- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
ya ben idrar testlerine güvenmiyorumki o negatif cıkarsa gidip kanda da baktırırım kesin o yüzden direk kanda baktırim, nerde baktırsam acaba :bbo:
özel hastanelerde 1 saatte çıkıyor sonuç canım
ya olsun bence testını yap negatıfte olsa uzulme ..baya tarıhın gectı gıbı herkes dua edıyo bak bırbırne umıtsızlıge kapılmak yok bellı mı olur surprız olur senın ıcın de belkı opuyorumnanaktanya pek belirti yok gibi olanıda ben hamilelige yormuyorum açıkçası. Pko oldugum için pek bebiş ihtimali yoktur diyorum
lorkeeee normalde gununden oncemı olurdun canııım
araştırim bakim:uhm:
Kalabalığız ama sessizlik hakim
Mehaba kızlar... ne kadar yoğunsunuz sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum Allah muhabbetinizi arttırsın.
ben hala çalışıyorum. Kararsız kaldı müşteriler.
Aynı saçma arsaya 3oda salon , 1 oda salo; sonra 2 tane 2oda salon, sonra dubleksli bir tip.. Kafam deli oldu.. Laelaelaelaelae
şimdi tek daireye döndük.. On gündür aynı şeye çalışıyom sıkıldım valla... Begenmeseler neyse diyecem. Begeniyorlar ama birde şöyle yapsak diyorlar. 5 tane proje bitirirdim bu vakte kadar..
:hulya:
Birazda değişik bişi için dua edinde bitsin bugün bu iş.. :saruboceq:
ev iş güç herşeyi bırakıp toplanıyoz burda kaydirigubbakcemile5
yoga yapsam b ukadar rahatlamam heralde.. eve tüm sinirlerim alınmış vaziyette gidiyorum. iş nasıl geçerse geçsin opuyorumnanaktan
nerde oturuyorsun supreme
ya ben niye açamıyorum bu oyunu anlamadım :uhm:Kızlar kusura bakmayın bi yandan farmville oynuyorum :)
Handecim nasılsın canım? Yaa bi idrar testi yapsan aslında... Sonuçta negatif diye bakıcan eğer pozitif çıkarsa süpriz olur... sonra kanda yine baktırırsın yine.
canım şişli diyebiliriz
Kızlar kusura bakmayın bi yandan farmville oynuyorum :)
Handecim nasılsın canım? Yaa bi idrar testi yapsan aslında... Sonuçta negatif diye bakıcan eğer pozitif çıkarsa süpriz olur... sonra kanda yine baktırırsın yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?