Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yaaa kızlar korkutmayın beni.hayırlısı olsun ama ben tek istiyorum şimdi.saol canımıniçi.mutluluğuma ortak olduğunuz için teşekkürler

tatlım uzman tv var ordakı doktor ılk ıkı ayında bebek ıcerde ınsaat yaptıgı ıçın lekelenme gorulebılır dıyor korkmayın dıyo bı dınle ıstersen onu lınkını bulup verıım sana bıdak

canlarım benim hepinize tşk ederim .dr um yemekte oldundan görüşemedim.ama öle fazlaca bişi değildi. yinede içimiz rahat etsin dimi? arayıp danışayım.iyi ki varsınız...

canlarım benim hepinize tşk ederim .dr um yemekte oldundan görüşemedim.ama öle fazlaca bişi değildi. yinede içimiz rahat etsin dimi? arayıp danışayım.iyi ki varsınız...

tatlım verdıgımlınklere bı bak ben ordan takıp edıyorum bazı seylerı tavsıye ederım

nıye benı gaza getırmıyo kımse ya test yapayımmı yapmayayımmı ..ugurlu persembeyı beklesemmı
ama dunden berı gece uyanıp duruyom geldımı gelecekmı dıye ...
yapıpta negatıfse de atsammı bu psıkolojıyı kafamçokkarıştı

Yap yap hadi simdi yap hatta bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

saka bi yana yap canim bisi olmaz bisi cikmassa persembe tekrar yaparsin.
Benim gibisin duramiyorsun:)

Yap yap hadi simdi yap hatta bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

saka bi yana yap canim bisi olmaz bisi cikmassa persembe tekrar yaparsin.
Benim gibisin duramiyorsun:)

sımdı degılde 2 de arkadaslarımla gorusucem ordan donerken alırım dıyorum eve gelınce yaparım 5 i bulur yanı opuyorumnanaktan
hem o zamana kadr da beklemıs olurum gelırse de gelır nabayım yaaa -tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu-

Lorkee ben olsam yapardım
ben çok meraklıyımdır
hemen bi test alır yapardım
içimden kalacağına sonucu öğrenir köşeme çekilirim
(huyum kurusun)

valla evde varsa test yap gitsin aklında duracana bende eczanenin önünden geçerken giriverdim aldım yaptım umudum geçer dedim ama mümkünmü o kırmızılar gelene kadar ümitlenecen sende ama yap isityosan zaten günün bugün....

yap canım testı
kafann rahatlar en azından
bılıyorum ınsan baska bırsey dusunemıyor
ama snuc ne olursa olsun uzulmemeye bak

Lorkee ben olsam yapardım
ben çok meraklıyımdır
hemen bi test alır yapardım
içimden kalacağına sonucu öğrenir köşeme çekilirim
(huyum kurusun)
valla bende de merak cok maalesef
evde yok canım eve gelırken aksm ustu alırım hem bıraz daha vakıt gecmıs olur

yap canım testı
kafann rahatlar en azından
bılıyorum ınsan baska bırsey dusunemıyor
ama snuc ne olursa olsun uzulmemeye bak

tamam cok gaza geldım bugun yapıcam hayırlısı nabalım sonucu elbet gorucez bı gun dımı ama laelaelaelaelae
uzulmek yok tamam a.s.

aynen oyle
bayan degılmıyız dogurucaz...adet olmuyormuyuz cocugumuz olabılır demek bu...
hahahaha
ben tam polyanna oldum bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…