işte kısmet ya biz ne yaparsak yapalım ne planlarsak planlayalım rabbim en dogrusunu en hayırlısını biliyor ona güvenip tevekkül etmekten başka şansımız yokwalla bizimki tam tesadüf oldu.o kadar aptalca bir sebepten tartıştık ki.2 ay önce arkadaşları ile buluşacaktı 1 saat diye gitti 1.5 saat sonra geldi ben kıyameti kopardım büyük olay oldu.neyse bu olaydan baya geçti ben arkadaşlarımla buluşacaktım.sen de gel dedim "işim var, sen de 1 saat dur gel"dedi iyide zaten gidiş gelişim 1 saat dedim "bana ne" dedi ordan tartışma çıktı.rövanş aldı aklı sıra.küsmedik konuşuyorduk ama limoniydik.o nedenle çalışmadık derken annemin hastalığı girdi falan baya bi zaman geçti.annemin yanından döndüğümde normale dönmüştük.geçen perşembe o kadar çok test yapasım vardı ki.bundan öncekinde hep geciksin derdim.gerçi ben en son 1 aralıkta regl olmuştm ama reglim düzensiz olduğundan gecikmeyi kafama takmadım bu kez.akşam yola çıkmadan test yaptım pozitif.yeni yıla yolda girdik biz hem de uyuyarak.saat 1 gibi uyandık.sana hediyeni vereyim dedim.testi verdim evirdi çevirdi suratıma baktı.galiba hamileyim dedim.bu sefer hissetmiştim dedi öptü.otobüste olmasaydık dans da ederdim dedi.aslında ben hep farklı bir süpriz yapmak istemiştim.değişik bir şey olsun istedim ama böyle kısmet oldu.
nazar degmesin hiçbirimizin eşlerimizle ciddi bir problemimiz yok galiba. aslında bu bebek meselesi iyi bile oluyor. kimseyle paylasamayıp basbasa kalınca daha bir baglanıyor sanki eşler Şeniz
evet şeker. bu arada ikiz demişken benim ailemde ikiz çok var.içimden ya benimkilerde ikizse diye geçmiyor değil.eşimin tarafında da var. kızlar hayırlııs bakalım.:)
perşembeye inşallah bekliyoruz iki gün kaldı.. her zaman perşembeleri çok sevmişimdir. şimdi bayılıyorum opuyorumnanaktan
işte kısmet ya biz ne yaparsak yapalım ne planlarsak planlayalım rabbim en dogrusunu en hayırlısını biliyor ona güvenip tevekkül etmekten başka şansımız yok
nazar degmesin hiçbirimizin eşlerimizle ciddi bir problemimiz yok galiba. aslında bu bebek meselesi iyi bile oluyor. kimseyle paylasamayıp basbasa kalınca daha bir baglanıyor sanki eşler Şeniz
sen bırak bu kadar teyze bakarız biz kuzuma..
evet şeker. bu arada ikiz demişken benim ailemde ikiz çok var.içimden ya benimkilerde ikizse diye geçmiyor değil.eşimin tarafında da var. kızlar hayırlııs bakalım.:)
bebıs doktorlar kan degerlendırebılıyorlar heralde
ve kese gorunmeden once
hayırlısı
bende cok ıkız ıstıyorum kısmetse
ben normalde 26 günde olurum testi 25. gün yaptım negatif. perşembeye 28.günüm olacak ama geçen ay 32.günde oldum çok karıştı benim ortalık bakalım hayırlısı bide ne adet belirtim var ne hamilelik belirtisi sadece belime ve bazen kasığıma iğne batıyo gibi tatlı tatlı hayırlısı diyelim hayırlısı olsun ...........
sayfadan çıkmıcam ama ben biraz kaçıyorum.. bi saate dönerim...
canım mercimeğim ve ben iyiyiz teyzesi.ama dünden buyana gebelik belirtilerim daha çoğaldı artık hamiş oldumu heran hatırlıyorum birde benim göbişim hafifiten belirdi bile.kalçalarım aynı duruyorda göbiş çıkık hafifi:) bu sabah zor kalktık yataktan çok halsizdim.allahtan patronum eşim.ofiste tekim şuanda sizlerle rahatça yazışıyorum kızlar:lepi:
bebıs doktorlar kan degerlendırebılıyorlar heralde
ve kese gorunmeden once
hayırlısı
bende cok ıkız ıstıyorum kısmetse
şeker ikiz ailede varsa olma olasılığı daha yüksek oluyormuş.benim babanenem ikiz.halam ikiz.çocukları ikiz.teyzemin çocukları ikiz.hakese eşim tarfaındada var yani bende de olma ihtimali yok değil:)hihoyyyt
senin de 5 haftalık değil miydi?belirtilerin ne?dr.a gittin mi?benim göğüslerim acıyor, kasıklarım ara sıra ağrıyor, çişimi tutuyor gibiyim. bir de ağzımda tükürüğüm çoğaldı.daha çok yutkunuyorum.10 kere yazdım bunları biliyorum ama herkes aynı mı diye merak ediyorum.
şeker ikiz ailede varsa olma olasılığı daha yüksek oluyormuş.benim babanenem ikiz.halam ikiz.çocukları ikiz.teyzemin çocukları ikiz.hakese eşim tarfaındada var yani bende de olma ihtimali yok değil:)hihoyyyt
ıstıyorsan Allah sanada verır ınsallah
bakımı ıllakı zor dıyorlar
ama bence cok guzel bır tecrube..
zor olmayan ne varkı zaten
ıstıyorsan Allah sanada verır ınsallah
bakımı ıllakı zor dıyorlar
ama bence cok guzel bır tecrube..
zor olmayan ne varkı zaten
bakımı zor ama şeker bi doğumda ikiçocuk bi anda büyüyorlar.en son arkadaşımda ikiz oğulları oldu gördükçe içim gidiyo.o kadar şekerler ki yaw
bugun benım gunum hatta dun sabahtan falan olması lazımdı ama gelen yok suan ..kızlar bu gün ayın 5 çok arkadaşımızın günü bugündü test yapan varmı yoksa perşembeyimi bekliyolar
kısçe ne demek ki?:uhm:
aman ole deme kız uzulur yanı adam gercı sızın muhabbet tarzınız bole esprılı sanırım alısmıstır..benım esım cok hassas bole bısey desem kalbıne ıner kaydirigubbakcemile3çok mutlu :sm_cool: dün akşam hemen sordu forumdaki kızlara haber verdin mi diye.bazen ben ona takılırdım bir çocuk yapmayı beceremiyorsun diye.dün akşam "demek ki onu da becerebiliyormuşum"dedi kaydirigubbakcemile3
amin canım tez zamanda inşallah
benim eşim bu durumda beni kesinlikle yalnız bırakmaz:)
ben normalde 26 günde olurum testi 25. gün yaptım negatif. perşembeye 28.günüm olacak ama geçen ay 32.günde oldum çok karıştı benim ortalık bakalım hayırlısı bide ne adet belirtim var ne hamilelik belirtisi sadece belime ve bazen kasığıma iğne batıyo gibi tatlı tatlı hayırlısı diyelim hayırlısı olsun ...........
Günaydin kizlar..Hayirli Sabahlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?