Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gunaydın sana da

gaye yok bugun ortalıkta calısmalardan yorgun dusup uyudu kaldı heralde kaydirigubbakcemile3

adımı duydum hemen geldim :)) valla sabah çalışma yaptık 8 gibi kaydirigubbakcemile3 saat 11 de gittim çatlatma iğnelerimi vuruldum kızlar... şimdi 3 gün boyunca non-stop ilişki kaydirigubbakcemile3:kedi:

dr gititm şeker yazmaya unutmuşum.1 ocakta gittim gördüm mercimeğimi.22 ocakta tekrar gitcez mercimeğimle beraber:)

Karından mı baktılar vajinal olarak mı?bana daha erken vajinal bakarlar şimdi gidersen o da tehlikeli falan dediler de korktum.yarın dr.a gidicem akşam

adımı duydum hemen geldim :)) valla sabah çalışma yaptık 8 gibi kaydirigubbakcemile3 saat 11 de gittim çatlatma iğnelerimi vuruldum kızlar... şimdi 3 gün boyunca non-stop ilişki kaydirigubbakcemile3:kedi:

nası bıldım ama kaydirigubbakcemile3
hadı hayırlısı bakalım ...ınsallah zamanı gelmıstır ve guzel sonucu alırsınız...bızde kutlama yaparız

Hayırlı uğurlu olsun canım benim.:1hug:

bısey sorucam adetten cok gecmedıyse ılle sabah ılk ıdrarlamı yapmak lazım testı..
ben persembeyı beklemek ıstemıyorum bugun yapsam aksm ustu olmazmı
yarın sabaha da kalsın ıstemıom esım ıkı gun sehır dısında olacak
hadı benı gaza getırın
hıc gaza gelecek gıbı durmuyom da sankı :roflol:
ya ama benım ıcım de kotu hıs var nedense hıc gecıkmez gecıkınce de kıst mı dıye dusunuom hemen

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....vc ye gittim peçete vardı üzerimde ve çok az kan vardı ama açık renk ama azdı.allahım bişi olmadı dimi? ay çok korktum ya kızlarrr.ama sonra bidaha baktım başka yok sadece az peçetemde bu normalmiydi ya bi şi diyin bana dr mu arayamam eşim yanımda telaş eder şimdi

Hayırlı uğurlu olsun canım benim.:1hug:

E dünürcüm sen yola koydun bebeği benimde acele etmem lazım ya seninki kız benimki erkek olursa gelinim oğlumdan büyük olur o zaman.Bari az büyük olsun yaş farkı çok olmasın :))kaydirigubbakcemile3

tatlım 3 pozitif idrar testim var dün de kan değerim 3193.5 çıktı.Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inş.darısı bekleyenlerin başına

ınsallah canım yaa...duanı beklıyoruz

sorun ıolmaz aklında kalmasın yıne doktorunu ara ıstersen ara lekelenmeler oıluyo dıye okumustum ben ama
şebincim ya sen geçen aydan hamile olmayasın bu değerle yada ikiz ................

valla benım de aklıma degerı gorunce bu ıkı sonuc geldı ...bencede yuksek bı deger gıbı sankı ıkız gıbı hatta kaydirigubbakcemile5

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....vc ye gittim peçete vardı üzerimde ve çok az kan vardı ama açık renk ama azdı.allahım bişi olmadı dimi? ay çok korktum ya kızlarrr.ama sonra bidaha baktım başka yok sadece az peçetemde bu normalmiydi ya bi şi diyin bana dr mu arayamam eşim yanımda telaş eder şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…