Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

işte kısmet ya biz ne yaparsak yapalım ne planlarsak planlayalım rabbim en dogrusunu en hayırlısını biliyor ona güvenip tevekkül etmekten başka şansımız yok

perşembeye inşallah bekliyoruz iki gün kaldı.. her zaman perşembeleri çok sevmişimdir. şimdi bayılıyorum opuyorumnanaktan

ben normalde 26 günde olurum testi 25. gün yaptım negatif. perşembeye 28.günüm olacak ama geçen ay 32.günde oldum çok karıştı benim ortalık bakalım hayırlısı bide ne adet belirtim var ne hamilelik belirtisi sadece belime ve bazen kasığıma iğne batıyo gibi tatlı tatlı hayırlısı diyelim hayırlısı olsun ...........

işte kısmet ya biz ne yaparsak yapalım ne planlarsak planlayalım rabbim en dogrusunu en hayırlısını biliyor ona güvenip tevekkül etmekten başka şansımız yok

evet tatlı bebeğim haklısın , yapabileceğimiz herşeyi yapıp duamızı edip tevekkül edeceğiz. en güzeli bu.

Allah razı olsun opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun bebısss

senin de 5 haftalık değil miydi?belirtilerin ne?dr.a gittin mi?benim göğüslerim acıyor, kasıklarım ara sıra ağrıyor, çişimi tutuyor gibiyim. bir de ağzımda tükürüğüm çoğaldı.daha çok yutkunuyorum.10 kere yazdım bunları biliyorum ama herkes aynı mı diye merak ediyorum.

benim 5 hafta bitmek üzere.belimde ağrı oluyor.birde karnımda karıncalanma gibi kramplar.okadar net hissediyorum ki.baş dönmemde oluyor arada ama dağlara taşlara bi kere bile kusmadım.aaaaaaa bide çişimizi unutmayalım kaç defa gidiyorum sayıyı unuttum.bide zor tutuyorum:)şekercim gögüslerde ağrı olur.çok normaldir.hatta benim şişler bile:):CüvCüv:

selam mıllet...
anca geldım bugun ogleden sonrada olmıcam bakayım ne var ne yok..
kızlar bu gün ayın 5 çok arkadaşımızın günü bugündü test yapan varmı yoksa perşembeyimi bekliyolar
bugun benım gunum hatta dun sabahtan falan olması lazımdı ama gelen yok suan ..
wc ye bıle gıdesım gelmıyo ya gelırse dıye akannehir

kısçe ne demek ki?:uhm:

kız göcmenler kız cocuklara kızce erkeklere kızancık derler elveda rumelı de ogrendı herkes...ben de de arnavutluk varda kaydirigubbakcemile2
aman ole deme kız uzulur yanı adam gercı sızın muhabbet tarzınız bole esprılı sanırım alısmıstır..benım esım cok hassas bole bısey desem kalbıne ıner kaydirigubbakcemile3

amin canım tez zamanda inşallah
benim eşim bu durumda beni kesinlikle yalnız bırakmaz:)

oglak demıstın dımı buyrunnnnnnnnn kesınlıkle bırakmaz sanslısınn

ekakal pers tekrr yap bakalım belkı de dedıgın gıbı gec yumurtladıysan test te hata cıkması cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…