SEBİNİİM TEKRAR TEKRAR KUTLUYORUM SENI DUN SEVINCTEN CIGLIK ATTIM OFISTE kaydirigubbakcemile5
DARISI TUM ARKADAŞLARIMIN VE BENIM BASIMA ....
YAW BENCE SENIN BU DEGERLER COGUL GEBELIK GIBI DOKROT BISEY DEMEDI MI delikafadulden
ay arıcam kızlar ne olur dua edin bana lütfennnnnnnnnn korkuyorummmmafoldumben
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....vc ye gittim peçete vardı üzerimde ve çok az kan vardı ama açık renk ama azdı.allahım bişi olmadı dimi? ay çok korktum ya kızlarrr.ama sonra bidaha baktım başka yok sadece az peçetemde bu normalmiydi ya bi şi diyin bana dr mu arayamam eşim yanımda telaş eder şimdi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....vc ye gittim peçete vardı üzerimde ve çok az kan vardı ama açık renk ama azdı.allahım bişi olmadı dimi? ay çok korktum ya kızlarrr.ama sonra bidaha baktım başka yok sadece az peçetemde bu normalmiydi ya bi şi diyin bana dr mu arayamam eşim yanımda telaş eder şimdi
canlarım benim hepinize tşk ederim .dr um yemekte oldundan görüşemedim.ama öle fazlaca bişi değildi. yinede içimiz rahat etsin dimi? arayıp danışayım.iyi ki varsınız...
nıye benı gaza getırmıyo kımse ya test yapayımmı yapmayayımmı ..ugurlu persembeyı beklesemmı
ama dunden berı gece uyanıp duruyom geldımı gelecekmı dıye ...
yapıpta negatıfse de atsammı bu psıkolojıyı kafamçokkarıştı
Yap yap hadi simdi yap hatta bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
saka bi yana yap canim bisi olmaz bisi cikmassa persembe tekrar yaparsin.
Benim gibisin duramiyorsun:)
nıye benı gaza getırmıyo kımse ya test yapayımmı yapmayayımmı ..ugurlu persembeyı beklesemmı
Yapıpta negatıfse de atsammı bu psıkolojıyı kafamçokkarıştı
yapıpta negatıfse de atsammı bu psıkolojıyı kafamçokkarıştı
valla bende de merak cok maalesefLorkee ben olsam yapardım
ben çok meraklıyımdır
hemen bi test alır yapardım
içimden kalacağına sonucu öğrenir köşeme çekilirim
(huyum kurusun)
evde yok canım eve gelırken aksm ustu alırım hem bıraz daha vakıt gecmıs olurvalla evde varsa test yap gitsin aklında duracana bende eczanenin önünden geçerken giriverdim aldım yaptım umudum geçer dedim ama mümkünmü o kırmızılar gelene kadar ümitlenecen sende ama yap isityosan zaten günün bugün....
yap canım testı
kafann rahatlar en azından
bılıyorum ınsan baska bırsey dusunemıyor
ama snuc ne olursa olsun uzulmemeye bak
valla bende de merak cok maalesef
evde yok canım eve gelırken aksm ustu alırım hem bıraz daha vakıt gecmıs olur
tamam cok gaza geldım bugun yapıcam hayırlısı nabalım sonucu elbet gorucez bı gun dımı ama laelaelaelaelae
uzulmek yok tamam a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?