha baktım başka yok sadece az peçetemde bu normalmiydi ya bi şi diyin bana dr mu arayamam eşim yanımda telaş eder şimdi
Amiiinnn... iğne vurulurken bile dua ettim.
bende 8 ayı geride bıraktım... 9. denemem olacak.. yumurta takibide yapıldı iğnede oldum.. ama olmadı... aşılama noktasına gelmem inşallahh akannehir
hayırlısı olsun.. hep dua ediyorum... allahım zamanı geldiğinde bana da hayırlı bir evlat ver diye... rabbim dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:
şebincim ya sen geçen aydan hamile olmayasın bu değerle yada ikiz ................
tatlım 3 pozitif idrar testim var dün de kan değerim 3193.5 çıktı.Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inş.darısı bekleyenlerin başına
hamiş arkadaşlarım lütfen bişi yazın banamafoldumben
bak öyle deyince az daha unutuyordum yine.dün akşam eve giderken yolda düşündüm durdum farklı bir şey yaptım mı kızlara söyliyim diye.sonra aklıma geldi bilmiyorum etkisi var mı ama inanış işte.ilişkiye girerken dua ettim.3 ihlas 1 fatiha okudum kaydirigubbakcemile3
bence vakit kaybetme dr.a sor tatlım.ama bunu kendini rahatlatmak için yap.daha çok yeni hamilesin bence normal birşey kanam değil zaten baksana 1 damla pembecik.sıkma canını
günaydın sebin nasılsın?
sekerkız67 papatiye demiştim ama senin içinde geçerli canım benim:)
kalın giyinipte yat geceleri çok soğuk oluyor
E dünürcüm sen yola koydun bebeği benimde acele etmem lazım ya seninki kız benimki erkek olursa gelinim oğlumdan büyük olur o zaman.Bari az büyük olsun yaş farkı çok olmasın :))kaydirigubbakcemile3
ay arıcam kızlar ne olur dua edin bana lütfennnnnnnnnn korkuyorummmmafoldumben
sanmam tatlım son reg tarihime göre 5 haftalık olmamız lazım 5 hafta için de normal değer bu netten baktım da
haklısın tatlım atletsiz penyeyle yatmışım gece karnım belım cok agıdı esımkızdı kalın gıyın artık dıe
ınsallah canım yaa...duanı beklıyoruz
sorun ıolmaz aklında kalmasın yıne doktorunu ara ıstersen ara lekelenmeler oıluyo dıye okumustum ben ama
valla benım de aklıma degerı gorunce bu ıkı sonuc geldı ...bencede yuksek bı deger gıbı sankı ıkız gıbı hatta kaydirigubbakcemile5
sımdı baktım tekkrr son adet tarıhınden 1 ay gectıyse 3 - 426 arası cıkarmıs... sebının son tarıhı 1 aralkık sanırım oyle yazmıstı dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?