gunaydın sana da
gaye yok bugun ortalıkta calısmalardan yorgun dusup uyudu kaldı heralde kaydirigubbakcemile3
dr gititm şeker yazmaya unutmuşum.1 ocakta gittim gördüm mercimeğimi.22 ocakta tekrar gitcez mercimeğimle beraber:)
adımı duydum hemen geldim :)) valla sabah çalışma yaptık 8 gibi kaydirigubbakcemile3 saat 11 de gittim çatlatma iğnelerimi vuruldum kızlar... şimdi 3 gün boyunca non-stop ilişki kaydirigubbakcemile3:kedi:
kesin hamiş yahu 3000 in üzerinde çıkmış kanda :)) Valla bende hala sebinin şokundayım... acayip sevindim yaaa...Sebincim nasilsin canim? Kesin hamissin dimi canim.?
Sebincim nasilsin canim? Kesin hamissin dimi canim.?
kesin hamiş yahu 3000 in üzerinde çıkmış kanda :)) Valla bende hala sebinin şokundayım... acayip sevindim yaaa...
adımı duydum hemen geldim :)) valla sabah çalışma yaptık 8 gibi kaydirigubbakcemile3 saat 11 de gittim çatlatma iğnelerimi vuruldum kızlar... şimdi 3 gün boyunca non-stop ilişki kaydirigubbakcemile3:kedi:
tatlım 3 pozitif idrar testim var dün de kan değerim 3193.5 çıktı.Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inş.darısı bekleyenlerin başına
nası bıldım ama kaydirigubbakcemile3
hadı hayırlısı bakalım ...ınsallah zamanı gelmıstır ve guzel sonucu alırsınız...bızde kutlama yaparız
ayyy cok mutlu oldum bende yaaa sositososito
tatlım 3 pozitif idrar testim var dün de kan değerim 3193.5 çıktı.allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inş.darısı bekleyenlerin başına
Hayırlı uğurlu olsun canım benim.:1hug:
tatlım 3 pozitif idrar testim var dün de kan değerim 3193.5 çıktı.Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inş.darısı bekleyenlerin başına
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....vc ye gittim peçete vardı üzerimde ve çok az kan vardı ama açık renk ama azdı.allahım bişi olmadı dimi? ay çok korktum ya kızlarrr.ama sonra bidaha baktım başka yok sadece az peçetemde bu normalmiydi ya bi şi diyin bana dr mu arayamam eşim yanımda telaş eder şimdi
şebincim ya sen geçen aydan hamile olmayasın bu değerle yada ikiz ................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?