Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya pek belirti yok gibi olanıda ben hamilelige yormuyorum açıkçası. Pko oldugum için pek bebiş ihtimali yoktur diyorum
ya olsun bence testını yap negatıfte olsa uzulme ..baya tarıhın gectı gıbı herkes dua edıyo bak bırbırne umıtsızlıge kapılmak yok bellı mı olur surprız olur senın ıcın de belkı opuyorumnanaktan

lorkeeee normalde gununden oncemı olurdun canııım

canım ben 5 ocak demıstım lıste ıcın ama ıkı gun once tekrr hesap yaptım sasmamıs hep 28 gunde olmusum yanı en azından 28.gun kahve akıntı baslıyodu yanı pazar gunu oluyo...
ama bu ay sogan ıctım acaba gecıkme yaparmı dıye dusunuom ama bugun aksm ustune kdr gelmezde test yapıp gelıcem bekleyın benı :lepi:

Mehaba kızlar... ne kadar yoğunsunuz sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum Allah muhabbetinizi arttırsın.

Kalabalığız ama sessizlik hakim

ben hala çalışıyorum. kararsız kaldı müşteriler.
aynı saçma arsaya 3oda salon , 1 oda salo; sonra 2 tane 2oda salon, sonra dubleksli bir tip.. kafam deli oldu.. laelaelaelaelae

şimdi tek daireye döndük.. on gündür aynı şeye çalışıyom sıkıldım valla... begenmeseler neyse diyecem. begeniyorlar ama birde şöyle yapsak diyorlar. 5 tane proje bitirirdim bu vakte kadar..
:hulya:
birazda değişik bişi için dua edinde bitsin bugün bu iş.. :Saruboceq:

Mehaba kızlar... ne kadar yoğunsunuz sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum Allah muhabbetinizi arttırsın.

ev iş güç herşeyi bırakıp toplanıyoz burda kaydirigubbakcemile5

yoga yapsam b ukadar rahatlamam heralde.. eve tüm sinirlerim alınmış vaziyette gidiyorum. iş nasıl geçerse geçsin opuyorumnanaktan

canım benim allah yardımcın olsun

ev iş güç herşeyi bırakıp toplanıyoz burda kaydirigubbakcemile5

yoga yapsam b ukadar rahatlamam heralde.. eve tüm sinirlerim alınmış vaziyette gidiyorum. iş nasıl geçerse geçsin opuyorumnanaktan

Allah kolaylık versın musterılerının de karar vermelerını saglassında bır an once kurtul rahatla ınsallah opuyorumnanaktan
valla ben de acaıb vaktın nasıl gectıgını anlamıyorum ...merak edıom herkesı ne oldu vs dıye cok zevklı gecıyo...
az once aklıma geldı sevgı 035 mıydı dun hala adet olmadım beklıom dıyodu o nabtı acaba :sm_confused:

Bende sabırsızlıkla şu çift çizgiyi bekliyorum.Tabi herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.Ben çok zor hamile kalabiliyorum.Hamile kalınca da düşük riskim çok fazla çünkü çift rahimliyim.Neyseki bi oğlum var.Oğlum doğduktan sonra 2. kez korunmayı bırakıp hamile kalabilmem 6 ay sürdü ve 4.5 aylık hamileyken düşük yaptım.Onun için hayırlısı olsun inşallah.Beni de listenize eklerseniz sevinirim.Ben sanırım 27 ocakta adet olucam.Sanırım dememin sebebi ,son 4 aydarlı 28 günde bir adet oluyordum en son adetim 35 gün sonra oldu

Bu arada hamile olan arkadaşlar adınıza çok sevindimhihoyyytAllah hıyırlı uğurlu etsin inşallah.Darısı biz isteyenlerin başına:Saruboceq::CüvCüv:

Kızlar kusura bakmayın bi yandan farmville oynuyorum :)

Handecim nasılsın canım? Yaa bi idrar testi yapsan aslında... Sonuçta negatif diye bakıcan eğer pozitif çıkarsa süpriz olur... sonra kanda yine baktırırsın yine.

rüyamda bana hamilesin dediler yaaaaaaa
rüyamda bile psikolojik olarak hamileyim hala midem bulanıyoooooo mafoldumben

ya ben niye açamıyorum bu oyunu anlamadım :uhm:

canım şişli diyebiliriz

hımm ben karsıyı hıc bılmıyorum...ozel hastane yerıne ozel tıp merkezı veya klınıkte falan daa yaptırabılırsın oraların fıyatları daha uygun hem ...
hayoırlısı bakaım

kızlar bende cıkıyorum aksama ınsallah hayırlı haberlerle gelırım duaedın lutfen :Saruboceq:

canım iyiyim valla bekliyorum neyi beklediğimi bilmeden. akşam kanda baktırıcam artık nevarsa ögrenim =( sen napıyosun igneni vuruldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…